Jo no, jsem to proste pos...Je to ale i tak dle mne pekna prasarna od nich, vnucovat rovnou trade-in pri objednavce, pricemz ani neupozornit na to, ze ta cena za vykup neni zrovna standardni, co nabizeji. I kdyz jsem si myslel, ze jsem dost obezretny na podobne scamy, tak jsem se nechal napalit. Zvlast vzhledem k tomu, ze takovy triky nikdy predtim nedelali (vzdy jsem dostal "standardni" vykupni cenu). Typek na Samsung chatu mi psal, ze "Na Vašem místě bych se cítil naprosto stejně", kdyz jsem mu psal, ze je to pomalu jako mateni zakaznika
Ale co uz, nikdo mi pistoli u hlavy nedrzel, kdyz jsem to tam objednaval. Poslal jsem jim email teda jeste. Ten 14ti denni kupon byla urazka vzhledem k tomu, ze jsem tam za posledni 2 roky nechal pres 80k za ruznou elektroniku.
Jeste celkem premyslim, o tom, ze ty Ultry vratim, ale to mi samozrejme strhnou nejakou castku za ten den pouzivani . Ani mi o ten litr nebo dva tolik nejde, jakoze spis o ten princip toho, ze jsem byl blbej a naletel jim na ten scam. Co uz, tak si lidi davejte na oficialni Samsung store pozor