od muchacho 10. 6. 2019 17:50
Po přechodu z A5 (2017) jsem po měsíci a půl celkem spokojený uživatel S10. Mám jen dva menší problémy. První je s Bluetooth sluchátkem Plantronics Voyager Legend. Po zapnutí sluchátka se toto připojí, cca.po 5s. se ale odpojí a po dalších cca 30s. zase připojí. Všechny tyto stavy hlásí "hlas" ve sluchátku, ale aby to nebylo tak jednoduché, tak se občas ozve v BT sluchátku hláška, že je (opět) připojeno, ale ve skutečnosti není! Pak ho musím ručně připojit v nastavení BT. Pak už funguje, ale tyhle kejkle musím provádět téměř po každém zapnutí BT sluchátka. S jinými telefony se sluchátko připojuje bez problémů a napoprvé. Myslel jsem, že aktualizace něco napraví (ta poslední měla řešit i BT), ale nevyřešilo se zatím nic. Sluchátko jsem mj. několikrát znovu pároval, ale bez výsledku. Na infolince Samsungu jen něco mleli o nekompatibilitě, ale to se mě nezdá. Myslím, že standardní HandsFree profil by měl být zpětně kompatibilní napříč všemi BT verzemi. Má někdo podobnou zkušenost?
Druhý problém se týká WiFi. Používal jsem v A5 (2017) aplikaci WiFi Analyzer, ale nevím proč S10 v této aplikaci (ale ani v dalších: AIDA64, Sensors Multitool) nedokáže zobrazit připojenou, ani okolní WiFi sítě (SSID), ani MAC adresy těch routerů (BSSID). SSID zobrazí: "unknown ssid" a BSSID: "02:00:00:00:00:00". Názvy WiFi sítí jsou vidět jen v nastavení WiFi sítí telefonu, jinak nikde jinde... Má někdo tip jestli se má někde něco povolit, nebo změnit v nastavení, aby se sítě v aplikacích "třetích stran" zobrazovaly?
Audirvana->RME ADI-2 DAC->Neumann 2*KH150+1*KH750/NDH30 BE
Audirvana->TOPPING E30->iLoud Micro Monitor Pro
UAPP->TOPPING D10s->EUFONIKA H5M->Senn HD660S2
UAPP->FiiO K11 R2R->xDuoo TA-26->Senn HD650
xDuoo TA-10R->Senn HD600