Samsung Galaxy Watch - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tondaskater 17. 3. 2024 09:02

malda píše:Ahoj, asi měsíc mám Galaxy Watch Classic 47mm. Pozoruji zvláštní chování lunety - například v Google Pay / Wallet nestačí na přepnutí na další kartu jeden posun, musím svižně otočit o tři pozice. Dále na probuzení hodinek lunetou taky většinou nestačí posun o jednu pozici - dvě už zaberou. Majitelé těchto hodinek, jak se to chová u vás?

Díky.

Už jsme si o tom psali na předchozích stánkách, u mě problém stále přetrvává, jak jste na tom vy ostatní?
tondaskater
Junior

Odeslat příspěvekod Shorty193 4. 4. 2024 15:12

Čaute,

da sa nejako nastaviť aby po určitej hodine hodinky nerozsvvietili display po zodvihnuti ruky? Notifikácie na spravy nech chodia.. ale display nech sa rozsvieti len keď stlacim tlačicu alebo sa dotknem display-a

Dakujem
Shorty193
Junior

Odeslat příspěvekod Kunyak 4. 4. 2024 21:05

Ahoj. Já používám v nastavení hodinek(synchronizaci s telefonem mám zapnutou) Režimy a tam používám Spánek - jde tam nastavit vše, čas od do i jaké aplikace čí hovory se ti budou zobrazovat v tom nastaveném režimu a večer mám klid. Pokud chci zjistit čas tak jedině pomoci tlačítka.
Kunyak
Junior

Odeslat příspěvekod johnface87 5. 4. 2024 06:19

Ahoj, mám Watch6 classic a Pixel 8. Samsung Watch manager běží stále na pozadí a spotřebovává baterii telefonu. Ca. 20% za den, za den telefon vybiju. Reset proveden, nelze vypnout na pozadí. Má to nějaké řešení?
johnface87
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jossec 12. 4. 2024 05:44

Dnes přišla další aktualizace pro Galaxy Watch 6
Screenshot_20240412_063517_Galaxy Watch6 Manager.jpg
jossec
Junior

Odeslat příspěvekod Gheneral 16. 5. 2024 18:00

Galaxy Watch 6: je možné v telefonu nastavit, aby se na hodinkách nedal zobrazit obsah SMS zprav, a to ani když jsou hodinky odemčené? Případně zakázat hodinkám přístup k SMS kompletně? Jde mi o to, aby se z hodinek nedaly přečíst bezpečnostní kody z SMS dvoufaktorového ověření apod.
Díky za odpověď.
Gheneral
Junior

Odeslat příspěvekod Terminator3 13. 6. 2024 12:58

Máte prosím někdo zkušenost, jestli některá z těchto IKEA bezkontaktních nabíječek umí v pohodě nabíjet Galaxy Watch 4 Classic? Co jsem slyšel, tak i podpora QI není jistota kompatibility. Děkuji!

https://www.ikea.com/cz/cs/cat/bezdrato ... tvi-41069/
Škoda Fabia II Combi 4x2 R3 12V
Terminator3
Junior

Odeslat příspěvekod dadula2 15. 6. 2024 18:15

To netuším, ale moc bych tomu nevěřil. Nabíjím GW4, telefon Sam a sluchátka Sam na bezdrátová nabíječce Aligator 3 in 1 určené přímo pro Sam a vše v pohodě, ale když hodinky zkušebně položím na plochu určenou pro sluchátka, tak se sice začnou nabíjet, ale cca po minutě se nabíjení přeruší a hodinky hlásí "nabíjení pozastaveno", takže funguje jen ta plocha určená pro hodinky.
dadula2
Junior

Odeslat příspěvekod Michalisko66 17. 7. 2024 15:08

Tak diskuze k hodinkám tady moc nejede :) Co říkáte na novou generaci? já už třetí den používám Watch7 a zatím super (přecházel jsem z Watch5). Konečně mezigenerační posun (větší displej při zachování velikosti, úplně nový senzor, dual GPS atd.)
Michalisko66
Junior

Odeslat příspěvekod Mishol 17. 7. 2024 15:21

Také již od pondělí používám. Padá ti aplikace Health? Mě bohužel ano a nevím čím by to mohlo být...
Mishol
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Terminator3 17. 7. 2024 15:37

O sedmičkách se píše, že u nich nefunguje bezrátové dobíjení z mobilu - je to opravdu tak?
Škoda Fabia II Combi 4x2 R3 12V
Terminator3
Junior

Odeslat příspěvekod dadula2 17. 7. 2024 15:46

Ano, je to tak.
dadula2
Junior

Odeslat příspěvekod polda 17. 7. 2024 17:15

Mě se povedlo po dvou měsících od poslední aktualizace mít zase normálně fungující GW5. Story nebudu popisovat co všechno jsem prováděl .Ve finále pomohlo až připojit na manželčin S A54 (došlo nějaké opravě bugu nebo čehosi) a druhý den převést i s jejím účtem do mého telefonu Motorola . Poté nahrát moje účty a její vymazat. Zdá se že už bude zas normálně fungovat.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Hans_Blix 17. 7. 2024 17:30

Používám druhý den Watch7 44mm LTE, nyní v Bluetooth režimu. Přešel jsem z Watch6 Classic a musím říct, že paráda. Co se mi zatím líbí úplně nejvíc, konečně jsou svižné a člověk na nic nečeká. Létají jako z praku. To je pecka, předchozí generace byly hrozné. Nejsem typ co by hrotil přesnost měření kroků apod, tohle mě ale potěšilo moc.
Hans_Blix
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 17. 7. 2024 18:55

Pár postřehů z používání Watch7 44mm LTE a přechodu z Galaxy Watch5 Pro LTE:

- Velice znatelný nárůst výkonu. Hodinky se nezasekávají a zejména se nestávají na několik minut nepoužitelnými při přechodu mezi BT a LTE režimem, což byl případ GW5P. UI pocitově o dost svižnější.

- Některé nabíječky třetích stran skutečně nefungují.

- Design je velice elegantní, zejména v kombinaci stříbrná varianta a řemínek milánský tah.

- Výdrž na baterii prozatím tragédie. Při běžném použití bez omezování (vše zaplé, včetně AoD) nedají ani den. Měl jsem je na ruce od 6:30 do cca 16:00, většinou v BT režimu s dvěma půlhodinovými výlety v LTE režimu - z toho jeden z nich běh s hudbou a trackováním a v těch 16:00 měly 20%, ale to se snad po pár dnech zlepší.

- Hodinky mnohem lépe rozeznávají natočení k obličeji pro probuzení, kde GW5P často pohyb ignorovaly a nevzbudily se.

- Konečně naprosto bez problému funguje můj klasický use case, kdy vezmu sluchátka a jdu běhat, přičemž telefon nechávám doma a hodinky musí v průběhu streamování hudby přejít do LTE režimu. GW5P byly kromě zmíněného sekání charakteristické tím, že hudba na několik desítek sekund vypadla a pak kostrbatě nabíhala. Nyní již zcela bez přerušení. Asi i to bude souviset s výkonem.

- Škoda, že nepodporují import GPX, to jsem měl na GW5P rád.
Přílohy
20240717_145017.jpg
aikoN
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka