Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
globalplayer píše:kedze ma v30 rozmaznala na qhd display a bohuzial ci nove lg alebo xiaomi idu cestou fullhd+. coraz viac pokukujem po s20+.
prva otazka. kedze telefon nema 3,5mm jack, daju sa klasicke sluchatka pipojit cez nejaku redukciu do konektora nabijacky?
druha otazka, da sa na samsungu nastavit nieco ako floating bar, ktory ma lg ?
tretia otazka. maju s20+ nejake vseobecne zname muchy alebo vady ktore zneprijemnuju pouzivanie ?
inak som uplne bezny uzivatel mobilu, na fotaky a podobne atrakcie si nepotrpim. len to rozlisenie displaya
Eddward píše:A co ako ludia menia len rok stare telefony? Niekto mozno meni 5 rocny telefon, niekto 3 rocny, niekto 2 rocny. Preco by mal kupovat minulorocne modely ? Ceny S20 a S20+ su rovnake ako boli S10 a S10+ pred rokom.
Libb píše:globalplayer píše:kedze ma v30 rozmaznala na qhd display a bohuzial ci nove lg alebo xiaomi idu cestou fullhd+. coraz viac pokukujem po s20+.
prva otazka. kedze telefon nema 3,5mm jack, daju sa klasicke sluchatka pipojit cez nejaku redukciu do konektora nabijacky?
druha otazka, da sa na samsungu nastavit nieco ako floating bar, ktory ma lg ?
tretia otazka. maju s20+ nejake vseobecne zname muchy alebo vady ktore zneprijemnuju pouzivanie ?
inak som uplne bezny uzivatel mobilu, na fotaky a podobne atrakcie si nepotrpim. len to rozlisenie displaya
Displej je nekompromisní, neměl bys být zklamaný.
Ano, redukce existuje, ale musíš použít originál Samsung za 300 Kč, levné z Číny nefungují (prý funguje i něco z Alzy, ale tam je už tak malý cenový rozdíl, že to je víceméně jedno).
Samsung stále ladí foťáky, to platí hlavně pro Ultru.
Jinak Ultra je už fakt hodně velká, sám mám S20+ a jsem spokojený.
engine_er píše:Ja som tu nedávno dal otázku ohľadom výdrže S20 (lebo to jediné ma od nej odrádza) a dostal som väčšinu odpovedí, že nedá ani deň. Otázkou však ostáva (ako vždy pri subjektívnom hodnotení) ako zaťažuje dotyčný daný telefón resp. ideálne je porovnať ho s nejakým svojim predchádzajúcim.
Reagujem na to, že čítal som recenziu na notebookcheck.com a tam práveže výdrž pochválili - čo ma prekvapilo tak dopadla lepšie ako P30 (mnohokrát chválená za výdrž).
https://www.notebookcheck.net/Samsung-G ... nt-runtime
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků