Samsung Galaxy Watch - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Kunyak 18. 7. 2024 12:17

Mishol píše:Také již od pondělí používám. Padá ti aplikace Health? Mě bohužel ano a nevím čím by to mohlo být...

Ahoj ... vyzkoušej- aplikaci Health odinstaluj z telefonu a znuvu nainstaluj a pak už by ti to mělo šlapat.
Kunyak
Junior

Odeslat příspěvekod Mishol 19. 7. 2024 06:01

Díky pomohlo
Kunyak píše:
Mishol píše:Také již od pondělí používám. Padá ti aplikace Health? Mě bohužel ano a nevím čím by to mohlo být...

Ahoj ... vyzkoušej- aplikaci Health odinstaluj z telefonu a znuvu nainstaluj a pak už by ti to mělo šlapat.
Mishol
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Valdapa76 19. 7. 2024 08:16

Já pořád čekám na watch Ultra. Už někdo má doma?
Valdapa76
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Michalisko66 19. 7. 2024 08:49

Watch7 44mm BT
Health mi funguje v pohodě
Co se týče baterie, tak dám dva dny (resp. od rána to večera druhého dne) úplně stejně jako u Watch5 44mm
Michalisko66
Junior

Odeslat příspěvekod Mirek 150 19. 7. 2024 13:31

Valdapa76 píše:Já pořád čekám na watch Ultra. Už někdo má doma?

Zdravím tak jsem si dnes vyzvedl Ultry - Mobil Pohotovost
Mirek 150
Junior

Odeslat příspěvekod RossiD 19. 7. 2024 20:51

Na GW7U v bílé čekám již týden, při mé smůle s nákupy od Samsungu (většinou je to právě kvůli barvě) to bude ještě tak minimálně 14 dní, možná i déle. Dodávky bílých hodinek byly prý značně poníženy jak mi bylo sděleno u MP, nejvíce 7U je k dispozici v barvě šedivé.
Tentokrát mě to docela mrzí, chtěl jsem onu soli-odolnost posvěcenou samotným výrobcem vyzkoušet v oceánu kam příští týden odlétám. :( Tak jako vždy budu hodinky (GW5P) opět sundavat ...
-= Jestli neumíš udělat chybu, neumíš nic =-
RossiD
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 19. 7. 2024 22:24

Zvláštní, GW7 ve stříbrné LTE variantě mi Samsung e-shop dodal už v úterý. 3 dny před oficiálním datem naskladnění.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod Kunyak 20. 7. 2024 08:58

zdravím, tak po dalším váhání jsem nakonec vyměnil w5pro za w7 44mm stříbrné ... zatím vše šlape suprově, akorát baterie asi nebude 3 dny jak u w5pro ale myslím si že lehce přes dva dám. Tož ať vám všem nové stroje dobře slouží.
Kunyak
Junior

Odeslat příspěvekod Terminator3 20. 7. 2024 09:24

Koukám jediný důvod na upgrade z GW4 Classic je novější Wear OS (5 vs 4). Jinak je to furt to samé a i baterka vydrží stejně :-(
Terminator3
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 20. 7. 2024 10:55

Za mě je největší důvod procesor. Ten nárůst výkonu, projevující se hlavně v podobě plynulosti a rychlosti prostředí je oproti předchozím modelům jako a nebe a dudy.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod Hans_Blix 20. 7. 2024 22:25

Není pravda že je to pořád to samé. To samé to bylo např z Watch5 na Watch6. Watch7 mají fakt skvělý výkon a poprvé nelituji! Běhá to jako po másle, žádné lagy, vše se děje ihned. Je to konečně velká paráda a jsem nadšený. Exynos W1000 je opravdový upgrade.
Naposledy upravil Hans_Blix dne 21. 7. 2024 08:25, celkově upraveno 1
Hans_Blix
Junior

Odeslat příspěvekod Terminator3 21. 7. 2024 08:15

Ale četl jsem, že sedmičky se neumí nabít z telefonu, což docela často používám:-(
Terminator3
Junior

Odeslat příspěvekod Libb 22. 7. 2024 13:14

Recenze Galaxy Watch Ultra
Máknul jsem si, dokonce jsem je vzal na procházku, abych měl v recenzi opravdu snad všechno. Pokud jsem přece jen na něco zapomněl nebo byste měli upřesňující dotazy, ptejte se - ideálně pod článkem, ale i tady:

https://svetandroida.cz/samsung-galaxy-watch-ultra-recenze/
Libb
Junior

Odeslat příspěvekod Tom1122 22. 7. 2024 14:02

Opět EKG a Tlak oficiálně pouze na Samsungu.I když se ví že funkce jedou bez ohledu na značku telefonu....Postup na XDA bude snad funkční i na Wear 5 a novější.
Tom1122
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 22. 7. 2024 14:54

Libb píše:Recenze Galaxy Watch Ultra
Máknul jsem si, dokonce jsem je vzal na procházku, abych měl v recenzi opravdu snad všechno. Pokud jsem přece jen na něco zapomněl nebo byste měli upřesňující dotazy, ptejte se - ideálně pod článkem, ale i tady:

https://svetandroida.cz/samsung-galaxy-watch-ultra-recenze/

Já pořád přemýšlím, co můžu dělat špatně s tou vydrží. Ten způsob použití popsaný v recenzi je o trochu méně náročný, než mám já (mám vyplé WiFi a monitorování stresu), a třeba s GW5Pro jsem dal maximálně tak den a půl. Pokud to odvodím dle kapacity baterie, tak bych se s GW7 měl večer dostat na cca 58%, což je absolutně z říše snů i když je mám přes noc na nabíječce a nasadím ráno se 100%. Běžně s nimi takto končím kolem půlnoci na 20%, po cca 18 hodinách použití.
aikoN
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka