od muchacho 1. 7. 2019 09:14
Já jsem na obnovu továrního nastavení v začátcích s Androidem kašlal, ale pár problémů mě k tomu donutilo. Po jedné aktualizaci před lety se mě začalo samo od sebe odpojovat BT sluchátko. Přisuzoval jsem to stáří a opotřebení sluchátka. Používám ho denně, tak jsem nešeřil a koupil jsem za 1400 nové. spároval a... stejný problém... Teprve v ten okamžik mě doteklo, že poslední změna co jsem provedl byla aktualizace. Obnovil jsem tov. nast. a obě sluchátka chodily jak děcka do školy... Další případ měl kolega, kdy se mu po nějaké aktualizaci vždy přes noc ztratil signál na obou SIM. Ráno restart a už fungoval. Po mě chtěl tip na aplikaci, která by mu každé ráno sama restartovala telefon... No, pomohlo továrko... Já doporučuji. Nicméně, každý měsíc ale nikoho nebude bavit vše obnovovat a nastavovat, tak to dělám alespoň tak, že telefon aktualizuji přes program Smart Switch v NTB. Mám takovou teorii, že když se stáhne jen aktualizace přes WiFi (nebo mob. data) přímo do telefonu, tak se "nějak přilepí" k stávajícímu OS Android v telefonu a je tam nějaké malé riziko, že to může nějak zlobit. Přes Smart Switch se stahuje celý operační systém včetně té nové aktualizace (u S10 je to balík cca. 4,5-5GB) a ten se celý přes kabel teprve v Download módu natlačí do telefonu a to vše se zachováním všech dat a nastavení. Fakt je ten, že jsem po takové aktualizaci neměl nikdy žádný problém. Je to ovšem jen má teorie...
Audirvana->RME ADI-2 DAC->Neumann 2*KH150+1*KH750/NDH30 BE
Audirvana->TOPPING E30->iLoud Micro Monitor Pro
UAPP->TOPPING D10s->EUFONIKA H5M->Senn HD660S2
UAPP->FiiO K11 R2R->xDuoo TA-26->Senn HD650
xDuoo TA-10R->Senn HD600