Samsung Galaxy S10e, S10, S10+ obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tubik 7. 12. 2020 11:37

Nastaveni -> Displej -> Tmavy rezim a tam zrusit aby se aplikoval na wallpaper.
tubik
Junior

Odeslat příspěvekod zumzumzum 11. 12. 2020 12:44

Cena Samsungu Galaxy S10e maximálně klesla

Samsung Galaxy S10e představuje pořád skvělý a především kompaktní telefon, kterému vévodí téměř bezrámečkový displej. Jeho primární předností je ale hlavně špičkový duální fotoaparát s variabilní clonou, takže s ním vyfotíte skvělé fotky za světla i za tmy. Galaxy S10e je teď k mání jen za 10 990 Kč a navíc k němu dostanete YouTube Premium na 2 měsíce zdarma, předplatné v hodnotě 2 268 Kč a bonus 20 % k výkupní ceně vašeho stávajícího telefonu.

Akce platí na mobil pohotovosti.
► Sháním: Sony Xperia Z5 Premium za nepřemrštěnou cenu! ( telefon se 4K displayem ] ◄ Momentálně používám Samsung Galaxy S25 Ultra
zumzumzum
Místní informátor

Odeslat příspěvekod Krycatko 11. 12. 2020 19:20

Zdary, chtěl bych se zeptat tady, nenašel jsem nikde odpověď.
Jde u S10 nastavit telefon tak, že když se mi připojí přes bluetooth k hodinkám Garmin Fénix, vypnou se automaticky veškeré zvuky a všechny notifikace se budou zobrazovat jen na hodinkách? Po odpojení by se zas zvuky v telefonu samy automaticky zapnuly. Nezná někdo nějakej fígl, jak to takhle nastavit?

Předem děkuji za odpověď.
Jirka
Krycatko
Junior

Odeslat příspěvekod Capita 11. 12. 2020 20:19

přes Bixby routines:

Moje rutiny
- pokud - zařízení bluetooth připojeno (vybereš Fénix) - další
- potom - zvukový režim a hlasitost
Nokia N8, Sony Xperia z3c, Galaxy S7, Galaxy S10e, Galaxy S21 5G

Samsung UE55RU8002
Capita
Junior

Odeslat příspěvekod Krycatko 12. 12. 2020 10:12

Děkuju za odpověď, funguje to :)
Krycatko
Junior

Odeslat příspěvekod rakepka 12. 12. 2020 13:24

Dá se ještě někde sehnat nová S10e v jiné než černé barvě?
rakepka
Junior

Odeslat příspěvekod rakepka 14. 12. 2020 17:49

Poradíte někdo ze své zkušenosti dobrý čirý-průhledný silikonový obal na Samsung S10 ?
Který dobře drží, není příliš volný a brzy se nevytahá? Díky.
rakepka
Junior

Odeslat příspěvekod Sachmar 14. 12. 2020 20:58

Já mám Nilkin měl jsem ho i na S9 a je super.ale sto lidí sto chutí.
Sachmar
BAN

Odeslat příspěvekod petr311 16. 12. 2020 09:33

Zdravím. Zvažuji koupi mobilu Samsung Galaxy s10+, "tak bych se chtěl poptat zkušenějších na některé podrobnosti. Mobil by měl primárně sloužit k pořizování videí a foto, živé vysílání.
1/ jak se chová tento mobil při natáčení videa, zajímá mě, jestli se nějak přehřívá při delším natáčení, zejména při okolních teplotách 25 a více stupňů, v režimu 4K 60sn, Full HD, případně live např na Facebook? Nepřehřívá se, případně jestli se kvůli tomu i nezastaví záznam apod.? Neztmavi se v důsledku toho např displej nebo případně jiné anomálie?
2/ Které objektivy lze použít při natáčení videa? Lze si navolit i při live přenosu na Facebook?
3/ máte zkušenosti s nějakým hodně kvalitním mikrofonem, který lze k mobilu připojit, nejlépe i s protivetrnou ochranou? A je možné nějak současné připojit mikrofon a zároveň mobil nabíjet, např z gimbalu? S použitím nějaké USB rozdvojka nebo tak nějak? Mobil bych chtěl používat hlavně na gimbalu.
Předem díky za info.
petr311
Junior

Odeslat příspěvekod malakaiHU 16. 12. 2020 22:24

Zdravím Vás, děkuji za forum, u hodně věcí mi pomohlo. Po dlouhé době se vracím z IOS a tak trochu tápu. Chtěl bych u Whattapp natavit oznámení tak, že mi telefon zavibruje (nebo pípne), při odblokovaném telefonu po stažení horní lišty mi pouze telefon oznámí, že mám novou zprávu (nebo třeba víc), ale nebude tam náhled. Př izamknuté obrazovce jsem tohle už nějak nastavil, pouze mi dá vědět, že tam je zpráva a je to bez náhledu. Ale při odemčeném telefonu tohle neumím nastavit. Jde to? Díky
malakaiHU
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod FeShiNe 17. 12. 2020 04:44

Přímo ve whatsap - Nastavení - soukromí - odemykání otiskem prstu - v oznámeních zobrazovat obsah zprávy.
FeShiNe
Junior

Odeslat příspěvekod Peterpet 21. 12. 2020 16:56

Ahojte, jedna otazka pre znalcov, mam s10e a chcem si zmenit iba tapetu (pozadie) pri prichadzajúcom hovore, je tam taka neurčitá hmlistá svetlomodro-ružová farba. Neuvažujem nad fotkou volajucého na celu obrazovku. Napadlo ma, že stiahnem mne vyhovujúcu tapetu a pracne ju ku každemu kontaktu pridelím. Kto vie, poradí. Díky. Peter
Peterpet
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Matjbc 24. 12. 2020 12:18

Zdravím pánové, S10+, základní app na focení, lze njk přidat časosběrné focení? Díky
Matjbc
Junior

Odeslat příspěvekod kikanek 25. 12. 2020 21:23

Někde v nastavení jsem nastavil dobu zobrazení informací na 2 minuty (třeba informace o velikosti vyčištěné paměti) Nemůžu s vzpomenout, kde se to nastavuje na dobu jen několika vteřin. On tam ten údaj dost zavazí, když to tam je zobrazené 2 minuty. Poradí někdo?
kikanek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod merkury 28. 12. 2020 17:47

Zdravím chtěl bych koupit Samsung S10 na Alze je teď zajímavá cena 13000kč ale mají tam uvedeno EU distribuce měl bych se tomu vyhnout nebo je to jedno jestli EU nebo CZ díky.
merkury
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka