od Mr.Scully 1. 12. 2020 18:24
Zkusím se zeptat... váhám mezi Oneplus 8 Pro a Samsung S20+. Víceméně mě to táhne víc k Oneplus, ale jejich poslední update nejenže zmršil čistý Android do pochybné nadstavby, ale hlavně přinesl problémy s baterií. Takže jsem obrátil pozornost zpět k S20+. Naposledy jsem měl Samsunga ve verzi S7 Edge a ten měl pro mě dva zásadní problémy. Jednak prostředí samotné bylo takové přeplácané a ošklivé (to je nicméně čistě subjektivní věc), ale hlavně se telefon vždycky po čase začal sekat. Jakmile byl třeba 3-4 měsíce používán, tak se fakt výrazně zpomalil a musel přijít hard reset - který pomohl vždycky na další 3-4 měsíce. Pak ke konci už docela i žral baterku, tak šel z domu a říkal jsem si, že další Samsung nikdy. Ale zase mě lidi přesvědčují, že teď ty poslední modely (10/20) jsou fakt znatelně lepší... je tedy prostředí S20+ rychlé a svižné i po měsících používání a je výdrž baterie nadprůměrná?
(Přecházel bych z Mate 20 Pro, což je nejlepší mobil, co jsem kdy měl... baterka dva dny i po roce používání a vše fakt super, ale mám u O2 do konce roku slevu na telefon a chci si maličko polepšit z hlediska focení, proto zvažuju upgrade).