Samsung Galaxy S10e, S10, S10+ obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod renek1 7. 1. 2020 17:07

LukaHo píše:Zdravím,
před Vánoci jsem si pořídil Samsung Galaxy S10e 128 Gb místo telefonu Xiaomi Redmi Note 7, který mi ukradli, vzal jsem S10e které měly v T-Mobilu na paušal i s druhým telefonem jako dárek.
S telefonem jsem naprosto spokojený, děla krásné fotky a videa, systém je svižný, oceňuji zvuk Dolby Atmos, který je super se sluchátky, které to podporují. Je akorát do ruky, trochu mi vadí víc posazené tlačítko pro odemykání nahoře. Jediná věc která mě trochu mrzí je výdrž baterie, to jsem vyřešil Powerbankou, kterou nosím u sebe.

Pokud ti nevadí, že je telefon macatější, pak tohle je taky dobrá volba
https://www.amazon.com/Yuqoka-Compatibl ... 136&sr=8-3
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod Gina2 8. 1. 2020 11:45

Hezký den, jdu s dotazem - podobnou problematiku jsem ve vláknu nenašla.

Má někdo konkretní osobní zkušenost s nákupem a prodejem telefonu u Samsungu, přes jejich e-shop? Kup nový a odprodej starý, případně z hlediska firmy? Nakonec jsem se rozhodla pro S10 a budu se zbavovat S7.
Gina2
Junior

Odeslat příspěvekod KrylP 8. 1. 2020 14:20

To Samsung takové vykopávky určitě vykupuje... :)
Samsung S22 Ultra 12/512 GB, Samsung S21, Asus 8
KrylP
Junior

Odeslat příspěvekod BaldaP 8. 1. 2020 15:42

Já beru telefony jedině u Samsungu a neměl jsem s tím jediný problém.
BaldaP
Junior

Odeslat příspěvekod Sony 8. 1. 2020 22:35

Zdravim,mam takovou mozna pro vas blbou otazku,ale muzete mi napsat k cemu slouzi Android System Web View? Je nutne to mit zapnute pro chod Androidu? Vyuzivaji to nektere programy? Pokud ano jake. Dekuji za odpoved.
Sony
Junior

Odeslat příspěvekod .Hardy 8. 1. 2020 23:30

Spousta aplikací dneska používá integrovaný prohlížeč aka WebView pro vykreslování webového obsahu. Typicky se může jednat o obrazovku s nákupem licence, webovou stránku uvnitř aplikace (třeba s resetem hesla), stránku nápovědy a nebo i klidně může být celá aplikace převlečenou webovkou. Doporučuji nevypínat.
Ryzen 1600 | GTX 1060 | 16GB DDR4 2666MHz | RM550x
.Hardy
Junior

Odeslat příspěvekod karf 9. 1. 2020 07:15

Mám teď na hraní Galaxy S7 jako náhradu za předchozí Xperii Z3 Compacta, takže jsem ze dvou dnů výdrže (reálně kolem 48-50 hodin od nabití k nabití) překvapený. O S10e uvažuju také. Beru, že to je výkonný smartphone, ale...to ta xperie je taky aspoň ve srovnání s S7. Dost času mi samozřejmě telefon leží na stole, takže není problém. Ale co když vyrazím někam na výlet na kole, nebo na pěší tůru? Máte třeba zkušenosti, jak dlouho vám vydrží S10e s mapy.cz?
Už jsou nějaké zkušenosti s novým androidem 10, jestli s výdrží nějak zahýbe?
karf
Junior

Odeslat příspěvekod Gina2 9. 1. 2020 07:49

to BaldaP: děkuji
Gina2
Junior

Odeslat příspěvekod Lubicek 9. 1. 2020 08:28

S10e prostě není žádný přeborník ve výdrži, klasicky jeden den a konec.
Než znovu rozpoutávat diskuzi o výdrži (asi po desáté), tak si na kolo/turistiku kup pořádnou powerbanku a nemusíš nic řešit.
Lubicek
Junior

Odeslat příspěvekod Pravý Tomáš Marný 9. 1. 2020 08:42

@ karf: Používám S10e na turistiku, mám uloženou trasu pochodu a zapnutého stopaře. Občas na mapu jen kouknu, displej není trvale zapnutý. Bez problému vydrží nějakých 5 hodin záznamu trasy a pod 30% nabití jsem se v cíli ještě nedostal. Neřekl bych, že se přechod na Androida 10 nějak projevil, ve výdrži baterky tedy vůbec.
Akorát to teď každou chvíli otravuje s hláškou, že nějaká aplikace má přístup k poloze a jestli má mít ten přístup trvalý, pouze při používání nebo vypnutý.
Pravý Tomáš Marný
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tod2 9. 1. 2020 08:51

S10+ je po 5ti hodinách s mapou v podobném režimu tak na 80%...
Lumia950XL => S10+
Tod2
Junior

Odeslat příspěvekod kukom6 9. 1. 2020 22:03

drabek06 píše:Origo Samsung fólie na S10 co se dá koupit má ten problém, že nemá kruhovej výřez na selfie kameru, ale má vybranej celej roh okolo tý kamery. Takže jsem radši origo fólií z výroby nesundal a telefon s ní za dva měsíce i prodám a ať si to vymění někdo jinej.

Ja som ju dnes kupil z Alzy (180kč), a má kruhový výrez okolo selfie kamery.

Inak v balení su dva kusy. Oleofóbna vrstva je oproti čínskym fóliam pocitovo lepšia. Škoda že kolega už strhol svoju fóliu z výroby, mohol som to porovnať priamo s tou fóliou.
kukom6
Junior

Odeslat příspěvekod pikropikro 12. 1. 2020 20:03

Ahoj lidi, jelikoz ne vsichni chodite do jinych sekci, tak bych se i zde chtel zeptat vas, majitelu s10-tek.

Rozhodl jsem se, ze vemu bud S10e nebo S10. Proto mam jeste nejake dotazy k temto mobilum, resp. k jejich "souboji".

Urcite nepotrebuji CZ verzi, takze klidne je vemu v max-shopu.

ALE... zajimalo by me nekolik vzajemnych porovnani u techto dvou. Jednak...mam se ptat tady nebo ve vlaknu S10? :-)

A pak me teda zajima:
Jake jsou fotaky? Foti oba stejne? (nepocitam samozrejme zoom, ktery S10e nema). Ale zda oba porizuji stejne fotky i videa a to ve dne i za zhorsenych podminek.

Jak je na tom vydrz baterií? Vim, ze S10 je na tom dost spatne, tak jaka je vydrz ve vzajemnem porovnani, zda je na tom S10e lepe (samozrejme podle toho, ze jsou oba mobily vyuzivany stejne).

Netrpi nektery mobil spatnym prijmem signalu?

Ktery z nich je lepsi v pomeru cena/vykon?

Popripade, ktery by jste mi doporucili a proc nebo dalsi duvody. Moc diky. Pristi tyden to uz chci rozseknout a koupit. Dik
pikropikro
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod .Hardy 12. 1. 2020 22:25

Za měsíc se představí S11/S20, které po HW stránce vypadají dost dobře. Počkal bych na ně. Odpovědi na tvé otázky jinak nalezneš v historii tohoto vlákna a nebo v sekci nákupů telefonů, kde se tohle každou chvíli řeší (viz třeba i tvoje vlákno ;-)).
Ryzen 1600 | GTX 1060 | 16GB DDR4 2666MHz | RM550x
.Hardy
Junior

Odeslat příspěvekod pikropikro 13. 1. 2020 07:26

Hmm, tak dik. Urcite nebudu kupovat novy mobil za 25.000 a urcite nebudu procitat cele vlakno nazpet, na to opravdu cas nemam.
pikropikro
BAN MM.cz

Předchozí stránkaDalší stránka