Samsung Galaxy Watch - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod sova.m 13. 11. 2024 20:51

Jo no, jsem to proste pos...Je to ale i tak dle mne pekna prasarna od nich, vnucovat rovnou trade-in pri objednavce, pricemz ani neupozornit na to, ze ta cena za vykup neni zrovna standardni, co nabizeji. I kdyz jsem si myslel, ze jsem dost obezretny na podobne scamy, tak jsem se nechal napalit. Zvlast vzhledem k tomu, ze takovy triky nikdy predtim nedelali (vzdy jsem dostal "standardni" vykupni cenu). Typek na Samsung chatu mi psal, ze "Na Vašem místě bych se cítil naprosto stejně", kdyz jsem mu psal, ze je to pomalu jako mateni zakaznika :)

Ale co uz, nikdo mi pistoli u hlavy nedrzel, kdyz jsem to tam objednaval. Poslal jsem jim email teda jeste. Ten 14ti denni kupon byla urazka vzhledem k tomu, ze jsem tam za posledni 2 roky nechal pres 80k za ruznou elektroniku.

Jeste celkem premyslim, o tom, ze ty Ultry vratim, ale to mi samozrejme strhnou nejakou castku za ten den pouzivani :). Ani mi o ten litr nebo dva tolik nejde, jakoze spis o ten princip toho, ze jsem byl blbej a naletel jim na ten scam. Co uz, tak si lidi davejte na oficialni Samsung store pozor :)
sova.m
Junior

Odeslat příspěvekod EviatorCZ 13. 11. 2024 21:15

Hele,,, já to bral jinak, když jsem kupoval moje Ultry,,, tak zrovna spadla retail cena ze 17tis na 15tis.
+ APPKA5 a unikátní kupon na slevu 10%
Trade na Watch5 Pro byl 3500Kč bonus + 1300 za hodinky... ano ta cena je směšná za samotné hodinky, ale bazarová cena Watch5 Pro je okolo 3000-3500 podle stavu. takže to beru, že s bonusem k dobru bylo přibližně 1500Kč za výkup bez starostí.

Chtěl jsem mít Watch5 na 4roky, ale bílé Ultry se mi líbí hodně a cena okolo 8000Kč s výkupem mi přišla fér... Snad už mne znovu konzum dříve než za 4roky nechytne :-D

btw: FoxWay v Estonsku, který výkup má na starostí podle mne hodinky kuchá na náhradní díly, protože nehledí stav tak jako třeba ,,Mobil pohotovost"
EviatorCZ
Junior

Odeslat příspěvekod sova.m 13. 11. 2024 23:09

Me jde spis o ten princip toho, ze ted jejich trade-in neni jako trade-in. Jasne, moje blbost, mel jsem se o to vic zajimat, ale driv s tim trade-in problem nebyl a bylo to vzdy za jasnych rovnych podminek. Takze jsem opet na samsung shopu nakoupil zvesela bez nejakeho podezreni.

Ted na oficialnim samsung shopu dostanes 3500 bonus, pritom pres novysamsung.cz taky, ale cena za vykup je pres ofiko shop nekde jinde. Pricemz novysamsung uz ani ofiko samsung e-shop ani nenabizi. Coz je vtip, kdyz je nejspis provozovatel stejny (minimalne maji stejne cislo na infolinku a driv tam ta moznost byla).
Bazarovky Watch6 Classic 47mm LTE zacinaji na cca 4k, tedy me ten vykup na ofiko e-shopu nejprve ani tolik nezarazil, ale bohuzel jsem se pak nahodou mrknul na novysamsung.cz a jen tak ze srandy si je nechal jeste jednou nacenit. Ten rozdil v cene za vykup je proste do oci bijici.

Jako ja to asi nejak preziju, Ultry jsou moc fajn, zvlast co se tyce plynulosti systemu oproti Watch6, baterii a rekl bych i celkovemu pohodli (pekne sedi na ruce, vibracni upozorneni je o dost prijemnejsi a hlavne ta plynulost systemu!). Ale tohle jejich dost trapne scamovani mi z nich kazi radost. Bud at nenabizeji zadny trade-in nebo at je stejny tak jak to bylo. Holt se mozna priste na cely Samsung i vykaslu, at si s vykupama scamuji koho chteji a rewards body a 2 tydenni "drzhubne" kupony at si strci treba nekam :).

Jinak celkem skoda, ze ty moje Watch6 nejspis rozeberou teda na dily, celou dobu mely ochranne sklicko a noseny ve Spigen Rugged Armor pouzdre. Jeste by mozna v tom top stavu nekomu udelaly radost :(.
sova.m
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 18. 11. 2024 22:51

Tohle je obří update pro Galaxy Watch6! Kdy dorazí a na jaké novinky se můžeme těšit?
https://www.svetandroida.cz/samsung-galaxy-watch6-update-one-ui-6-watch/
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod Varák 19. 11. 2024 18:26

Ahoj všichni. Dnes jsem koupil Ultry a moc se mi líbí tento ciferník. Nevíte kde ho prosím sehnat. Mooc děkuji
Přílohy
Screenshot_20241119_000020_Gallery.jpg
Screenshot_20241119_000020_Gallery.jpg (38.04 ) Zobrazeno 1147 krát
Varák
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod peta809 26. 11. 2024 20:00

Aktualizace na One UI pro Watch6 je dostupná ke stažení.
peta809
Moderátor

Předchozí stránka