Samsung Galaxy S20,S20+ obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod FeShiNe 24. 3. 2020 06:41

rony135 píše:Je zajimavý že s pubg ani s call of duty nemám problém ani na 3. roky starém chipsetu galaxy s 8 plus

Tak a právě jsme u toho, že někdo to nepocítí. Sám mám doma S8 a moc dobře vím, že na S8 není možnost hrát pubg při 60fps. Prostě ta možnost v nastavení vůbec není, při 30 snímcích se hra seká a není plynulá, ale to pocitím já, když hraju výhradně na grafiku smooth a 60fps. Mám doma S6 edge, S8, S9 plus 256GB a nyní S20 plus, takže rozhodně nemám potřebu nějak Samsung hanit. Jsem víceméně fanoušek samsungu.

Teď naposledy jsem na S20 zkoušel vypnout game launcher, nastavit napájení na vysoký výkon a po spuštění hry se zapne game booster, šel jsem do jeho nastavení a vypl hlídání teploty a stmívání obrazovky (nevím přesný popis) asi v závislosti na teplotě se reguluje výkon. Zkoušel jsem to pouze jednou a nevšiml jsem výraznějších propadů. Jen to nemám ještě pořádně vyzkoušené.
FeShiNe
Junior

Odeslat příspěvekod drabek06 24. 3. 2020 06:52

Staženo. Na první pohled žádná změna . . .
drabek06
Junior

Odeslat příspěvekod miho 24. 3. 2020 14:48

Nedováží někdo S20/S20+ Snapdragon šedivky odněkud? Počítal jsem s tím, že mi to někdo přiveze z US... ale to bude teď asi trochu problém ;-)

Exynos nebrat.
Oh dear, I really ought to do something. But I am already in my pyjamas...
miho
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod ALDA._ 24. 3. 2020 18:34

Bylo by fajn, kdyby se toho nejaky eshop ujal.
ALDA._
Junior

Odeslat příspěvekod tomas fuk 1 24. 3. 2020 19:58

miho píše:Nedováží někdo S20/S20+ Snapdragon šedivky odněkud? Počítal jsem s tím, že mi to někdo přiveze z US... ale to bude teď asi trochu problém ;-)

Exynos nebrat.

Proc si ho neobjednas z WondaMobile?
https://www.wondamobile.com/mobile.html?cat=58
Alcatel One Touch Club, Mitsubishi Trium Aria, Nokia 3320, Samsung SGH-V200, Sony Ericsson K800i, Sony Xperia X1, Samsung Wave, Sony Ion, Nokia Lumia 520, Nokia Lumia 825, Microsoft Lumia 950 XL, Samsung Galaxy S10+ Snapdragon.
tomas fuk 1
Junior

Odeslat příspěvekod red98 24. 3. 2020 20:06

- 12 mesiacov záruka. Ako je to s reklamáciou?
Argumentum ad hominem je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
red98
Junior

Odeslat příspěvekod orgasmic 24. 3. 2020 20:25

To je v podstatě bez záruky.
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Junior

Odeslat příspěvekod tomas fuk 1 24. 3. 2020 20:43

Vzhledm k tomu, ze uvazoval i o dovozu z US, tak asi zaruku neresi. U Wonda ma aspon ten rok.
Alcatel One Touch Club, Mitsubishi Trium Aria, Nokia 3320, Samsung SGH-V200, Sony Ericsson K800i, Sony Xperia X1, Samsung Wave, Sony Ion, Nokia Lumia 520, Nokia Lumia 825, Microsoft Lumia 950 XL, Samsung Galaxy S10+ Snapdragon.
tomas fuk 1
Junior

Odeslat příspěvekod orgasmic 24. 3. 2020 21:17

Je to klasický přeprodejce šedivek, pochybuji, že tam něco vyreklamuješ.
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Junior

Odeslat příspěvekod tomas fuk 1 24. 3. 2020 21:44

Precti si recenze. reklamace vyrizuji uplne v pohode. Ve vetsine pripadu za novy kus, kdyz telefon neni otluceny jak pistalka.
tomas fuk 1
Junior

Odeslat příspěvekod orgasmic 25. 3. 2020 11:41

Jasné, asi něco jako recenze na Heureka :D
orgasmic
Junior

Odeslat příspěvekod tomas fuk 1 25. 3. 2020 12:48

Pokud mas osobni spatnou zkusenost s reklamaci u WondaMobile, tak ji popis a hlavne dokaz. Jinak ty Tve vykriky do tmy o nemoznosti uplatneni zaruky jsou uplne mimo.
Chapu, ze pro nekoho je problem mit jen 1 rok zaruku, ale neni potreba to furt dokolecka predhazovat jako duvod, proc tam ten telefon nekoupit. Tady na foru je urcite vic lidi, kteri na WondaMobile uz nakupovali, na AndroidForu je o tom samostatne vlakno. A svete div se, jeste nikdo nemusel reklamovat. Na AndroidForu uzivatele jasne pisou, ze uz tam nakupuji telefony radu let a vzdycky bez problemu.
Takze ano, je tam jenom 1 rok zaruka a neni moznost reklamovat v kterekoliv Samsung prodejne a servisu, vyuzit zakaznickych sluzeb a to je tak vsechno, co tento nakup znevyhodnuje.
Komu tohle vadi a neni schopny se s tim smirit, tak si musi koupit evropskou verzi s Exynosem.
tomas fuk 1
Junior

Odeslat příspěvekod hrbeklibor 25. 3. 2020 15:41

Lupan01 píše:Čau, nejde mi z galerie přímo sdílet přes messenger, např email v pohodě... Neví někdo čím to? Messenger sem odinstaloval a galerku vypnul a zapnul, nevím co dál, dík

Taky mi to nešlo, druhej den najednou joo. Nechápu
hrbeklibor
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tomas fuk 1 25. 3. 2020 16:02

Potvrzuji, taky vcera neslo primo z galerie sdilet fotku na Messengeru, dnes bez problemu.
tomas fuk 1
Junior

Odeslat příspěvekod zumzumzum 25. 3. 2020 20:33

Samsungy Galaxy S20 mají se Snapdragonem 865 vyšší výkon a lepší výdrž

Samsung své vlajkové lodě dodává s procesory Exynos 990 a Snapdragon 865
Varianty se Snapdragonem vynikají o něco vyšším výkonem a především lepší výdrží
Na evropských trzích jsou však v nabídce jen verze s Exynosem 990

Pokud sledujete pravidelně dění kolem vlajkových lodí od Samsungu, jistě vám neuniklo, že značka využívá služeb nejen vlastních procesorů Exynos, ale rovněž Snapdragonů od Qualcommu. V letošní řadě Galaxy S20 najdeme buď Snapdragon 865, nebo Exynos 990. První jmenovaný si mohou vychutnávat uživatelé v USA, v Evropě musíme vzít zavděk Exynosem 990.

Důvod ke skepsi je a dokonce nikoliv pouze jeden. V prvé řadě je Snapdragon 865 výkonnější. Například v AnTuTu dosáhne na zhruba 568 tisíc bodů, Exynos „pouze“ na 515 tisíc. Rozdíl je to sice znatelný, ale v praxi jej příliš nepocítíte. Oba telefony mají výkonu skutečně hodně a limitovat vás nebudou.
► Sháním: Sony Xperia Z5 Premium za nepřemrštěnou cenu! ( telefon se 4K displayem ] ◄ Momentálně používám Xiaomi 13 Flora Green
zumzumzum
Místní informátor

Předchozí stránkaDalší stránka