Samsung Galaxy S10e, S10, S10+ obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ondrej.n 14. 1. 2021 10:07

Tak abych potěšil guize aktualizace je od rána dostupná pro S10+ XEZ.. ;-)
ondrej.n
Junior

Odeslat příspěvekod Sony 14. 1. 2021 11:07

S10+ XEZ taky mi dorazila ale nemuzu se dostat do recovery abych udelal hard reset. Asi se neco zmenilo,nevite jak se tam dostat? Nebo staci pouze obnoveni z mobilu?
Sony
Junior

Odeslat příspěvekod peter34 14. 1. 2021 11:56

Stačí aj hard reset z mobilu. Do recovery sa dostaneš, len musíš telefón pri tom pripojiť cez USB k PC. Neviem čo viedlo Samsung k vymysleniu tejto blbosti...
Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB
peter34
Junior

Odeslat příspěvekod vwmaniak 14. 1. 2021 17:36

Matjbc píše:Poradil by někdo nějakou dobrou selfie tyč se kterou, má zkušenosti na S10+? Diky

https://doopshop.cz/produkt/spigen-s530-selfie-stick-black/
vwmaniak
Junior

Odeslat příspěvekod honza_daffy 14. 1. 2021 20:15

Zdravím, právě mi naskočila možnost stáhnout upgrade na A11 a One UI 3.0. Tel z české distribuce, koupený v 12/2019
Přílohy
SmartSelect_20210114-201146_Software update.jpg
honza_daffy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Xharry 14. 1. 2021 20:29

Taky se Vám bezdrátově nabíjí mobil po přechodu z Androidu 10 na 11 pomaleji? Mám zaplou položku rychlé nabíjení, ale i když ji vypnu, trvá to stejně. Navíc o hodinu déle, než u předchozí verze systému.. Tovární nastavení jsem udělal, protože po updatu mi nefungovala žádná z uložených WiFi sítí. Samsung S10e, XEZ (CZ distribuce)
Xharry
Junior

Odeslat příspěvekod Kasprik 14. 1. 2021 22:24

Tak jsem aktualizoval na A11 a nové UI. Zatím dobrý, ale co mě štve to průhledný pozadí při stažení horní lišty. Samsung s10e
Kasprik
Junior

Odeslat příspěvekod alekss 15. 1. 2021 07:00

Hola, s A11 nepozoruju nejake extra rozdily, krome toho omezeni pristupu, kdy mi widget Elixir2 nemuze otevrit soubor ikon, ani nejde znovu stahnou. Pritom ma pristup povoleny...
alekss
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod public75 15. 1. 2021 10:57

Kasprik píše:Tak jsem aktualizoval na A11 a nové UI. Zatím dobrý, ale co mě štve to průhledný pozadí při stažení horní lišty. Samsung s10e

Taky mně zrovna tohle vadí . . .
Ach jo,proč to nenechali . . .
public75
Junior

Odeslat příspěvekod Kasprik 15. 1. 2021 12:04

Další zklamání je to zkurvené tlačítko Bixby. Myslel jsem, že tomu trochu povolí namapování a zase nic. Navíc, když ho vyřadím na dvouklik, tak je zapotřebí být pořád přihlášen k Samsung účtu. Po odhlášení z účtu se to změní na jednoklik.
Kasprik
Junior

Odeslat příspěvekod PetrXx2 15. 1. 2021 14:51

Doufam, ze stale funguje BxActions...
PetrXx2
Junior

Odeslat příspěvekod l00ki 15. 1. 2021 16:39

mně na One UI3 BX Action fungovalo špatně. V podstatě se do toho stále motal asistent, jako by nešel vypnout. Na desítkách to byla skvělá věc. Snad to opraví.
l00ki
Junior

Odeslat příspěvekod Abracas 16. 1. 2021 09:39

Jen info pro uživatele 2 sim. Dříve se v dialeru zobrazovaly dvě tlačítka pro každou simku zvlášť. Nyní je tlačítko jen jedno, po kliknutí se zobrazí nabídka s volbou simkarty a až poté se začne vytáčet hovor. Pro mé využití je lepší nastavit preferovanou sim pro volání, zobrazí se pak pod tlačítkem přepínač sim. Pokud vytáčíte hovor z historie volání, telefon pozná, pokud je preferovaná sim jiná než používáte obvykle a nabídne Vám výběr simkarty. Navíc je možné v adresáři u jednotlivých kontaktů vybrat preferovanou sim. Každopádně je tam klik navíc, takže za mě cesta zpět...
Abracas
Junior

Odeslat příspěvekod druh8472 16. 1. 2021 10:15

Už mám také A11 na s10e mě se nové prostředí líbí nejsou to žádné omalovánky a výstřelky. Jelikož používám tmavý režim i tmavé pozadí tak mi průhlednost stavové lišty nevadí. Líbí se.. I že si mohu změnit pozadí při volání obrazovce jen škoda že neudělali to, že to si to nemohu nastavit u každého kontaktu zvlášť. Nabíjení jsem nezkoušel nabíjím přes noc takže rychlost neřeším.
druh8472
Junior

Odeslat příspěvekod libol 16. 1. 2021 10:44

Mám S10e ... a co tak hodinu mne upozorňuje ať si zapnu tu seupr fíčurku "Najít moje mobilní zařízení" - mám ho vypnuté, NECHCI ho používat a moc by mne potailo, kdyby mi ku.va kvůli toho mobil co hodinu nepípalů
Dá se to nějak řešit? V nastavení oznámení s tím nic neudělám, tam je to zapnuté a "zašedlé", nejde to přepínat.
Díky za radu - protože mobil úžasný, ale SW :-(
libol
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka