Samsung Galaxy S10e, S10, S10+ obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod guiz 28. 6. 2019 00:38

Často se tu řešilo jak je to se změnou CSC u řady S10,tak tady je něco na XDA. Takže OXM verze, což je veškerý volný trh ,tedy bez customizace operátorů, u nás je to XEZ. Níže máte vypsáno default CSC které se vám přepíše po přehrání jakékoliv ROM než té co máte z výroby s použitím čistého CSC.Pro ty co mají telefon od operátora platí to samé,takže můžete mít CSC třeba TMZ ,nebo to co je uvedeno dole u vašeho modelu. ;-)

DEFAULT CSC:
S10e DBT
S10 BTU
S10+ XEF

https://forum.xda-developers.com/galaxy ... e-t3903050
Moderátor fóra MobilMania.cz
Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Samsung Galaxy watch 7 LTE
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod zizistm 28. 6. 2019 08:04

Zkoušel někdo prosím na S10+ vodotěsné pouzdro ?
Chtěl jsem zkusit něco natočit pod vodou na dovolené.
... ano mobil je vodotěsný, ale například třeba ve slané vodě by trpěl.
Co jsem viděl, tak jsou jakoby jen takové ty "sáčky" a pak dvoudílný kryt.
Například :
https://www.justking.cz/vodotesne-pouzd ... plus-cerne
Ovlivňuje jedno nebo druhé provedení kvalitu videa ... fotek ?
Díky Zizi
Samsung Galaxy S10+ White
zizistm
Junior

Odeslat příspěvekod mifey 28. 6. 2019 18:57

Kdo se ptal na to nahravani .. jo je to ACR a pres bluetooth sem nezkousel ... S10+
mifey
Junior

Odeslat příspěvekod Achta 28. 6. 2019 21:43

futrál mám tenhle, je supr, jiný bych nechtěl
https://www.ebay.com/itm/H%C3%9CLLE-F%C ... 2749.l2649
Achta
Junior

Odeslat příspěvekod tokokis 28. 6. 2019 23:03

ja mam tento obal sice drahy ale hladal som top telefon s odolnostou tak som to vyriesil takto
https://www.alza.sk/uag-monarch-case-cr ... 610219.htm
tokokis
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Babda 30. 6. 2019 06:33

Dneska ráno aktualizace na ASF3 - 253 MB česká distribuce
Babda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod drabek06 30. 6. 2019 08:34

Už mě to dnes ráno taky přišlo. Je viditelně něco novýho? Na první pohled jsem si ničeho nevšiml . . .
drabek06
Junior

Odeslat příspěvekod deglaser 30. 6. 2019 08:44

Skupinový chat u zpráv nic jinýho sem se nevšimnul.
Samsung Galaxy S10e
deglaser
Junior

Odeslat příspěvekod VolumePJ 30. 6. 2019 21:10

Proc kdyz jsem delal tovarni reset a fotky mel ulozene na samsung cloudu.. se mi po obnoveni prehazi do uplne jineho poradi, nez v jakem byly porizeny? Ted mam c prvnich nekolika radcich treba fotky 12 mesicu stare, a focene s10 jsou az nekde niz :D serazeni dle vzniku nefunguje
VolumePJ
Junior

Odeslat příspěvekod MIBER 1. 7. 2019 06:37

Nového jsem si všiml skupinový chat, v stahovací liště skener QR kódu a je jinačí animace při zasunutí nabíječky do telefonu.
MIBER
Junior

Odeslat příspěvekod Bohem77 1. 7. 2019 08:37

Chcem sa opýtať robíte po každej aktualizácii továrne obnovenie dikes
Bohem77
Junior

Odeslat příspěvekod drabek06 1. 7. 2019 08:51

A proč jako? Nikdy jsem to nedělal a nemám problém. . .
drabek06
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 1. 7. 2019 08:55

Těch změn je více než si myslíte. Aktualizován Kernel, nová verze biometrických senzorů, otisků i obličeje. Nová verze aplikace Fotoaparát, no a já osobně nebyl v poslední verzi spokojen s vydrží baterie a s novou verzí je výdrž baterie zase ok.
Moderátor fóra MobilMania.cz
Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Samsung Galaxy watch 7 LTE
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod muchacho 1. 7. 2019 09:14

Já jsem na obnovu továrního nastavení v začátcích s Androidem kašlal, ale pár problémů mě k tomu donutilo. Po jedné aktualizaci před lety se mě začalo samo od sebe odpojovat BT sluchátko. Přisuzoval jsem to stáří a opotřebení sluchátka. Používám ho denně, tak jsem nešeřil a koupil jsem za 1400 nové. spároval a... stejný problém... Teprve v ten okamžik mě doteklo, že poslední změna co jsem provedl byla aktualizace. Obnovil jsem tov. nast. a obě sluchátka chodily jak děcka do školy... Další případ měl kolega, kdy se mu po nějaké aktualizaci vždy přes noc ztratil signál na obou SIM. Ráno restart a už fungoval. Po mě chtěl tip na aplikaci, která by mu každé ráno sama restartovala telefon... No, pomohlo továrko... Já doporučuji. Nicméně, každý měsíc ale nikoho nebude bavit vše obnovovat a nastavovat, tak to dělám alespoň tak, že telefon aktualizuji přes program Smart Switch v NTB. Mám takovou teorii, že když se stáhne jen aktualizace přes WiFi (nebo mob. data) přímo do telefonu, tak se "nějak přilepí" k stávajícímu OS Android v telefonu a je tam nějaké malé riziko, že to může nějak zlobit. Přes Smart Switch se stahuje celý operační systém včetně té nové aktualizace (u S10 je to balík cca. 4,5-5GB) a ten se celý přes kabel teprve v Download módu natlačí do telefonu a to vše se zachováním všech dat a nastavení. Fakt je ten, že jsem po takové aktualizaci neměl nikdy žádný problém. Je to ovšem jen má teorie...
Audirvana->RME ADI-2 DAC->Neumann 2*KH150+1*KH750/NDH30 BE
Audirvana->TOPPING E30->iLoud Micro Monitor Pro
UAPP->TOPPING D10s->EUFONIKA H5M->Senn HD660S2
UAPP->FiiO K11 R2R->xDuoo TA-26->Senn HD650
xDuoo TA-10R->Senn HD600
muchacho
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka