Samsung Galaxy S10e, S10, S10+ obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ALDA._ 18. 1. 2020 13:34

Me na S10e nejvic vadi fotak. S9+, co jsem mel predtim, fotil o dost lepe. Vam prijde dobry?
ALDA._
Junior

Odeslat příspěvekod Lubicek 18. 1. 2020 17:01

Měl jsem předtím Huawei P20 , S10e má fotky o 100% lepší.
Celkově jsem s foto spokojen.
Tady nějaká ukázka: PS.: Fotím jen na automatiku, prostě cvak a je fotka :-) Jinak to ani neumím.
https://photos.app.goo.gl/XdTvbtkJzk9WXyCz9
Lubicek
Junior

Odeslat příspěvekod rony135 18. 1. 2020 18:19

Koho sere u S10 kvalita zvuku do sluchátek a přes bluetooth

No nevím , samsung byl vždy znám kvalitním výstupem zvuku a i mně přijde zvuk přes sluchátka i JBL reprák naprosto v pohodě.
rony135
Junior

Odeslat příspěvekod jinryd 18. 1. 2020 19:27

ALDA._ píše:Me na S10e nejvic vadi fotak. S9+, co jsem mel predtim, fotil o dost lepe. Vam prijde dobry?

Moc toto vlákno nečteš? O tomto se již zmiňuji na str. 22 i s fotkami
jinryd
Junior

Odeslat příspěvekod ALDA._ 18. 1. 2020 20:16

Vlakno ctu prubezne, ale prispevky z brezna si uz nepamatuji... Ale kdyz si me na tu stranku 22 upozornil, tak jsem si vzpomnel, ze uz jsem to videl... No, ale cekal jsem, ze to Samsung vyladi. Komprese fotek je velika (predpokladam, ze to je hlavni pricina).
ALDA._
Junior

Odeslat příspěvekod edik13 18. 1. 2020 20:56

rony135 píše:Koho sere u S10 kvalita zvuku do sluchátek a přes bluetooth

No nevím , samsung byl vždy znám kvalitním výstupem zvuku a i mně přijde zvuk přes sluchátka i JBL reprák naprosto v pohodě.

Jo jo.. někde jsem četl recenzi že zvuk z S10 je velmi kvalitní - zkoušel si to porovnat s iphone nebo xperii?? Věř mi že uslyšíš opravdu o třídu lepší zvukové podání... dynamika .. prostor.. atd.. zkoušel jsem poslech přes drátové sluchátka B&W a Sennheiser.... Xperia a iPhone mají ten zvuk prostě lepší.. a nepomůže tomu ani žádný ladění ekvalizéru… nebo vypnutí/zapnutí Dolby Atmos..

Prostě mě to sere.. jinak jsem s telefonem velmi spokojený!!!

Psal jsem to sem jen jestli třeba náhodou někdo nepřišel na nějaký trik jak ten zvuk trochu "rozhýbat" ..

Ed.
edik13
Junior

Odeslat příspěvekod flatliners 19. 1. 2020 09:01

Ano zvuk není žádný zázrak..dokonce sem kvůli tomu přemýšlel nad rootem kvůli V4A,ale v záruce se mi do toho moc nechce..
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Junior

Odeslat příspěvekod vwmaniak 19. 1. 2020 10:46

U S10+ lze ve vývojářských možnostech změnit v nastavení bluetooth kodek zvuku na kvalitnější, defaultně je tam SBC, což je úplnej základ. Můžete zkusit aptX nebo LDAC, ale zase to musí umět i sluchátka. A hlavně mít kvalitní nahrávku, ne 128kbps mp3 44,1KHz....
vwmaniak
Junior

Odeslat příspěvekod Bohem77 19. 1. 2020 11:23

Tak presne veľa ľudí počúva také MP3 128kbps a chcú kvalitný zvuk samozrejme nehovorím o ľuďoch tu ale poznám so svojho okolia naťahujú si cez kadejaké YouTube convertori a považujú to za top kvalitu
Bohem77
Junior

Odeslat příspěvekod flatliners 19. 1. 2020 11:45

bt je na poslech furt o dost horší než drát,ale i výstup z jacku je prostě nic moc i při mp3 320kbps nebo flac..
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Junior

Odeslat příspěvekod Gina2 19. 1. 2020 16:44

Přátelé, využíváte někdo Bixby? Je to k k užitku nebo raději zkusit tlačítko nastavit na jinou funkci?
Gina2
Junior

Odeslat příspěvekod Pravý Tomáš Marný 19. 1. 2020 17:09

No když i Samsung usoudil, že je to k hounu... :D . https://samsungmania.mobilmania.cz/clan ... fault.aspx
Pravý Tomáš Marný
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Gina2 19. 1. 2020 17:49

Jj. Díky. Na tohle jsem narazila při hledání co je to vůbec zač. Ale kdyby někdo přece jenom používal.... Asi tam časem zkusím něco nastavit -svítilnu nebo foťák, když už tam to tlačítko je.
Gina2
Junior

Odeslat příspěvekod why.not 20. 1. 2020 07:19

já mám a tlačítko namapované mapy, nicméně většinou se mi stejně spouští automaticky při zahájení jízdy. A jiné využití jsem zatím nenašel...
why.not
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sony 20. 1. 2020 08:00

Zdravim chtel bych si take premapovat tlacitko na svitilnu ale nikde ji nevidim.
Sony
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka