od aikoN 17. 7. 2024 18:55
Pár postřehů z používání Watch7 44mm LTE a přechodu z Galaxy Watch5 Pro LTE:
- Velice znatelný nárůst výkonu. Hodinky se nezasekávají a zejména se nestávají na několik minut nepoužitelnými při přechodu mezi BT a LTE režimem, což byl případ GW5P. UI pocitově o dost svižnější.
- Některé nabíječky třetích stran skutečně nefungují.
- Design je velice elegantní, zejména v kombinaci stříbrná varianta a řemínek milánský tah.
- Výdrž na baterii prozatím tragédie. Při běžném použití bez omezování (vše zaplé, včetně AoD) nedají ani den. Měl jsem je na ruce od 6:30 do cca 16:00, většinou v BT režimu s dvěma půlhodinovými výlety v LTE režimu - z toho jeden z nich běh s hudbou a trackováním a v těch 16:00 měly 20%, ale to se snad po pár dnech zlepší.
- Hodinky mnohem lépe rozeznávají natočení k obličeji pro probuzení, kde GW5P často pohyb ignorovaly a nevzbudily se.
- Konečně naprosto bez problému funguje můj klasický use case, kdy vezmu sluchátka a jdu běhat, přičemž telefon nechávám doma a hodinky musí v průběhu streamování hudby přejít do LTE režimu. GW5P byly kromě zmíněného sekání charakteristické tím, že hudba na několik desítek sekund vypadla a pak kostrbatě nabíhala. Nyní již zcela bez přerušení. Asi i to bude souviset s výkonem.
- Škoda, že nepodporují import GPX, to jsem měl na GW5P rád.
- Přílohy
-
![20240717_145017.jpg (492.97 ) Zobrazeno 53 krát 20240717_145017.jpg](./download/file.php?style=5&id=112692&t=1)