Samsung Galaxy S10e, S10, S10+ obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod JendaBenda86 2. 9. 2020 15:14

bruco píše:Aplikacia Kontakty - menu (3 vodorovne ciarky vlavo pod profilovym obrazkom) - nastavenia (koliesko vpravo hore) a tam su moznosti.

Hledat to v aplikacích mě fakt nenapadlo. THX

-- 2. 9. 2020 16:45 --

JendaBenda86 píše:
bruco píše:Aplikacia Kontakty - menu (3 vodorovne ciarky vlavo pod profilovym obrazkom) - nastavenia (koliesko vpravo hore) a tam su moznosti.
Hl'edat to v aplikacích mě fakt nenapadlo. THX
JendaBenda86
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Novi michal 2. 9. 2020 20:17

Ahoj všichni , ohledně těch skel na S10 a zkoušel někdo levnější variantu s tekutinou a uv lampičku, než to Dome glass od Whistonu jestli u toho opravdu funguje v pohodě čtečka otisku prstu viděl jsem na netu i nějaké za 500kč.
Novi michal
Junior

Odeslat příspěvekod Wolfpower365 3. 9. 2020 08:15

Chtel jsem se zeptat na rozliseni, jake pouzivate u displeje S10+? Jestli FHD+ nebo WQHD+. Kdyz jsem si to porovnaval, tak ten rozdil je zanedbatelny, i kdyz malinko to poznat jde. Zalezi, jak moc velky vliv to ma na baterii.

A.druha vec...ja jsem vzdy kupoval skla z Aliexpresu, ma nekdo tip na overeneho prodejce a skla (nejlepe s UV), u ktereho bude fungovat ctecka? Zatim mam origo folii, ale ta taky casem bude potreba vymenit.
Wolfpower365
Junior

Odeslat příspěvekod Novi michal 3. 9. 2020 09:21

Já používám FULL HD+ na displeji uplne to stačí, jak píšeš okem to nepoznáš to 2k rozlišení je dobrý na virtuální realitu nebo kdyby jsi zkoumal detaily nějaké fotky nebo videa v tom vyším rozlišení ,jinak origo folie nevydrží věčně takže je dobre hledat náhradu, já mám hydrogel folii ale ty skla by mě taky zajímaly s tou čtečkou jestli to funguje v pohodě.
Novi michal
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 4. 9. 2020 14:51

T2000 píše:Zdravím, můžu poprosit majitele S10e, kteří nemají nalepenou fólii nebo sklo, aby vyzkoušeli poklepat na sklíčko nehtem v oblasti vyznačené níže ?

Obrázek

U mého telefonu je v tomto místě jiný zvuk, přijde mi, že dotyková vrstva zde není přilepená k displeji. Při poklepání je to mírně cítit i slyšet. Byl jsem s tím i v Samsung servisu, zkoušeli jsme to na stejném typu telefonu a bylo to tam taky. Může to být výrobní vada ?

Ahoj, včera jsem koupil nový kus a stejný "problém". Je slyšet i při běžném dotyku, že je to v těch místech jiné. Jinak po prvním nabití dost tragická výdrž na baterce. Ráno v 6 sundáno z nabíječky a a teď v 15:45 má 40 % baterie a to jsem ho nijak extra nepoužíval. Při normální záteži nedám tím pádem ani den. :-| Zapnul jsem adaptivní režim, snad se to trochu zlepší. Jinak co mě ještě překvapilo tak dost hlasité vibrace. Napoprvé mě napadlo, že se snad při vibracích pouští záměrně nějaký zvuk v reproduktorech, ale asi to tak rezonuje telefonem. Originál fólie je na telefonu křivě nalepená (posunutá na levou stranu), nesedí přesně na průstřel.
anonymni

Odeslat příspěvekod Sachmar 4. 9. 2020 14:58

Proč si potom kupuješ takový mobil?? Kup si z5 tlačítkový a baterka tí vydrží i týden. :-D
Sachmar
BAN

Odeslat příspěvekod .Hardy 4. 9. 2020 16:30

Marty09: Výdrž se časem lehce zlepší. Několik dní se totiž telefon učí…
Ryzen 1600 | GTX 1060 | 16GB DDR4 2666MHz | RM550x
.Hardy
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 4. 9. 2020 18:29

Snad jo, aspoň ten den při průměrné záteži to doufám dá. Jinak na krabičce mám nálepku enterprise edition, údajně by měly být prodloužené aktualizace na 4 roky. To už ale asi mají všechny S10 že? Má to ještě nějakou jinou výhodu nevíte někdo? Díky
anonymni

Odeslat příspěvekod pbaudis 5. 9. 2020 17:42

Mám S10+ volný prodej XEZ. Rád bych šel do DBT. Co bude v telefonu za označení? Teď mám XEZ/XEZ/XEZ/XEZ, když tam hodím DBT, nebude v tom moc velký guláš? U S20 TMZ nešla nahrát jiná ROM, pořád tam bylo TMZ. Díky.
Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom Gray - Spigen Liquid Air Black
Intel® Core™ i5-8300H 4GHz / Kingston 32GB DDR4 / NVIDIA® GeForce® GTX 1050 4GB / 500GB SSD (NVME) / Seagate HDD 3TB
24.5" Acer Predator XB253QGP / Acer Predator Cestus 350
pbaudis
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod flatliners 6. 9. 2020 05:08

Pokud nahodis DBT pres odin, oznaceni zustane porad XEZ/XEZ/XEZ/XEZ a budou ti pote normalne i chodit dalsi aktualizace.
flatliners
Junior

Odeslat příspěvekod pbaudis 6. 9. 2020 12:12

Paráda, hotovo, všechno je good. Dík.
Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom Gray - Spigen Liquid Air Black
Intel® Core™ i5-8300H 4GHz / Kingston 32GB DDR4 / NVIDIA® GeForce® GTX 1050 4GB / 500GB SSD (NVME) / Seagate HDD 3TB
24.5" Acer Predator XB253QGP / Acer Predator Cestus 350
pbaudis
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Wolfpower365 9. 9. 2020 07:14

Ahoj, tak S10+ mam zatim asi 10 dnu a max spokojenost. Nyni bych se chtel na neco zeptat. Tyka se to AOD. Umoznuje samotny system nastavit AOD tak, aby se zacal zobrazovat, pokud prijde nejaka notifikace? Vim, ze existuje nejaka app, ale ani ta pry nefunguje dobre a vcelku je naronacna na energii. Kdyz se divam do systemu, tak jsou tam 3 moznosti: klepnutim zobrazit, vzdy zobrazit a podle planu.
Wolfpower365
Junior

Odeslat příspěvekod standavfr 9. 9. 2020 07:23

AOD notify a zas tak náročná na beterku není.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Wolfpower365 9. 9. 2020 07:52

Diky, ale chtel bych usetrit kazde procento. A taky nepotrebuji, aby mi to porad svitilo. Nosim i hodinky a tak to neustale nepotrebuji. A prave ve chvili, kdy prijde nejaka udalost by to bylo idealni.
Wolfpower365
Junior

Odeslat příspěvekod Tod2 9. 9. 2020 08:13

používám kombinaci obou
u AOD notify (možná jen PRO, nevím už) jde nastavit délka zobrazení, ono těch nastavení je tam docela dost
Lumia950XL => S10+
Tod2
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka