Samsung Galaxy Watch - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jossec 15. 2. 2025 10:18

tomd píše:Nemám tyto hodinky, ale kolega se včera ptal na přesně stejný problém u ver.4.
Vygoogloval jsem radu, vypnout "Přesnou polohu Google", https://eu.community.samsung.com/t5/wearables/watch-4-to-6-battery-drain-resolved/td-p/8131438/page/2
Dneska děkoval, od včera večera 85% baterky.

Tím to asi nebude, jednak mám tuto volbu vypnutou a mám i vyplé celkově polohové služby
jossec
Junior

Odeslat příspěvekod dadula2 16. 2. 2025 01:47

Standardně povolené "Zjišťování polohy" nemá na baterii vůbec žádný vliv. Jde jen o to, že pokud by si to případně nějaká appka vyžádala, tak není nutné to kliknutím povolit. To už mám za těch X let používání vysledované.
dadula2
Junior

Odeslat příspěvekod tondaskater 16. 2. 2025 12:45

Aktuálně jsem pořídil S25U, přenesl jsem hodinky do nového telefonu a myslím si, že od té doby - když zapnu režim spánek - hodinky se do režimu přepnou, ale reagují na pohyb ruky - rozsvítí se displej, když dokonce kliknu na fyzické tlačítko tak se ukáže „normální ciferník“ né ten pro spánek.

Vím jistě, že ještě před S25U, na S23U se hodinky takto nechovali.
Musel jsem v režimu spánku vždy zmáčknout fyzické tlačítko, aby se rozsvítili.

Nevíte co s tím?
Wipe Cache - hodinek jsem udělal...

EDIT- asi OK: přidal jsem do režimu spánek - budit zvednutím zápěstí VYPNOUT - ale na S23U jsem to pravděpodobně takto nastavené mít nemusel...
tondaskater
Junior

Odeslat příspěvekod tondaskater 26. 2. 2025 20:36

Včera jsem se Samsung Galaxy Watch Ultra zažil „vibrace bez důvodu“.
Šel jsem spát, ležím asi 10 minut a najednou 2x vibrace hodinek, v tu dobu byly odpojené od telefonu a byl zaplý režim spánek.

Zažili jste někdy také, řešení asi nemá ani Samsung?

https://www.svetandroida.cz/samsung-galaxy-watch-nahodne-vibrace-problem/
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/512GB Titanium Whitesilver
Samsung Galaxy Watch Ultra LTE Titan White
Samsung Galaxy Buds Pro
tondaskater
Junior

Odeslat příspěvekod GeneHawkins 27. 2. 2025 09:13

Ráno bez zjevného důvodu nevibrovaly na budík z mobilu a pak za deset minut zavibrovaly - asi demonstrativně...
GeneHawkins
Junior

Odeslat příspěvekod _baudis_ 2. 3. 2025 13:29

Rád bych se zeptal na sprchování v hodinkách Samsung Galaxy Ultra a použití tělového šamponu? Já vím, že si je mohu opláchnout, pod tekoucím proudem vody, ale bojím se chemie. Jakou máte zkušenosti Vy s koupáním s šamponem a pokud máte, fungují dále Vaše hodinky?
NB: Acer Nitro 17 AN17-41-R8FE Obsidian Black
Telefon: Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Marble Gray - SPIGEN / Watch: Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
_baudis_
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 2. 3. 2025 16:39

Já jsem se 2 roky běžně sprchoval s GW5P a nyní se běžně sprchuju i s GW7, které mám už víc jak půl roku. Žádné zvláštní ohledy. Nikdy se jim nic nestalo. Po sprše je utřu hadříkem z mikrovlákna a nechám vyfoukat reproduktor vypnutím vodního režimu.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod _baudis_ 19. 3. 2025 16:38

Děkuji za odpověď a klídek v duši, jsou to moje první chytré a asi jsou chytřejší než jejich majitel. :-D
NB: Acer Nitro 17 AN17-41-R8FE Obsidian Black
Telefon: Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Marble Gray - SPIGEN / Watch: Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
_baudis_
Junior

Odeslat příspěvekod Rastafak 20. 3. 2025 13:59

Ahoj. Nemám jak jednoduše vyzkoušet, proto prosím o radu zkušenější.

Když pořídím hodinky Samsung s LTE (asi Watch 7-8), budu moct zobrazit na jiném zařízení nebo prostě na webovkách, jeho aktuální polohu? (Opravdu aktuální, ne nějakou historickou, že hodinky někde prošly kolem cizího mobilu Samsung, které náhodou zaregistrovalo jeho polohu.)

Možnost párování hodinek se Samsung mobilem (S10 Note) mám, ale potřeboval bych, aby hodinky fungovaly zcela samostatně. Jak na volání, tak to dohledání aktuální polohy (napárovaný mobil by byl běžně mimo internet i síť)

Děkuji.
Rastafak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod guiz 20. 3. 2025 15:03

_baudis_ píše:Rád bych se zeptal na sprchování v hodinkách Samsung Galaxy Ultra a použití tělového šamponu? Já vím, že si je mohu opláchnout, pod tekoucím proudem vody, ale bojím se chemie. Jakou máte zkušenosti Vy s koupáním s šamponem a pokud máte, fungují dále Vaše hodinky?

Mám SGW 7 LTE od listopadu a sprchuji se s nima běžně. Po koupání nic neřeším, jen utřu hodinky ručníkem a to je vše. Fungují pořád bez problémů. :lol:
Moderátor fóra MobilMania.cz
Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Samsung Galaxy watch 7 LTE
guiz
Moderátor

Předchozí stránka