od Kaprar11 6. 5. 2019 00:13
To tedy nevím S7edge,S8+,S9+,S10+ všude jas nastaven na necelých 50% a fakt jsem vždy byl spokojen čitelnost dobrá u všech.Stejně tak na barvy si nestěžuji S7edge bílá dobrá, S9+ trochu do modra, S10+ malinko do žlutá, S8+ si nepamatuji musel bych se jít podívat k synovi něco mi ale říká že byla bílá.Ale mně to tedy nevadí nečučím na bílou a skoro vše mám v černém tématu krom posledního kdy se hudba hodila do bíla při poslední aktualizaci.Někdo tu brečí že když mu naskočí plný jas tak mu to jde vypálit oči proto používá noční režim a někdo má málo jasu při 100% no nevím.Ani noční režim nepoužívám mám vše v černé a to mi stačí,žádný automat jasu také nepoužívám a i na sluníčku to přečtu i když malinko s problémem přidávat ale nehodlám ani tam.Myslím že kdybych dal na sluníčku 100% tak by to muselo být čitelné bez problému.
S10e má s S10tek nejhorší displej ale nemohu posoudit neviděl jsem.Stejně jako jsem nešel do S7,S8,S9,S10e či S10 jen kvůli baterii je to pro mne to nejdůležitější kritérium proto vždy beru pluska.
Hodně dlouho jsem se rozmýšlel jestli dále ponechat S9+ jako hlavní telefon nebo koupit S10+.A tak jsem promeškal před objednávku a stejně čtrnáct dní po zahájení prodeje jsem neodolal a zakoupil neudělal jsem zle jsem spokojen teď mě mrzí ty sluchátka co nadělám.
Nechci pomlouvat žádnou značku ale na žádost ženy jsem koupil Huawei P9 zkoušela ho hodinu pak mi ho vrátila že ho nechce tak jsem zase přendal SIM, to byla katastrofa jenže jsem ho koupil v kamenném obchodě bez možnosti vrácení nikdo ho nepoužívá nechtěl ho ani syn,zařekl jsem se že Huawei mi už nesmí do baráku.Poté jsem koupil Jablko 8 plus telefon dobrý ale se systémem jsem se nesmířil a vrátil do čtrnácti dnů.Poté Sony Z5 také my nesedlo a šlo do čtrnácti dnů.Nakonec LG G6 a to stejné.Nevím nějak jsem zhýčkán Samsungem či co prostě mi vyhovuje nejvíce snažil jsem se zkusit něco jiného ale nešlo mi to.Vždycky někdo něco vychvaluje a tak jsem to zkusil no a nevyšlo to.
Motorola D160,D520,2xM3888,Amio,Telitel,Alcatel 501,2x 302,2x SE T630,SE D750i,2x SE K790i,SE C905,Satio U1,2x SE 108i,GT 5570 mini,2x S1 I9000,SIII I9300,S4 I9505,S5 G900F,3xTab3T111,N4 N910F,S7edge G935F,S8+ G955F,S9+ G965F,S10+G975F.