"mira_s",,,
Přesně tak,,,je to takový multi-kulturní kočko-pes,,,
,,,angličtina a čeština se mi tam mlátí,,,ale už jsem to jakž takž schroustal,,,
,,,včera mě překvapily nefunkční data,,,to byl zas mozkolam,,,říkal jsem si že se z toho snad zblázním,,,
,,,problém byl v kaktusu,,,automaticky mi nenakonfiguroval nastavení pro připojení v mobilu,,,nakonec jsem si to musel nakonfigurovat ručně,,,ještě že T-mobile měl stručný návod,,,100 gigovka se od O2-datamánie nakonfigurovala sama,,,takže už je to paráda a fičí to,,,tak snad už mě nic nepřekvapí a bude dobře sloužit...
"Maxpayne2019",,,
Na to že jsem taková lama,,,tak jsem si zatím poradil,,,je to sice díky né zrovna ideální lokalizaci prostředí oříšek,,,ale s tím se dokážu pokud bude vše fungovat smířit,,,na rozdíl verzi s exynosem bych teď už neskousl a o jiné barevné variantě ani nemluvě,,,akurát ta bílá mohla být víc bílá,,,je spíš taková šedo-bílá,,,je zajímavé že záda krom nápisu Samsung nic behyzdí...
Jinak tohle už je fakt powerfone,,,565-595 litrů v antutu,,,vůbec nehřeje,,,baterka vypadá že ten den s přehledem vydrží,,,takže krom toho že jsem de.il a mám nedostatečné jazykové znalosti za které si můžu sám,,,jsem nad míru spokojen...GO NOTE GO