poluxtroj1 píše:Facebook 3h 53m
Těžká šichta Většinu dne na WiFi. Polohu a BT nevypínám.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
poluxtroj1 píše:Facebook 3h 53m
Domin7 píše:Ted se OPRAVDU nechci nikoho dotknout. Spis me to zajima... Kdyz se podivam napric androidimi topicy, tak se vsude resi SOTy, spotreba, nabijeni a ja nevim co jeste ve vztahu k vydrzi mobilu.
Kdyz se pak podivam do topicu nebo jinych for tykajicich se iPhonu, tak tohle tam nikdo neresi.
Sam mam S10+. Vydrz je OK, coz se nedalo rict o S10e. Ale sere me fotak, ktery divne deformuje oblicej, pokud neni ve stredu fotky. Ale obecne je diskuze ohledne androidu vice o chybach, problemech, reseni potizi. Kazdou chvili tady nekdo resi, kdy uz zase dorazi nejaka mini aktualizace (pro nektere je tohle skoro zavislost).
Takze by me zajimalo, proc tomu tak je? Proc se tyhle problemy neresi i u iOS?
Zacinam zvazovat prechod k iPhonu, zblast ted, po predstaveni dvanactky. Pockam si na recenze a fotky, ale myslim si, ze jsem na 80% rozhodnuty. Samsung uz neni takova topka, dohnal ho kdejaky levny cinan.
mirus44 píše:Ahoj,
váhám mezi S20 a S20+. Vzhledem k aktuální akci jsou telefony cenově podobné. Mám ale trochu obavy z velikosti S20+. Telefon budu nosit v kapse. Bohužel nikde nejde v praxi vyzkoušet. Jaké máte zkušenosti?
Co se týká baterie, tak co tady čtu výdrž 4 hodiny...to je sranda? Jsem běžný uživatel, internet, facebook občas hra.
Momentálně mám S7.
Díky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků