Samsung Galaxy Note 20/Note 20 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod madmaxkimi 2. 9. 2020 20:41

Ještě nemám ponětí,,,psala mi to přítelkyně,,,nedalo ji to a zapla ho,,,chtěla vědět jaký to má displej,,,uvidím až dorazím domů,,,buď si dělala srandu nebo tomu rozumí jak koza petrželi... :-D
madmaxkimi
Junior

Odeslat příspěvekod Maxpayne2019 2. 9. 2020 21:23

no ozaj nema :D
Maxpayne2019
Junior

Odeslat příspěvekod madmaxkimi 2. 9. 2020 21:25

Tak to bude boj...
madmaxkimi
Junior

Odeslat příspěvekod Maxpayne2019 2. 9. 2020 21:32

A mozno ked vložíš sim kartu, tak ukáže viac, ja ešte nie som doma, tak ti neviem povedať ci je tam slovenčina, iba mi ho zena rozbalila ale nezapinala, to ze tam nebola cestina som videl na YouTube unboxing tejto verzie
Maxpayne2019
Junior

Odeslat příspěvekod orgasmic 2. 9. 2020 21:39

Dost pochybuji, že nemá. International ROMs mají vždy češtinu a když jsem si koupil Samsung přímo v Číně bez GMS, tak měl taky vždy češtinu.
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 2. 9. 2020 22:05

madmaxkimi píše:Máte někdo zkušenosti se skly které se lepí a nasvětlují tou uv lampou ??? Jak se to sklo sundává v případě nezdaru ??? Jedno jsem koupil a mám z toho obavy,,,jestli radši nekoupit klasiku od NILKINU,,,dík za radu...

"Maxpayne2019",,,tak dneska dorazil,,,ale jsem v robotě,,,takže až večer na něj mrknu...

Já s tím zkušenost mám a několikrát na 4 telefonech a je to to nejlepší sklo na trhu. Odlepit jde absolutně v pohodě. a nezanechává na displeji žádný lep ani stopy po instalaci. Ale pokud máš na telefonu ještě fólii z výroby, tak si jí nech dokud jí nebudeš mít dejme tomu poškrábanou. Věř nebo ne, ale já mám fólii z výroby už rok na telefonu a pořád je super.
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB/512GB Titanium Black
Folie S24Ultra: https://www.youtube.com/watch?v=6EtopHzd40Y
Sklo S24Ultra: https://www.youtube.com/watch?v=7Vap9u8T7aU
Nativní nahrávání hovorů: https://www.youtube.com/watch?v=A9LRnRvuee4
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod madmaxkimi 2. 9. 2020 23:38

Dík za radu,,,"renek1",,,sklo by mělo podle testů na youtube vydržet docela dost,,,takže tu fólii tam možná nějakou tu chvíli nechám a až mě bude sr@t,,,tak tam dám to sklo...

"orgasmic",,,češtinu to fakt nemá,,,u mě je to docela velký problém,,,zatím to louskám podle starého noutu,,,ale na všechno to stačit nebude,,,budu si asi muset doplnit znalosti...
madmaxkimi
Junior

Odeslat příspěvekod madmaxkimi 3. 9. 2020 03:00

Tak už se mi povedlo dostat češtinu do telefónu,,,základní nastavení sice bohužel zůstává v anglickém jazyce,,,ale spousta voleb a předvoleb aplikaci se počeštily,,,nevím jak to správně popsat,,,ale téměř vše bylo v anglickém jazyce,,,od google play přes galaxy store,,,popisky aplikací a tak podobně a teď je to v češtině,,,takže se ovládání a práce s telefónem ohromně zjednodušila...

Čeština v telefónu není předinstalovaná a musí se dodatečně stáhnout...
NASTAVENÍ / GENERAL MANAGEMENT / LANGUAGE AND INPUT / LANGUAGE / ADD LANGUAGE / rozkliknout tři tečky / ALL LANGUAGES / vybrat a stáhnout dodatečně potřebný jazyk,,, potom jsem akurát vymazal ten anglický jazyk a přidal ho znovu jako druhý jazyk a bylo hotovo...GO NOTE GO
madmaxkimi
Junior

Odeslat příspěvekod Maxpayne2019 3. 9. 2020 05:40

Takže tam nieje ani slovenčina ze? No dnes pridem domov a mrknem to ale tak to je docela fail, mozno ho poslem späť
Maxpayne2019
Junior

Odeslat příspěvekod orgasmic 3. 9. 2020 07:31

Nějaká divná ROM, to bych se bál používat :D
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Junior

Odeslat příspěvekod mira_s 3. 9. 2020 08:40

Jestli jsem se dobře díval, telefon má označení s nulou na konci (N9860, ne N986B, jak má "evropská" nebo "mezinárodní" verze), určitě nemá CSC s OXM, kde je čeština automaticky, takže se může chovat v systémových částech zvláštně, ale do Androidu čeština jde vždy dodat a aplikace by měli fungovat. Zažil jsem si podobné zvláštnosti s Note 5 (australská verze), který se tady neprodával, a vše fungovalo. Ale jestli jsem dobře četl na wondamobile odpovědi, tak to nemá VoLTE, to sice není klíčová funkce, ale zamrzí...
mira_s
Junior

Odeslat příspěvekod Maxpayne2019 3. 9. 2020 12:21

No takže chyba aj SK jazyk možno by som mohol este skúsiť nahrať inu ROM, my mame TGY tusim a BRI by mala ist tam tiez, co sa tyka Volte, nemam to kde vyskúšať ale niektorý píšu ze maju aj tu, záleží od krajiny, inak wondamobile zavadzalo teda a sami netušili aky jazyk to podporuje, pisal som na iný eshop T-dimension.com a ty potvrdili ze tam nieje, no nic asi zabalim a ide het, škoda ze tu nemame bielu verziu, uz by som exynos nejak zniesol
Maxpayne2019
Junior

Odeslat příspěvekod madmaxkimi 4. 9. 2020 08:43

"mira_s",,,

Přesně tak,,,je to takový multi-kulturní kočko-pes,,, :-D ,,,angličtina a čeština se mi tam mlátí,,,ale už jsem to jakž takž schroustal,,, :-) ,,,včera mě překvapily nefunkční data,,,to byl zas mozkolam,,,říkal jsem si že se z toho snad zblázním,,, :-D ,,,problém byl v kaktusu,,,automaticky mi nenakonfiguroval nastavení pro připojení v mobilu,,,nakonec jsem si to musel nakonfigurovat ručně,,,ještě že T-mobile měl stručný návod,,,100 gigovka se od O2-datamánie nakonfigurovala sama,,,takže už je to paráda a fičí to,,,tak snad už mě nic nepřekvapí a bude dobře sloužit...

"Maxpayne2019",,,

Na to že jsem taková lama,,,tak jsem si zatím poradil,,,je to sice díky né zrovna ideální lokalizaci prostředí oříšek,,,ale s tím se dokážu pokud bude vše fungovat smířit,,,na rozdíl verzi s exynosem bych teď už neskousl a o jiné barevné variantě ani nemluvě,,,akurát ta bílá mohla být víc bílá,,,je spíš taková šedo-bílá,,,je zajímavé že záda krom nápisu Samsung nic behyzdí...

Jinak tohle už je fakt powerfone,,,565-595 litrů v antutu,,,vůbec nehřeje,,,baterka vypadá že ten den s přehledem vydrží,,,takže krom toho že jsem de.il a mám nedostatečné jazykové znalosti za které si můžu sám,,,jsem nad míru spokojen...GO NOTE GO
madmaxkimi
Junior

Odeslat příspěvekod miho 4. 9. 2020 14:05

Srovnání Exynos vs Qualcom varianty: https://www.youtube.com/watch?v=XU52BmNR8q4
Oh dear, I really ought to do something. But I am already in my pyjamas...
miho
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Davedroid 4. 9. 2020 15:36

Je tu nekdo kdo koupil Note 20? (Ne Ultra). Vim, ze nad tim lidi phrnuji nos, ale mne plast neva a plochy displej je plus.
Davedroid
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka