Ahoj, dostal jsem S10 jako dárek a nemůžu dohledat pár nastavení, pokud to vůbec jde.
První věc, co mě trápí, je, že když mám puštěnou hudbu do sluchátek a přijde mi oznámení (sms, whatsapp, messenger), tak se hudba na chvíli ztlumí. Dost mě to rozčiluje, nicméně jsem nenašel nikde v nastavení jak to vypnout. Na hudbu používám Samsung music co je defaultně v mobilu. Ve staré S4 jsem to vypnul v nastavení hudebního přehrávače. Zde v S10 nic takového není. Je nějaká možnost kde to vypnout? Nechci nějakou další zbytečnou aplikaci, která toto třeba umí.
Jako druhá věc kterou zkoumám, když telefonuji, tak se mi vypnou data. Sedím si v parku, mám sluchátka, telefonuji třeba s přítelkyní a zároveň bych si chtěl něco najít na internetu, což ale nemůžu, protože se data během hovoru vypnou. Toto mi dělalo i na S4, ale nějak jsem to neřešil, teď bych se na to rád zde zeptal. V nastavení jsem možnost nevypínat data během hovoru také nikde nenašel.
Poslední věc je opět kolem hovoru. Když mám zamčený telefon v kapse, mám sluchátka, někdo mi zavolá a když hovor ukončím tlačítkem na mikrofonu na sluchátkách, tak se mi telefon sám v kapse odemkne. Na S4 se toho dělo taky. Je to blbé, když telefon z kapsy nevyndám a nepodívám se, tak se mi vždy něco samo zmáčkne nebo přenastaví. Opět jsem prolezl nastavení a nikde nic o možnosti to změnit.
Pokud někdo máte nějaké rady a víte jak na to, budu moc rád.