drabek06 píše:Nechápu proč jsis ten telefon kupoval

Všechno je vlastně špatně . . .
Omlouvám se, je to nejlepší telefon na světě.
Já nevěděl, že je to vlákno jen o chvále..
Kupoval jsem ho kvůli tomu, že jsem S9 dal partnerce, které bych jinak kupoval nový telefon a S9 se ji líbila, ta jsem si řekl, že si udělám radost. Zatím jsem byl vždy s S řadou spokojený, měl jsem S5, S7, S9 a vždy jsem poznal nějaké zlepšení, prostě tentokrát jsem ho zatím nepoznal. To je celé...
To jako každý na světě, když si koupí cokoliv (auto, mobil apod.) tak musí být s nákupem spokojený a nemůže si dovolit srovnávat ? To pak můžou všichni psát pouze kladné recenze, protože kritika aby raději neexistovala.
-- 13. 4. 2020 18:36 --cardi píše:hannys85: Přesně tak vychvaluje tu S9 přitom dneska už o tomhle mobilu nemá cenu ani uvažovat. Všude si můžeš zjistit jaké má rozměry a ty napíšeš tenhle referát? Tak fňukej dál jak je velký;) můžeš se ho jednoduše zbavit. Jak jednoduché.
Na telefon jsem se byl samozřejmě před koupí podívat v obchodě a rozměry mi na první dobrou přišly ještě OK. Nedomyslel jsem však to, že třeba při hraní her (nehraji je naštěstí tak často) bude ten bez rámečkový displej tak vadit...Nikdy jsem neměl telefon úplně bez rámečku, tak mě to prostě nenapadlo..