Samsung Galaxy S10e, S10, S10+ obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod flatliners 25. 10. 2020 11:41

ale to je v pořádku že máš všude XEZ, tak je to správně..na DBT bys to změnil leda pře Samkey za peníze.
název aplikace se dá odstranit přes Goodlock(nicelock) apku HomeUP přímo od samsungu.
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Junior

Odeslat příspěvekod Sateza 25. 10. 2020 11:49

Ok, díky za info. Tudíž mám nyní DBT, i když se zobrazuje XEZ...?
Sateza
Junior

Odeslat příspěvekod flatliners 25. 10. 2020 14:19

ne nemáš DBT, máš XEZ..a updaty ti budou chodit až budou tady v Čechách jako doteď..prostě pokud nezměníš "distribuci" přes Samkey na DBT, tak budeš mít pořád XEZ.
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Junior

Odeslat příspěvekod Sateza 25. 10. 2020 14:26

V tom případě nechápu tu spoustu navodu zde, že stačí stáhnout dbt a flashnout a člověk má německou...
Sateza
Junior

Odeslat příspěvekod KiruCZ 25. 10. 2020 14:52

A proč chceš zrovna německou ? Proto aby jsi měl jako první aktualizaci ? A není lepší 2 - 3 týdny radši počkat jestli se neobjeví bugy.
KiruCZ
Junior

Odeslat příspěvekod Tod2 4. 11. 2020 08:52

onehdá si tu někdo stěžoval na protáhlé obličeje na fotkách, tak musím říct, že jsem si toho teď všimnul na předním foťáku (možná to dělá i zadní, nevím), dřív to určitě nedělalo, nevím teda od kdy a při jaké příležitosti (režimu) to dělá, protože se to stane jen někdy, prostě některé fotky jsou v pořádku a některé protáhlé, navíc mám zapnuté ty živé fotografie nebo jak se to jmenuje a při přehrávání pohybu je všechno v pořádku a v okamžiku zastavení do konečné fotky se to celé protáhne, takže ten rozdíl je krásně patrný...
Lumia950XL => S10+
Tod2
Junior

Odeslat příspěvekod Sateza 4. 11. 2020 22:43

Tod2: jo, byl jsem to ja. Delalo mi to na S10e i nyni na S10+.
Ja ale rezim Single take zapnuty nemam. Vyresil jsi to nejak?
Sateza
Junior

Odeslat příspěvekod Tod2 4. 11. 2020 23:18

Single take je něco jiného, ten nepoužívám.
Zatím jsem na to nepřišel, ale mám podezření, že se to někdy přepne samo do nějakého režimu, který toto způsobuje. Zatím jsem si toho všiml jen u předního foťáku.
Tod2
Junior

Odeslat příspěvekod Bohem77 5. 11. 2020 08:09

Ja som si zatiaľ nič podobné nevšimol ale pôjdem von a budem skúšať na mojej s10+ a skúsil ste aj HR lebo dosť veľa problémov je preto že to ľudia nerobia ale to určite viete ja ho robím po troch aktualizaciach alebo hneď keď je niečo veľké taka systémová.
Bohem77
Junior

Odeslat příspěvekod welby 5. 11. 2020 08:41

Tod2 a Sateza: O víkendu se mi to stalo taky při focení předním foťákem s přítelkyní. Měl jsem na fotce "zdeformovanou" hlavu a nedokázal jsem vyfotit normální foto. Zkoušel jsem to asi na deseti fotkách a měl jsem hlavu v horní části zploštělou nebo jsme je měli protáhlé. Do té doby se to nestalo, tak nevím, jestli to byla chvilková chyba nebo co to mělo znamenat. Uvidím příště... :hm
welby
Junior

Odeslat příspěvekod Kasprik 5. 11. 2020 10:20

Ahoj, chtěl bych se tu zeptat. Koupil jsem s10e, jsem s ním naprosto spokojen. Jen mi vadí to, že jas mám na automatiku a i když je všude tma, tak displej dost svítí. Dá se prosím někde v telefonu nebo ve vývojářských možnostech určit minimální jas na telefonu při automatickém režimu. Potřeboval bych to ještě o fous stáhnout. Díky.
Kasprik
Junior

Odeslat příspěvekod Tod2 5. 11. 2020 11:12

tak, u předního foťáku si myslím, že to dělá ten režim "inteligentní úhel selfie" (v nastavení automatika) alias ti dva panáčci u spouště, když se fotí na jednoho panáčka, tak to neudělá

co se týká automatiky jasu, taky mi to nevyhovuje a nepoužívám, přepínám intenzitu ručně, nepřišel jsem na to, jak to nastavit dle potřeby
Lumia950XL => S10+
Tod2
Junior

Odeslat příspěvekod adam.jacques 5. 11. 2020 16:09

Ahoj, zkuste dnešní aktualizaci. Má tam být opraven foťák.
adam.jacques
Junior

Odeslat příspěvekod Tod2 5. 11. 2020 16:15

tam píšou pouze stabilita aplikace vylepšena, takže pochybuju
Lumia950XL => S10+
Tod2
Junior

Odeslat příspěvekod Sateza 5. 11. 2020 18:37

Tod2, welby: oba pisete, ze vam to dela u selfie kamery. Ja s tim mam ale problem pouze u zadni kamery. A to uz jsem zkousel fotit jak na 4:3, tak i na mnou oblibenejsi rezim 16:9. Nekolikrat jsem udelal reset app fotoaparatu...vubec nevim, kde by mohla uz byt chyba...
Sateza
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka