T2000 píše:Zdravím, můžu poprosit majitele S10e, kteří nemají nalepenou fólii nebo sklo, aby vyzkoušeli poklepat na sklíčko nehtem v oblasti vyznačené níže ?

U mého telefonu je v tomto místě jiný zvuk, přijde mi, že dotyková vrstva zde není přilepená k displeji. Při poklepání je to mírně cítit i slyšet. Byl jsem s tím i v Samsung servisu, zkoušeli jsme to na stejném typu telefonu a bylo to tam taky. Může to být výrobní vada ?
Ahoj, včera jsem koupil nový kus a stejný "problém". Je slyšet i při běžném dotyku, že je to v těch místech jiné. Jinak po prvním nabití dost tragická výdrž na baterce. Ráno v 6 sundáno z nabíječky a a teď v 15:45 má 40 % baterie a to jsem ho nijak extra nepoužíval. Při normální záteži nedám tím pádem ani den.

Zapnul jsem adaptivní režim, snad se to trochu zlepší. Jinak co mě ještě překvapilo tak dost hlasité vibrace. Napoprvé mě napadlo, že se snad při vibracích pouští záměrně nějaký zvuk v reproduktorech, ale asi to tak rezonuje telefonem. Originál fólie je na telefonu křivě nalepená (posunutá na levou stranu), nesedí přesně na průstřel.