Samsung Galaxy S10e, S10, S10+ obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod orgasmic 1. 3. 2019 11:21

Co se výkonostního rozdílu týče...ono to někomu v nějaké situaci vadí?
Vždyť dnešní top mobily mají tolik výkonu, že ho nejde ani jak využít.

Spíše by mě štvala ta nižší výdrž baterie.
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Junior

Odeslat příspěvekod miho 1. 3. 2019 15:12

Vadit by to mohlo uživatelům DEXu a pařmenům 3D gamesek
Oh dear, I really ought to do something. But I am already in my pyjamas...
miho
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Nechic 1. 3. 2019 15:45

Jednak za horší výkon stejná cena, a hlavně horší výdrž!
Nechic
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bufalobil 1. 3. 2019 17:47

Tak si kupte ten americkej nebo si kupte jinej mobil. To že si ho miliony lidi v čr nekoupí z tohoto duvodu tak vytvoří tlak na samsung :)
bufalobil
Junior

Odeslat příspěvekod IMI5 1. 3. 2019 19:32

Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB Black - Android 14 - One UI 6.1
IMI5
Junior

Odeslat příspěvekod mmme 1. 3. 2019 20:00

Jsem zvědavý, co se z téhle kauzy výkonu vyklube. Ten telefon chci, ale za svý prachy chci výkonnou verzi. Snad takhle bude smýšlet více zákazníků a Samsung se k tomu bude muset postavit.
mmme
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 2. 3. 2019 18:08

Podle me se to zbytecne nafukuje. Snizeny vykon nikdo nepozna.
anonymni

Odeslat příspěvekod Ukrutor 2. 3. 2019 18:55

Chci se zeptat, zda nekdo nevi jestli S10+ podporuje Mirror Link. Nikde to info nemuzu najit. Je to pro mne zasadni vec pred koupi.
Ukrutor
Junior

Odeslat příspěvekod red98 2. 3. 2019 20:11

Otazka pre admina: neplanujete rozdelit toto vlakno na 4 samostatne?
red98
Junior

Odeslat příspěvekod xzeit 2. 3. 2019 21:10

Menší srovnání fotoaparátu Samsung Galaxy S10+ vs Huawei Mate 20 pro. Taková rychlovka, ale pro představu dobrý. První fotka vždy Samsung a druhá Huawei. https://www.edisk.cz/stahni/93691/samsu ... 79MB.html/
xzeit
Junior

Odeslat příspěvekod CosiOdvedle 3. 3. 2019 02:11

Ukrutor píše:Chci se zeptat, zda nekdo nevi jestli S10+ podporuje Mirror Link. Nikde to info nemuzu najit. Je to pro mne zasadni vec pred koupi.

Vzhledem k faktu, že Mirrot Link oficiálně podporuje i moje S8, tak bych se o podporu v případě S10 opravdu nestrachoval ;)
CosiOdvedle
Junior

Odeslat příspěvekod riman 3. 3. 2019 09:23

xmickey píše:S10e je skvělý následovník S7, konečně zase rovný displej a normální rozměry. Jen čtečka otisků mi připadá poměrně vysoko. :hm

Taky jsem si původně říkal, že půjdu do rovné verze - ale když se objevily specifikace, svoje rozhodnutí jsem změnil. Oproti S7 by to byl z hlediska rozlišení displeje downgrade a ten telefoťák opravdu chci (moje zrcadlovka čím dál častěji zahálí a čím dál víc fotím společenské akce mobilem).

P.S. Nejtěžší bylo rozhodnutí, zda mám do S10x vůbec jít, protože ta díra v displeji u všech verzí mě opravdu netěší. Lepší než naprostá většina výřezů ale pořád horší než displej bez výřezu. Pak jsem, si řekl, že malou kruhovou díru ještě skousnu, ale ten velký ovál u S10+ už ne.
riman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mas0n 3. 3. 2019 11:19

Bude fungovat na S10 ovladani gesty (tak, abych nemusel mit na displeji dole ta ovladaci tlacitka)? Vyzkousel jsem si to u iOS, mam to ted na Mi Mix 2S, a uz bych telefon bez toho nechtel.
mas0n
Junior

Odeslat příspěvekod flatliners 3. 3. 2019 11:42

Jj funguje to skvele,vcera sem si s tim hral.taky uz sem navyklej na gesta a jinak bych to nechtel.Tlacitka jen zbytecne zabiraji misto..Sakra,uz aby byl patek!
flatliners
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka