Co to plácáš?
Aplikace lze doinstalovat a je jich dostatek.A DRTIVÁ VĚTŠINA nemá jediný důvod proč platit hodinkami:)
Takže,retarde ano Active 2 a GW3 dnes patří mezi top v poměru cena výkon.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
cardi2 píše:Activ 2 mezi top?: D když si na ně nic nedoinstaluješ a ani s nima nezaplatíš?:D spamatuj se prosím tě. S tou cévkou by jsis to měl uvědomit ty
.Hardy píše:cardi2 píše:Activ 2 mezi top?: D když si na ně nic nedoinstaluješ a ani s nima nezaplatíš?:D spamatuj se prosím tě. S tou cévkou by jsis to měl uvědomit ty
Třeba já se svými GWA2 zaplatím.U aplikací je otázka, kolik z nich je opravdu potřeba. Na notifikace v pohodě odepíšu, na hovory odpovím, čas si změřím, zasportuju si a i hudbu si přehraju.
cardi2 píše:Ano dostatek ? Jistě mam activ 1 a to samé lze nainstalovat na dvojky a ty apl jsou hodně o ničem. Ano platby jsou dneska samozřejmostí, proč jsi napsal takovou blbost, že většina platby hodinkami nechce? Když je to naopak? A jít do starých trapnych activ 2 ? Kterým bude končit podpora a nové funkce dostane kdo ví jaké a ještě osekané. Vysvětlit mi to? Nelakuj tu lidi když to není pravda. Dal se hádat nebudu pa
Tom1122 píše:cardi2 píše:Ano dostatek ? Jistě mam activ 1 a to samé lze nainstalovat na dvojky a ty apl jsou hodně o ničem. Ano platby jsou dneska samozřejmostí, proč jsi napsal takovou blbost, že většina platby hodinkami nechce? Když je to naopak? A jít do starých trapnych activ 2 ? Kterým bude končit podpora a nové funkce dostane kdo ví jaké a ještě osekané. Vysvětlit mi to? Nelakuj tu lidi když to není pravda. Dal se hádat nebudu pa
Nejprve si text po sobě přečti zda má hlavu a patu a nezní jak brekot chovance z pomocné...
Ano,na Tizenu je aplikací dostatek a z nich je většina odladěná a šlape dobře.Na Wear je aplikací početně více ale většina je odpad,bohužel.A to říkám jako ještě občasný uživatel Motoroly 360 třetí generace...
Ono by bylo fajn napsat KONKRETNĚ které funkce očekáváš když na Active2 a GW3 jsou všechny funkce které Samsung sliboval a to včetně EKG a tlaku.Offline mapy jsou skvělé,market je plný ciferníků skvěle odladěných a funkčních což se u Wear říci nedá.A no by se dalo pokračovat...Klidně se může stát že příští hodinky od Samsungu budou zase na Tizenu,zatím to s Wear nijak skvěle nevypadá.
Vzhledem k tomu že mám kontakty na řadu maloobchodníků tak tuším jak časté platby jsou v hotovosti a jak často ne.Ve velkých marketech je to zhruba 60/40 pro hotovost,v malých je to mnohem výraznější pro hotovost.Hodinkami platí odhadem 10-20% a to jsem ještě hodně optimistický...Ono totiž platit kartou je mnohem lepší než nositelností.
Takže neplácej a nebreč.Popros maminku ať ti k vánocum koupí jiné hodinky:) A ostatní mohou klidně používat Active 2 s ještě víc jak roční podporou o GW3 ani nemluvě.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků