od muchacho 2. 2. 2025 09:52
Dobrý den, měl bych prosím dotaz na na majitele S20 a zároveň streameru Chromecast Audio originál od Google. V současné době mám jako "druhý" a zároveň "multimediální" telefon S10, ve kterém mám datovou SIM DataMánii 1000GB na rok a 512GB kartu narvanou FLAC a Hi-Res hudbou. Doma telefon používám také jako ovládání streamerů WiiM a Chromecast Audio. Bohužel S10 delší dobu bez podpory a aktualizací neumí ovládat hlasitost Chromecastu Audio hardwarovými tlačítky přímo na telefonu (následek prohraného soudního sporu Google vs. Sonos), takže to provizorně řeším používáním stařičkého J5(2017)s Androidem 9, který nemá s ovládáním hlasitosti CCA nejmenší problém. Jako "hlavní a primární" telefon mám v současné době S22 a z něho vím, že nejnovější verze FW umí hlasitost Chromecast Audio ovládat. Těmito telefony (S22 a S10) odděluji "práci a zábavu", ale chtěl bych vše zjednodušit, "zrušit" S10 a J5(2017) a nahradit je bazarovou S20. No a konečně se dostávám k dotazu, jestli mě může někdo potvrdit, jestli S20 umí HW tlačítky na telefonu ovládat hlasitost Chromecastu Audio při přehrávání TIDALu (Spotify) nebo internetových radií...?