Samsung Galaxy Watch - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod OSTRAVAK 4. 4. 2020 10:17

Zdravím po delší době používání GW. Pár zkušeností:

- je to spíše hračka, než nějaký sofistikovanější nástroj (jako spolehlivý sportterster to fakt moc použít nejde - takže co se všude píše, jen potvrzuji),
- měření tepu - cca 4x použito na 4-5 hodinovou turistiku (hory) - hodinky pevně připevněné na ruce - pokaždé 1-2x výpadek měření tepu na nějakou dobu (20 min) - měřeno apkou Samsung Health, Endomondo jsem vzdal úplně - to se někdy v polovině aktivity, aniž bych o tom věděl, seklo úplně a konec zvonec :),
- chytnutí signálu GPS - někdy okamžitě po vylezení ven, jindy po otevření aplikace ani po 5ti minutách aktivity třeba - takže dle chuti HW nebo SW? :),
- vyřízení hovoru přes hodinky - super věc,
- když GPS počítá, pak je záznam trasy relativně přesný (vč. nadmořské výšky),
- měření kroků - +- shodné výsledky s Xiaomi MiBand 3,
- na spaní (měření spánku) IMHO nepoužitelné - hodinky jsou opravdu "velké",
- přes noc (spánek) vypínám - výdrž +- 4 dny.

Takže tak :)

Pt
OSTRAVAK
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kissmates 4. 4. 2020 17:46

jj, jak jsem psal již minule, jsou to jen hodinky a zbytek doplněk k mobilu jako hračka.
Za hodně peněz málo muziky.
kissmates
Junior

Odeslat příspěvekod Tiro 5. 4. 2020 09:25

Zdravím, mě prostě notifikace od g- mail nepřijdou a to mám povoleno co se dá.
Karel Brno
Přílohy
IMG_20200405_101857.jpg
Tiro
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kissmates 5. 4. 2020 13:19

nastav to ještě v telefonu

-- 5. 4. 2020 13:22 --

odzkoušeno z Gmail na e-mail, kde mám více adres a obráceně, oznameni jak v mobilu tak text i zvukové upozornění v hodinkách
Přílohy
Screenshot_20200405_141427_resize_7.jpg
Screenshot_20200405_141401_resize_38.jpg
Screenshot_20200405_141302_resize_19.jpg
kissmates
Junior

Odeslat příspěvekod Tiro 5. 4. 2020 17:23

Zdravím , ale já takovou nabídku v nabídce Aplikace nemám. Asi používám něco jiného na správu hodinek GW. Teda používám Galaxy Wearable.
Karel Brno
.... věci kolem nás se stávají živými teprve tehdy, když mají své jméno...
Nevím kdo to napsal ale je to móóóc chytrý.
Tiro
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kissmates 5. 4. 2020 17:35

jaký mobil máš?
kissmates
Junior

Odeslat příspěvekod Tiro 6. 4. 2020 08:06

Zdravím,
mám Xiaomi Redmi 7, ale díky, už je to vyřešeno. Nainstaloval jsem MS Outlook. Netušil jsem, že to musí být.
Děkuji za reakce.
Karel Brno.
.... věci kolem nás se stávají živými teprve tehdy, když mají své jméno...
Nevím kdo to napsal ale je to móóóc chytrý.
Tiro
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kissmates 6. 4. 2020 10:14

ok!
kissmates
Junior

Odeslat příspěvekod jakotlik 7. 4. 2020 12:22

Ahoj
Mám problém se svýmy hodimkami Samsung galaxy watch 2 42mm.
Když si zapnu na brusle aplikaci Endomondo tak se mi nezobrazí rychlos ani vzdálenost. Aplikace píše že čeká na signál GPS. Přitom když na chůzi pouziji jejich Samsung Helth tak se mi poloha najde hned. Nevím co s tím?
Díky za rady
jakotlik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kissmates 7. 4. 2020 20:05

přihlas se zde https://eu.community.samsung.com/t5/Wea ... -wearables
tak jak do wearable, tam máš větší možnost, že ti někdo poradí
kissmates
Junior

Odeslat příspěvekod OSTRAVAK 11. 4. 2020 19:42

jakotlik píše:Ahoj
Když si zapnu na brusle aplikaci Endomondo tak se mi nezobrazí rychlos ani vzdálenost. Aplikace píše že čeká na signál GPS. Přitom když na chůzi pouziji jejich Samsung Helth tak se mi poloha najde hned. Nevím co s tím?
Díky za rady

Endomondo jsem smazal... Nespolehlivá aplikace 3. strany. Pokud chceš, aby začala logovat trasu vč. GPS, musíš spolu s ní spustit i aplikaci Endomondo v mobilu a čekat, až se obé spáruje a GPS se chytí... Pak můžeš začít s pohybem :) Pak taky bacha na to, když apliakci Endomondo při tackování v hodinkách "pauzneš", pak už se po "odpauznutí" nemusí rozjet opětovné trackování. Takže doporučuji Samsung Health.

Pt
OSTRAVAK
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod akkadian 2. 5. 2020 07:10

Dobrý den,
má prosím někdo zkušenost s problémy se spárováním po restartu hodinek? Restart byl úplný i vymazáním nastavení. V mobilu jsem smazal (odinstaloval) i aplikaci. Když spustím hodinky a chci je připojit (spárovat) s telefonem, tak to nejde. Napíše mi, že se neshodují piny. Zkoušeno s více telefony. Netušíte prosím, co s tím?
Předem děkuji za odpovědi
akkadian
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cardi 2. 5. 2020 11:36

Tak to udělej ještě jednou ten reset.
cardi
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod iko69tn 10. 5. 2020 10:16

Dobrý deň. Neviem, či už ste to tu náhodou neriešili. Používam SGW 42mm. Na šport používam apku ENDOMONDO. Po dokončení sa dáta prekopírujú automaticky do Samsung Health. Avšak niektoré športy musím monitorovať cez apku Samsung Health, no následne dáta sa nedostanú do ENDOMONDO. Jediný spôsob, na ktorý som prišiel, je export dát do GPX a následne nahrať do ENDOMONDO - dosť časovo náročné. Verím, že presun dát s S HEALTH do ENDOMONDO možno nastaviť, no neprišiel som na to. Ďakujem za rady.

-- 10. 5. 2020 11:29 --

OSTRAVAK píše:
jakotlik píše:Ahoj
Díky za rady

Endomondo jsem smazal... Nespolehlivá aplikace 3. strany. Pokud chceš, aby začala logovat trasu vč. GPS, musíš spolu s ní spustit i aplikaci Endomondo v mobilu a čekat, až se obé spáruje a GPS se chytí... Pak můžeš začít s pohybem :) Pak taky bacha na to, když apliakci Endomondo při tackování v hodinkách "pauzneš", pak už se po "odpauznutí" nemusí rozjet opětovné trackování. Takže doporučuji Samsung Health.

Pt

Mám presne ten istý problém,ENDOMONDO používam len kvôli tomu, že je tam INLINE korčuľovanie. Niekedy ide GPS, niekedy nie, nevyspytateľné. Aplikácia SAMSUNG HEALTH ide bez problémov, ale chýba mi tam inline.
iko69tn
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod LenickaB 4. 6. 2020 18:57

Zdravím všechny. Nevíte prosím jak vypnout automatickou detekci cvičení? V aplikaci Samsung Health je detekce zapnutá, ale je to celé zašedlé. Nejde to vypnout a já nechápu proč :)
Děkuji za rady
LenickaB
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka