Samsung Galaxy S20,S20+ obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ondrej Bobek 2. 1. 2021 13:24

Prepnutie na plný výkon - skús "batéria - ďalšie nastavenia - vylepšené spracúvanie" (tak je to v slovenčine).

Od 1.1. mi telefón neukazuje v batérii informácie o vydrží a SOT, musím pozrieť čo s tým je...
Ondrej Bobek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod monty1234 2. 1. 2021 13:37

Vyřeší se to 8. ledna. Podívejte se na toto video z YouTube: https://youtu.be/vLFG1CEZiDw
Samsung Galaxy S23 Ultra 12GB/512GB Black
monty1234
Junior

Odeslat příspěvekod cosemdesiatsedem 2. 1. 2021 15:01

Taktiez mi neukazuje SOT a nemozem sa pri restartovani dostato do modu kde by som precistil cache... zistil si nieco viac ?
cosemdesiatsedem
Junior

Odeslat příspěvekod Ondrej Bobek 2. 1. 2021 15:14

Tak treba len počkať, vďaka za link :)
Do toho módu sa dá dostať po pripojení USB slúchadiel či kábla z PC, potom to ide... no nepomohlo ani optimalizovanie či vyčistenie cache.
Ondrej Bobek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sareth 2. 1. 2021 15:50

One UI 3.0 can’t show battery stats for 2021 on your Galaxy phone? Here’s a fix

https://www.sammobile.com/news/one-ui-3 ... ssion=true
CPU: RYZEN 7 3700x, RAM: 16GB DDR4, GPU: RTX2080, MB: X470-F, SC: AE-5, SSD: 960 PRO 512GB, HDD: 5TB+6TB, PSU: RM650X, OS: W10 PRO, LCD: XF270HU 27", MICE: G502+G440, KB: G810, PH: Galaxy S20+, EP: ER4-XR, HP: ATH-R70x
sareth
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 3. 1. 2021 08:07

Ondrej Bobek píše:Prepnutie na plný výkon - skús "batéria - ďalšie nastavenia - vylepšené spracúvanie" (tak je to v slovenčine).

Od 1.1. mi telefón neukazuje v batérii informácie o vydrží a SOT, musím pozrieť čo s tým je...

To je i nahoře v liště, zkoušel jsem hned po prvním testu a celkový výsledek byl ještě horší...snad se to vyřeší...
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Eddward 7. 1. 2021 03:07

Uz su dostupne aj januarove zaplaty.
PC: Core i7 8700K@4.8Ghz, 16GB DDR4 Corsair, MSI Z370 GAMING PRO CARBON, MSI RTX 2080 GAMING X TRIO, Win 11
Laptop: Core i5 1240P@4.4Ghz, 16GB DDR4, 500GB NVMe, Win 11
Phone: SG S25 Ultra 512GB Black w/ Buds Pro, Android 15
Eddward
Junior

Odeslat příspěvekod sebior 11. 1. 2021 13:08

Mám zamknutou S20+ kvůli Google Pay. K odemykání používám Znak, Obličej, Otisk prstu. Lze nějak nastavit, aby když zvednu telefon, ten pozná obličej (vidím jak se nahoře odemkne zámek) už jsem nemusel potahovat prstem, ale po rozpoznání došlo rovnou ke zpřístupnění?
sebior
Junior

Odeslat příspěvekod flatliners 11. 1. 2021 13:32

Nastaveni/biometrika a zabezpeceni/rozpoznavani obliceje a tam vypni "zustat na zamykaci obrazovce"
flatliners
Junior

Odeslat příspěvekod Pavlína S. 13. 1. 2021 01:27

Zdravim,
potrebovala bych se zeptat jestli u Samsungu s 20 máte detailné fotografie? Koupila jsem si hned z pocatku prodeje tel. a jsem z nej zklamana. Fotografie jsou rozmazané, nejraději bych telefon vyreklamovala a koupila si jiny.
Pavlína S.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sateza 13. 1. 2021 08:05

S20 jsem nemel. Mel jsem ale S8+, S9, Note9, celou radu S10 i Note20 a ani u jednoho jsem z fotkami nebyl spokojen. Fotky v rozich rozmazane, obliceje ruzne zdeformovane, kdyz vysla hezka fotka, tak treba 3 z 10 a to uz jsem optimista. Zde mi kazdy rekl a zacnou me napadat i po tomhle prispevku, ze je to rukama. Ale uz jsem si na zdejsi kritiku zvykl. Zde se nesmi rict krive slovo na nektere neduhy, kterymi samsung trpi u zarizeni za 25000 Kc.
Proto jsem vybral mobil od konkurence.
Sateza
Junior

Odeslat příspěvekod FeShiNe 13. 1. 2021 09:43

Pavlína S. píše:Zdravim,
potrebovala bych se zeptat jestli u Samsungu s 20 máte detailné fotografie? Koupila jsem si hned z pocatku prodeje tel. a jsem z nej zklamana. Fotografie jsou rozmazané, nejraději bych telefon vyreklamovala a koupila si jiny.

Dobrý den, mám to u své S20+ stejně. Fotky například jídla nebo bližších předmětů jsou příšerné v porovnání s mojí předchozí S9+. Bohužel s S20 je nutné fotit z větší vzdálenosti a udělat výřez té fotky. Pakliže se snažíte fotit nějaký detail např. právě to jídlo, je fotka jakoby neostrá a rozmazaná. Ostatní fotky přírody, budovy atd. jsou super, ale focení detailů mě fakt zklamalo.
FeShiNe
Junior

Odeslat příspěvekod Marv_S 13. 1. 2021 09:55

Potvrzuji z vlastní zkušenosti. S20 byl můj návrat k Samsungu po několika letech. Přešel jsem na něj z Mate 20 Pro a tak nějak jsem automaticky očekával, že o dva roky mladší top model bude mít lepší foťák. Bohužel se konalo velké zklamání, protože reálně byly fotky z S20 daleko horší, především díky zoufalé pomalému autofocusu. Několik aktualizací to zlepšilo, ale počet odpadních a použitelných fotek děsný.

Po pár měsících používání jsem se rozhodl prvně přejít na iPhone. Zvolil jsem 12 mini a i když je papírově foťák naprosto nezajímavý průměr, tak reálně je to o několik řádů lepší výstup.
Marv_S
Junior

Odeslat příspěvekod SerifJohn 13. 1. 2021 10:32

Bohuzel mam stejnou zkusenost s Note 20 Ultra. Kdyz se fotka povedla, tak super. Ale jak pisou lide vyse, mnoho fotek mazlych, nepouzitelnych. Pouzivam ted konkurencni zarizeni a fotky jsou opravdu uplne nekde jinde.
SerifJohn
Junior

Odeslat příspěvekod wit.cz 13. 1. 2021 11:36

Prostě máme křápy neodpovídající ceně. Za ten rok jsme si už mohli zvyknout :-D
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka