Samsung Galaxy S10e, S10, S10+ obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Radek.Hulan 9. 12. 2019 21:09

Android Auto je pěkná schizofrenie.
Pokud jej někdo měl instalováno pod Android 9, tak bude stále fungovat a půjde spustit.
Pokud ne, tak AA je součástí Androidu 10, ale ořezaná verze, která nepodporuje telefony.
Takže nejde nijak spustit.
Na to je potřeba stáhnout "Android Auto for Phone Screens", což je v podstatě ikona na tu aplikaci, co je předinstalovaná. Pro CZ trh není bohužel dostupná, přestože samotné AA je v telefonu přítomno, takže klasicky apkmirror.

Divné taky je, že aktivita com.google.android.gearhead.vanagon.VnDrivingModeLauncherActivity hlásí "nedostečná oprávnění", nejde spustit, třeba přes Nova Launcher.
Radek.Hulan
Junior

Odeslat příspěvekod BLAZ67 9. 12. 2019 22:24

kukom6 píše:fuguje vam Google Pay po aktualizacii ? U mna a kolegu sa tvari ze hej ale terminal v obchode ho odmietne :/

Nefungovalo. Musel jsem kartu odebrat, znovu přidat a restartovat telefon. Pak už OK
BLAZ67
Junior

Odeslat příspěvekod vwmaniak 9. 12. 2019 22:43

Já tam zase nemám SmartLock ani po aktualizaci... :lol:
Továrko jsem zatím nedělal. Taky jsem si všiml, že když jsem chtěl přesunout nějaký fotky na sd, tak na kartě sice přibyly, ale v Galerii zůstaly. Zkoušel jsem to víckrát, abych eliminoval že jsem zvolil Kopírovat...Navíc z tý galerie nešly potom smazat nebo přesunout do koše, zůstaly tam zašedlý okýnka.
Po restartu už to funguje jak má.
vwmaniak
Junior

Odeslat příspěvekod zizistm 10. 12. 2019 07:47

Tak jen pro info...
Dnes ráno příšla aktualizace A10 i na S10+ O2 distribuce.
Samsung Galaxy S10+ White
zizistm
Junior

Odeslat příspěvekod Sony 10. 12. 2019 08:25

Chtel jsem se zeptat po aktualizaci na A10 mi dlouho trva nez se odpoji wifi,jakoby nereagovalo tlacitko wifi. Je problem pouze u me? Dekuji
Sony
Junior

Odeslat příspěvekod zizistm 10. 12. 2019 09:11

Sony:
Ted jsem zkoušel na S10+
Odpojení wifi funguje okamžitě jak má ...
Samsung Galaxy S10+ White
zizistm
Junior

Odeslat příspěvekod glider 10. 12. 2019 11:35

Vydrz S10e tragicka, rano vytiahnem z nabijacky, o 15:00 mam 64 percent, ak nicmoc nerobim.
Inak nabijam 2x denne, rano a potom niekedy poobede a nasledne pred spanim zase na nabijacku...percenta miznu pred ocami.
Pouzitie: net, messenger, WA.
glider
Junior

Odeslat příspěvekod Sachmar 10. 12. 2019 13:26

Zlatý Samsung S9 a to jsem chtěl přejít na S10 už ne. S9 mi vydrží 2 dny.
Sachmar
BAN

Odeslat příspěvekod Lubicek 10. 12. 2019 15:00

Nezatracuj S10e, "glider" tady jen plácnul nějakou hloupost a ty se toho hned chytneš.
Ani nenapsal zda na Androidu 9 nebo 10.
Pokud na něm jak píše "nic moc nerobim" tak je nesmysl aby mu za cca. 8 hodin klesla baterie na jak přesně píše na "64" procent.
Pokud se mu telefon chová takhle, tak je třeba udělat hardreset, případně telefon reklamovat.
NENÍ to normální.
Ale třeba je pro "gledera" to jeho "nicmoc nerobim" - 4 hodiny čumím na FB, pak si 2 hodiny píšu přes WA a k tomu nonstop Messenger, občas YT, tak ANO, má pravdu, to baterie mizí před očima.
Příspěvek od "glider" je o ničem, nic nevypovídá. Zbytečnost.
Lubicek
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 10. 12. 2019 15:22

S9 má stejnou výdrž jako S10, oba jsem měl a nevidím v tom moc rozdíl - oba tragédie :-) Nahoře se píše o S10e.
Z S9 bych přešel až na S11 ;-)
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jamreyese 10. 12. 2019 15:31

Což o to ...ta výdrž se může zlepšit za týden třeba....ale ten správce baterie mi přijde ujetý .....jako screen time to rozděluje na dny ....možná jsem se nekde blbě podíval ale dřív mi to přišlo jasnější. Procesy jako systém android a OS android zmizely úplně
jamreyese
Junior

Odeslat příspěvekod .Hardy 10. 12. 2019 15:53

Pokud je řeč o A10, tak baterka se během několika dnů/týdnů srovná.
Ryzen 1600 | GTX 1060 | 16GB DDR4 2666MHz | RM550x
.Hardy
Junior

Odeslat příspěvekod glider 12. 12. 2019 01:37

Lubicek píše:Nezatracuj S10e, "glider" tady jen plácnul nějakou hloupost a ty se toho hned chytneš.
Ani nenapsal zda na Androidu 9 nebo 10.
Pokud na něm jak píše "nic moc nerobim" tak je nesmysl aby mu za cca. 8 hodin klesla baterie na jak přesně píše na "64" procent.
Pokud se mu telefon chová takhle, tak je třeba udělat hardreset, případně telefon reklamovat.
NENÍ to normální.
Ale třeba je pro "gledera" to jeho "nicmoc nerobim" - 4 hodiny čumím na FB, pak si 2 hodiny píšu přes WA a k tomu nonstop Messenger, občas YT, tak ANO, má pravdu, to baterie mizí před očima.
Příspěvek od "glider" je o ničem, nic nevypovídá. Zbytečnost.

Ty sa preber a kup si Nokiu 3310, ked sa chces pozerat na zhasnuty displej.
Zajtra sem dam screen pouzitia baterie a potom mozes pokracovat s mudrovanim.
glider
Junior

Odeslat příspěvekod shamp1x 12. 12. 2019 01:46

Ahoj, uvědomuji si že od vydání telefonu uběhla nějaká doba a už se to tu určitě řešilo. Každopádně s odstupem času a klidným svědomím.. můžete mi někdo doporučit nějaký kryt + sklo? Mám nejraději něco gelového na celý telefon a ze předu sklo? Nebo nějaká jiná kombinace?
PC:9900k,16GB Tridentz, 500SSD,RTX 2080 X Trio,Acer Predator XB271HUbmiprz, R6 Fractal
DK: Sony VPL-VW260ES, Denon AVR-X6400, 7.1.4 QAcoustics, Shield TV
OBYVAK: 65PUS7601, Onkyo 646 + atmos sestava 2.0.2
shamp1x
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 12. 12. 2019 10:23

Já mám na telefonu jen tenké silikon pouzdro kvůli podření a pokládání na stůl kvůli poškrábání fotoaparátů.
Sklo obyč hydrogel fólie a teď mám na cestě ještě folii dozadu na fotoaparáty, tak uvidíme.

https://www.aliexpress.com/item/1000007173272.html

https://www.aliexpress.com/item/33020295499.html

https://www.aliexpress.com/item/33031715115.html
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka