Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
cosemdesiatsedem píše:Vykupna cena za S20 max 280e.... wtf ? Rok od roku je to horsie a horsie
Mildo123 píše:Zdravím, som obyčajný komerčný užívateľ a keďže som nenašiel pomoc v " SAMSUNGU " ani v Telekome tak skúsim tu. Mám Samsung S 20 kúpený 2.8.2021. Operátor Telekom. Po aktualizácii soft.telefonu 1.2.2022 sa telefon ( telef.číslo ) nedá presmerovať. Nejde to priamo *21*číslo..... a ani priamo cez menu. Pri pokuse o presmerovanie cez *21* napíše " problém s pripojením alebo neplatný kód MMI. pri pokuse presmerovať cez menu telefonu napíše vyskytla sa chyba, skontrolujte SIM alebo sieťové pripojenie . Takže prvá cesta do originál servisu SAMSUNG v Bratislave - prehratý soft telefonu a odskúšané s mojou pôvodnou kartou - nefunguje. Po vlažení karty technika ( ORANGE ) telefon funguje normálne. Doporučené vymeniť SIM v telekome za novú, čo som hneď urobil ale bez úspechu. Pôvodná aj nová karta v inom telefone ( Samsung S 8 ) funguje normálne a aj presmerovanie ide. V servise Samsung mi doporučili zmeniť operátora na Orange ale mám pocit že chyba je v telefone a nie v operátorovi. Som už trochu bezradný- riešim to už cca týždeň a bez výsledku. Presmerovanie používam a potrebujem. Viete mi prosím poradiť čo urobiť ? Ďakujem. Mildo
Stěrače na ponorku píše:Po poslední aktualizaci se mi na CZ klávesnici změnila klávesa vlevo vedle mezerníku z čárky na vykřičník. Nevíte někdo jak to vrátit zpátky? neskutečně mě to sere.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků