Samsung Galaxy Watch - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod vormen 16. 8. 2024 06:17

Teď jsem koupil GW6 a hned posílám zpátky, totální shity neschopný platby narozdíl od konkurence. Placení na třetí přiložení to není pro mě.
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod aikoN 16. 8. 2024 07:18

Hodinky je potřeba přikládat vrchní hranou a nikoliv plochou displeje. Možná tohle pomůže.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 16. 8. 2024 10:54

vormen píše:Teď jsem koupil GW6 a hned posílám zpátky, totální shity neschopný platby narozdíl od konkurence. Placení na třetí přiložení to není pro mě.

Důrazně vám doporučuji si projít návod - je tam jasně na obrázku ukázané, kde se NFC anténa nachází a jak je velká. Ona není na náhodném místě, ale na poměrně přesném místě.
Galaxy S23, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Buds3 Pro, Galaxy ZFlip3 OlympicEdition
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod lostsoul81 16. 8. 2024 13:25

Ono je asi lepší ze sebe udělat hlupáka, než si přečíst návod. �
lostsoul81
Junior

Odeslat příspěvekod vormen 16. 8. 2024 16:38

No používám 2x Garmin, měl jsem 3x platící Xiaomi, 3x Apple Watch a bylo úplně jedno jak hodinky přiložím a platby vždy na 100% napoprvé a některý hodinky se značnou rezervou. Pak jsem měl GW4 a tragédie a řekl jsem si, že GW6 už budou ok a nejsou a číst návody, abych přiložil hodinky přesným úhlem a konstantní rychlostí apod. nesmysly, fakt ne. ono ani placení mobilem Samsung není oproti ostatním značkám vpohodě. Příliš rychlý pohyb telefonu :D Platit Samsungem je vždy loterie. Ještě zkusím tu hranu, ale pokud nebude spolehlivost 10 z 10 jak jsem zvyklej, jdou pryč.
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod lostsoul81 16. 8. 2024 19:22

Používám S23 na placení od jeho uvedení na trh a nikdy jsem neměl problém, co ty popisuješ. Vždy jsem zaplatil napoprvé, hned po přiložení telefonu k platebnímu terminálu. To samé u Galaxy Watch 5,které dodnes používám na placení MHD.
lostsoul81
Junior

Odeslat příspěvekod vormen 16. 8. 2024 20:29

A hodinky přikládáš horní hranou kolmo nebo displejem naplocho?
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod lostsoul81 16. 8. 2024 21:01

Nikdy jsem nad tím nepřemýšlel, prostě je přiložím jak to výjde k terminálu v MHD.
lostsoul81
Junior

Odeslat příspěvekod vormen 16. 8. 2024 21:18

Jo tak takhle to mám s Garmina, ale GW6 většinou zavibrují a napíšou přiložte blíže k terminálu, přitom jsou hodinky displejem s místem NFC antény pěkně na terminálu. Na YT je ale fakt většinou přikládají pod úhlem hranou, takže to ještě zkusím.
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod aikoN 16. 8. 2024 21:24

Nutno říci, že horní hranou kolmo je pro zápěstí většinou asi nejpřirozenější a nejvíce intuitivní pohyb. Displejem naplocho, to člověk musí obvykle ruku nepřirozeně zkroutit, když je terminál na stole. Blbé je, že v mnohých restauracích apod. mi ty ruční natáčejí k displeji naplocho a pak je problém.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod nerval2 16. 8. 2024 21:43

lostsoul81 píše:Ono je asi lepší ze sebe udělat hlupáka, než si přečíst návod. �

Návod jsem taky nečetl a problém jsem s Galaxy Watch 6 při placení neměl.
nerval2
Junior

Odeslat příspěvekod ZMilanZ 17. 8. 2024 05:45

Předpokládám, že musí být na levém zápěstí. Pokud někdo nosí hodinky na pravém zápěstí,asi bude mít problém...
ZMilanZ
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 17. 8. 2024 09:42

V promo videu Samsung India přikládají hodinky k terminálu displejem: https://youtu.be/9eVeak0FETU?si=-8kerGQwind6IkxH
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod vormen 18. 8. 2024 06:41

Dnes 2x platba a přiložení horním okrajem pod úhlem cca 45 a vždy bez problémů, takže paráda! Ještě to párkrát zkusím a snad to bude dobré. Opravdu je tohle pohodlnější než přikládat displejem, díky za nasměrování.
vormen
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka