Samsung Galaxy S10e, S10, S10+ obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jjrr 4. 2. 2022 08:44

To se ti nepovedlo, mám asi 5 měsíců Flip3.
:D
jjrr
osobne

Odeslat příspěvekod foto1977 4. 2. 2022 13:57

Mám S10e a taky mi přijde výdrž po aktualizaci A12 znatelně horší...
Myslel jsem, že je to tím "učením" jelikož jsem dělal tovární restart.
A že se to časem vrátí na klasickou výdrž...
foto1977
Junior

Odeslat příspěvekod mino27 4. 2. 2022 18:26

zdravim,neviete mi poradit?,mam samsung s10e a cca po tyzdni pouzivania mi odide spodny reproduktor,potom, ked dam optimalizovat mobil asi vymaze madzipamat,opat ide ako ma..vyskusal som uz asi vsetko,vyrobne nastavenia,upgrade androidu a stale to iste..nic vazne to nieje ,ale zaujimalo by ma co to moze byt.
mino27
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod thaila 13. 2. 2022 22:26

Zdravím, mám potíž s panelem na okraji (edge panel) u S10e. Když si nastavím v tomto panelu oblíbené aplikce, tak pokaždé, když si skrze tento panel nějakou zapnu a na hlavním screenu mám již nějakou aplikaci spuštěnou, tak automaticky mi jde ta nově spuštěná a stávající aplikace do rozdělené obrazovky (split-screenu). Zaboha nevím jak to vypnout. U manželčina S10 to nedělá (máme stejnou verzi androidu) a nevím kde to vypnout/nastavit. Může někdo poradit?
Díky
thaila
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JoVym 14. 2. 2022 11:29

mino27 píše:zdravim,neviete mi poradit?,mam samsung s10e a cca po tyzdni pouzivania mi odide spodny reproduktor,potom, ked dam optimalizovat mobil asi vymaze madzipamat,opat ide ako ma..vyskusal som uz asi vsetko,vyrobne nastavenia,upgrade androidu a stale to iste..nic vazne to nieje ,ale zaujimalo by ma co to moze byt.

Ahoj, to se mi stalo naštěstí jen jednou a stačilo mi vypnout a zapnout mobil. (stalo se to po nějakém bezpečnostním upgrade). Od té doby se to již neopakovalo. Přítelkyně má také S10e, a té se to ještě nestalo a také pravidelně instaluje záplaty...
JoVym
Junior

Odeslat příspěvekod l00ki 14. 2. 2022 12:14

thaila píše:Zdravím, mám potíž s panelem na okraji (edge panel) u S10e. Když si nastavím v tomto panelu oblíbené aplikce, tak pokaždé, když si skrze tento panel nějakou zapnu a na hlavním screenu mám již nějakou aplikaci spuštěnou, tak automaticky mi jde ta nově spuštěná a stávající aplikace do rozdělené obrazovky (split-screenu). Zaboha nevím jak to vypnout. U manželčina S10 to nedělá (máme stejnou verzi androidu) a nevím kde to vypnout/nastavit. Může někdo poradit?
Díky

Vysunes edge panel, dole vlevo ozubené kolo, pak najdeš kartu s výběrem aplikaci a dáš "upravit" a nahoře jsou tři tečky (otevření rozdělené obrazovky) buď klepnutím nebo klepnutím a podržením.
l00ki
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 18. 2. 2022 06:27

Máme doma S10 a bez problémů, vydrž stejná jako na A11.
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod Kasprik 18. 2. 2022 08:33

S10e. Vydrž stejná jak na A11. V pohodě bez resetu.
Kasprik
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 18. 2. 2022 09:35

S10 má žena a ta je na telefonu věčně. Potvrdila i stejnou vydrží jako na A11 a reset nedělám nikdy na žádném telefonu pokud vše funguje jak má, je to zbytečné. Maximálně se tím uvolní nějaká ta paměť, ale jinak žádná změna.
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod Kitt2002 18. 2. 2022 09:57

S10+ výdrž +- stejná.FR jsem nedelělal.Obcas mi ale zamrzne lockscreen,ale to mi dělalo uz i na A11.
Kitt2002
Junior

Odeslat příspěvekod 407sw 28. 2. 2022 11:28

Ahoj, poradíte jaké ochranné sklo koupit na S10? Aby fungovala čtečka a bez díry. Nabídka je už nic moc.
Díky
407sw
Junior

Odeslat příspěvekod Kitt2002 28. 2. 2022 12:40

Zdravím,já osobně jsem se sklama na zahnutem display dávno skončil.Vzdy se celkem brzy začal dostávat prach pod sklo a začalo se odlepovat.Navíc mi zlobily dotyky,ale to bylo na starší s7 edge.Dost skel mělo lepidlo pouze po obvodě, né po celé ploše.Zhoršila se tím čitelnost a zlobily tím pádem dotyky. S10 mám s folii za 600,-,kterou mohu za 99,- nechat kdykoliv přelepit za novou.Čekal jsem tedy osobně nějaké profi strojové přelepeni někde v mašině a ne ruční,kontretně Datart.
Kitt2002
Junior

Odeslat příspěvekod 407sw 28. 2. 2022 14:16

Měl jsem tam sklo dva roky a fungovalo dobře, jenže dneska ráno mi upadl telefon z držáku v autě a sklo je na maděru, displej naštěstí ok. Kupoval jsem ho jako použitý, tudíž nevím, co to bylo za sklo.
407sw
Junior

Odeslat příspěvekod GalaxyS22plus 7. 3. 2022 17:57

Folii si je lepší nalepit v Samsungu než v datartu
GalaxyS22plus
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Kitt2002 7. 3. 2022 18:18

Bohužel Plzeň je pro Samsung venkov a mám pocit,že tu není,tak proto Datart.Jinak,pokud má někdo tip na dobré sklo na S10+ rád zkusím.
Kitt2002
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka