Samsung Galaxy S20,S20+ obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Parzival 13. 4. 2020 07:38

jurajsun píše:Ahoj, dakujem, bohuzial na S20+ seka na full detaily.

Stáhni a zaplať si aplikaci "Package Disabler Pro" je to dělaný na samsung a tam zakaž "Game Optimizing Servise" k tomu jsem ještě zakázal "Game Launcher" ale ten není potřeba. Potom ti hry půjdou bez problému. Hraju COD a když to nemám zakázané tak se hra seká jak blázen i na medium grafice, když to zakážu můžu hrat i na full bez jakéhokoliv záseku :)
Parzival
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cardi 13. 4. 2020 08:10

hannys85: Přesně tak vychvaluje tu S9 přitom dneska už o tomhle mobilu nemá cenu ani uvažovat. Všude si můžeš zjistit jaké má rozměry a ty napíšeš tenhle referát? Tak fňukej dál jak je velký;) můžeš se ho jednoduše zbavit. Jak jednoduché.
cardi
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod orgasmic 13. 4. 2020 08:35

Mě připadá půlka lidi, co sem píše nesvéprávná :D
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Junior

Odeslat příspěvekod jamreyese 13. 4. 2020 11:01

S20+ volný prodej právě aktualizace ATCT
jamreyese
Junior

Odeslat příspěvekod drabek06 13. 4. 2020 11:18

Na S20 taky už nainstalováno . . . :D
drabek06
Junior

Odeslat příspěvekod Radek.Hulan 13. 4. 2020 11:21

Pro jistotu se ptám před koupí karty, poběží naráz jedna e-SIM (Vodafone) + nanoSIM (zahraničí) + 512GB microSDCX? Předpokládám, že jo :)
Radek.Hulan
Junior

Odeslat příspěvekod Libb 13. 4. 2020 11:27

Ano, vyzkoušeno (ale s jinými operátory, konkrétně T-M + O2 a T-M CZ + T-M US).
Libb
Junior

Odeslat příspěvekod Radek.Hulan 13. 4. 2020 13:24

Natrefil jsem na jeden pro mne nepříjemný bug, který má i poslední (dnešní) firmware. USB-C audio dongle pro sluchátka založené na ESS Sabre chipsetech, tedy ty (nej)lepší, jako třeba Zorloo Ztello, s podporou i MQA, mají hodně nízkou hlasitost. Tidal a tento dongle a hlasitost nastavená na 100% hraje do sluchátek jen průměrně hlasitě.

Jiné dongle, jako Hidizs Sonata HD, hrají v pohodě (nemá v sobě ESS Sabre).

Je to softwarová chyba, takový USB Audio Player Pro, který používá vlastní drivery pro USB audio, hrají s téměř ohlušující hlasitostí při nastavení na 60% i s ESS DAC.

Dá se to někde Samsungu reportovat?

Ještě vyzkouším Audioquest DragonFly Cobalt, taky ESS, předpokládám, že problém tam bude stejný.
Radek.Hulan
Junior

Odeslat příspěvekod jamreyese 13. 4. 2020 14:18

Vůbec nevím o čem píšeš Radku... Ale pokud bys mi poradil jak docílit vyšší hlasitosti u Buds+ tak bych byl vděčný :D Buds i Buds+ nehrajou nijak moc nahlas ... Podotýkám že sluch mám skvělý :))
jamreyese
Junior

Odeslat příspěvekod cardi 13. 4. 2020 14:28

Tak to jsi tím pádem hluchý, když ti nestačí hlasitost na buds+ které taky vlastním :) hodně štěstí až si odrovnáš sluch :) to jsem ještě neslyšel tohle :D
cardi
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Eddward 13. 4. 2020 16:18

Ked si pustim na maximum hlasitost tak sa to dlho vydrzat neda. Neviem si predstavit pocuvat to este hlasnejsie.
Mimochodom Buds+ maju dnes tiez aktualizaciu :)
https://www.tizenhelp.com/latest-galaxy ... ind-noise/

Obrázek
PC: Core i7 8700K@4.8Ghz, 16GB DDR4 Corsair, MSI Z370 GAMING PRO CARBON, MSI RTX 2080 GAMING X TRIO, Win 11
Laptop: Core i5 1240P@4.4Ghz, 16GB DDR4, 500GB NVMe, Win 11
Phone: SG S25 Ultra 512GB Black w/ Buds Pro, Android 15
Eddward
Junior

Odeslat příspěvekod jamreyese 13. 4. 2020 18:24

Přes co jedete muziku ? Samsung Music jsem teď zkoušel a hraje nahlas ale třeba Spotify prostě ne ..
jamreyese
Junior

Odeslat příspěvekod hannys85 13. 4. 2020 18:32

drabek06 píše:Nechápu proč jsis ten telefon kupoval :roll: Všechno je vlastně špatně . . .

Omlouvám se, je to nejlepší telefon na světě.
Já nevěděl, že je to vlákno jen o chvále..
Kupoval jsem ho kvůli tomu, že jsem S9 dal partnerce, které bych jinak kupoval nový telefon a S9 se ji líbila, ta jsem si řekl, že si udělám radost. Zatím jsem byl vždy s S řadou spokojený, měl jsem S5, S7, S9 a vždy jsem poznal nějaké zlepšení, prostě tentokrát jsem ho zatím nepoznal. To je celé...
To jako každý na světě, když si koupí cokoliv (auto, mobil apod.) tak musí být s nákupem spokojený a nemůže si dovolit srovnávat ? To pak můžou všichni psát pouze kladné recenze, protože kritika aby raději neexistovala.

-- 13. 4. 2020 18:36 --

cardi píše:hannys85: Přesně tak vychvaluje tu S9 přitom dneska už o tomhle mobilu nemá cenu ani uvažovat. Všude si můžeš zjistit jaké má rozměry a ty napíšeš tenhle referát? Tak fňukej dál jak je velký;) můžeš se ho jednoduše zbavit. Jak jednoduché.

Na telefon jsem se byl samozřejmě před koupí podívat v obchodě a rozměry mi na první dobrou přišly ještě OK. Nedomyslel jsem však to, že třeba při hraní her (nehraji je naštěstí tak často) bude ten bez rámečkový displej tak vadit...Nikdy jsem neměl telefon úplně bez rámečku, tak mě to prostě nenapadlo..
hannys85
Junior

Odeslat příspěvekod miromen4 13. 4. 2020 18:41

Jo bohužel, čim novějši founy tim větši konstrukčni hruzy z praktickeho hlediska. Nudlovite tvary diky poměru stran samotneho displeje to už chce pomalu pochvu k pasu na nošeni founu a ještě k tomu teměř bez ramečku. Manipulace a samotne použiti dostavaji pěkně na frak.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod drabek06 13. 4. 2020 20:16

jamreyese píše:Přes co jedete muziku ? Samsung Music jsem teď zkoušel a hraje nahlas ale třeba Spotify prostě ne ..

V nastavení Spotify máš možnost "Úroveň hlasitosti". Tak na to koukni ;-)
drabek06
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka