od muchacho 13. 6. 2019 06:22
Mám Samsung Galaxy S10 protože takřka denně řídím používám už s třetím telefonem (A5 2015, A5 2017, S10) BT sluchátko Plantronics Voyager Legend. Spokojenost až po S10! Problém je v tom,že po zapnutí sluchátka se toto připojí k S10, cca.po 5s. se ale odpojí a po dalších cca 30s. zase připojí. Všechny tyto stavy hlásí "hlas" ve sluchátku, ale aby to nebylo tak jednoduché, tak se občas ozve v BT sluchátku hláška, že je (opět) připojeno, ale ve skutečnosti není! Pak ho musím ručně připojit v nastavení BT. Pak už připojené a bez výpadku, ale tyhle kejkle musím provádět skoro po každém zapnutí BT sluchátka. S jinými telefony se sluchátko připojuje bez problémů a napoprvé. Myslel jsem, že aktualizace telefonu něco napraví (ta poslední květnová měla řešit i BT), ale nevyřešilo se zatím nic. Zkusil jsem i obnovu továrního nastavení, ale pořád se odpojuje a pak připojuje. Sluchátko jsem mj. několikrát znovu pároval, ale bez výsledku. Na infolince Samsungu jen něco mleli o nekompatibilitě, ale to se mě nezdá. Myslím si, že standardní HandsFree a Headset profil by měl být zpětně kompatibilní napříč všemi BT verzemi. Má někdo podobnou zkušenost, nebo radu co s tím?
Audirvana->RME ADI-2 DAC->Neumann 2*KH150+1*KH750/NDH30 BE
Audirvana->TOPPING E30->iLoud Micro Monitor Pro
UAPP->TOPPING D10s->EUFONIKA H5M->Senn HD660S2
UAPP->FiiO K11 R2R->xDuoo TA-26->Senn HD650
xDuoo TA-10R->Senn HD600