Samsung Galaxy Watch - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod pee tee 22. 10. 2023 15:56

Díky za info.
pee tee
Junior

Odeslat příspěvekod malda 8. 11. 2023 00:30

Ahoj, asi měsíc mám Galaxy Watch Classic 47mm. Pozoruji zvláštní chování lunety - například v Google Pay / Wallet nestačí na přepnutí na další kartu jeden posun, musím svižně otočit o tři pozice. Dále na probuzení hodinek lunetou taky většinou nestačí posun o jednu pozici - dvě už zaberou. Majitelé těchto hodinek, jak se to chová u vás?

Díky.
malda
Junior

Odeslat příspěvekod tondaskater 8. 11. 2023 11:21

Ahoj, nyní jsem to zkusil v Google Pay / Wallet a mám stejný problém, ale dle mého to bude tedy systémem (chyba aplikace). Protože mně to dle mého standardně donedávna fungovalo. A třeba procházení "dlaždic" mně funguje úplně bez problému, co pohyb to posun na tu správnou stranu. Probudit je zvládnu taky na 1x pohyb lunety.
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/512GB Titanium Whitesilver
Samsung Galaxy Watch Ultra LTE Titan White
Samsung Galaxy Buds Pro
tondaskater
Junior

Odeslat příspěvekod malda 8. 11. 2023 16:05

Díky za potvrzení. Zkusím najít, kde to zareportovat. Procházení mi taky funguje bez problémů, jen to probuzení je občas až na druhé pozici.
malda
Junior

Odeslat příspěvekod martin.spatenka 13. 11. 2023 13:49

Ahoj, mám problém se svými watch 5 a telefonem xiaomi mi 9 lite. Když mi někdo volá, tak se mi při příjmu hovoru skoro vždy přepne volání do hodinek. Takže mám přiložen telefon k uchu a zvuk jde z hodinek. Děje se to někomu a případně jak tento problém odstranit? Prozatím jsem zrušil možnost volat z hodinek v nastavení bluetooth, ale rád bych to nějak vyřešil, protože občas jsem z hodinek volal.
martin.spatenka
Junior

Odeslat příspěvekod Jirka Dardič 13. 11. 2023 14:19

Martin: Tohle je docela daň za to, že nemáš Samsung mobil a máš Číňana. Bohužel předtím ti to šlo a vyšel nejspíš nějaký update a už ti to nejde. Zkus odinstalovat wereable doplněk a znovu ho nainstalovat.
Jirka Dardič
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod polda 13. 11. 2023 19:51

Se ti musí při vyzvánění i na displayi telefonu objevit ikona volání s výběrem a tam přepnout. Pak si to možná zapamatuje a zůstane tak.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod martin.spatenka 14. 11. 2023 13:56

polda: toto bohužel nepomohlo, vždy se cca po 1 vteřině samo přepínalo na hodinky

Jirka Dardič: pomohlo, jen jsem to udělal ve špatném pořadí, takže jsem musel obnovit i hodinky, ale zatím to funguje správně. díky
martin.spatenka
Junior

Odeslat příspěvekod fabiahtp 16. 11. 2023 22:22

Ahoj, nevíte někdo proč stále špatně funguji NFC platby? Dnes ze tří plateb na Watch 6 dvě se zadáním pinu na hodinkách a v Lídlu nešlo zaplatit vůbec je to fakt tragédie.
fabiahtp
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod r_konf 16. 11. 2023 22:55

Ahoj, divné. Asi záleží i na bance. Já PIN při platbách nikdy zadávat nemusím, a na rozdíl od GW4 a GW5, u šestek mám 99% úspěšnost. Byl to i důvod, proč přejít na novější model a u GW6 jsem konečně s platbami spokojen a zůstanu u nich.

Dnes jsem platil u terminálu, který byl až za plexisklem. Říkal jsem si, že to nemůže projít a kupodivu bez problémů...
r_konf
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 16. 11. 2023 23:15

peta809 píše:Zdravím, jak prosím docílit toho, aby se po aktivaci režimu Spánek zobrazoval čas ve 24. hodinovém formátu? A jde prosím nějak udělat, aby šlo režim spánku aktivovat přes rychlé předvolby jedním kliknutím? Po nedávné aktualizaci mi to nabízí i režim kino o který nestojím a teď musím dělat o klik navíc. Děkuji.

Máme o několik měsíců později a opravná aktualizace stále nikde. Proč mám taky pocit, že Samsung na aktuální sérii svých hodinek úplně dlabe? Když přišla poslední aktualizace, nejen že mi přinesla horší uživatelský zážitek, ale přinesla i nové otravné chyby na jejich řešení se čeká už několik měsíců. Zkrátka, aktuální přístup Samsungu k wearables zařízení se mi prostě nelíbí!

Jen ještě dodám, že poslední aktualizace !AKTUÁLNÍ! řady hodinek je z 22. srpna.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod Unban 18. 11. 2023 21:06

Platby fungují úplně v pohodě. Platím každý den mám banku Monetu. Právě že na Watch 6 vse funguje ohledně plateb o dost lépe jak na watch 5.
Naprosto ale souhlasím s tím že aktualizace už dlouho nebyla a jejich politika jde jaksik do kytek s tím přístupem jak píše kolega nahoře. Přijde mi že se vše teďka točí jen kolem A14 a na hodinky kašlou už pěkně dlouho. Chyb jak máku a nic se neděje. Tedka jsem četl že vyšel update 680mb tak jsem zvědav co to bude zase za nedodelek :)

Jinak se všem omlouvám, že píšu z xxx účtu jelikož mi byl zde dan ban a paní admini i přes moje omluvy ignorují to abych sem mohl zase psát. Nedělá mi problém si vytvořit účet a napsat sem znovu. Bohužel.
Unban
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod chemer 21. 11. 2023 13:16

Momentálně je k dispozici datově poměrně objemná aktualizace na W6 cl.
Fold6 | A56 | S24+ | Watch6 Classic | Tab A8
chemer
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 21. 11. 2023 14:27

Potvrzuji B)
Přílohy
Screenshot_20231121_142716_Galaxy Watch6 Manager.jpg
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod dadula2 22. 11. 2023 01:47

Ahoj, funguje vám aktuálně na GW4 (možná i GW5) v aplikaci "Kompas" údaj o "nadmořské výšce"? Asi před měsícem se přestal zobrazovat a napíše jen "Nadmořská výška nezjištěna. Opakujte venku". Zkoušel jsem snad vše, ale stále nefunguje a to zároveň na 2 ks GW4, takže závada na mých to asi nebude. Můžete prosím vyzkoušet a dát sem vědět? Díky moc
dadula2
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka