Je tam napsáno, že platí do vyprodání zásob Každopádně nemá cenu tady tahat nějaké subjektivní dojmy od nás a nejlepší bude tam zavolat a mít jasno hned.
Zdravim, mam opravdu otravny problem, co me na s20 fe 5g vytaci do nepricetnosti. Prestoze mam zapnutou ochranu proti nahodnemu dotyku, v kapse u kalhot se mi mobil cca jednou tydne stejne odemkne a vysledkem jsou nesmyslne screenshoty, smsky a ruzne nahodne akce. Mate nekdo podobnou zkusenost? Mel jsem od Samsungu uz mnoho eSek, ale delato jen tenhle krap. Nebo jsem prehledl nejake hlubsi nastaveni? Dekuji.
pro hromadcicka: měl jsem úplně ten samý problém. Nastavení-Displej-Ochrana proti náhodnému dotyku - VYPNUTO. Od té doby co jsem to vypnul mám klid. Žádný náhodný dotyk, když se telefon nachází ve tmě, například v kapse nebo tašce. Je to divný, ale mě to vyřešilo problém. Mám aktivován Always On funkci a zapnuto probuzení displeje poklepáním.
Kolik mate SOT? Ja mam teda pripojene hodinky, chrome, naka to spotify, sem tam hra a jsem rad za 4hodiny. V nekterych momentech i dost topi v horni polovine telefonu. Ta vydrz je tak polovicni oproti i11 PM. Dle gsmarena ma mit s20 fe 5g lepsi vydrz.
Pokud jsi jen stáhl švýcarský fw a nahodil ho přes Odin, tak nemusíš nic vexlovat zpět. Máš tam úplně to samé co přijde jako XEZ . Pak až bude novější fw, tak ti přijde zase OTA aktualizace XEZ, jak ti chodily dřív. Mám to samé na S20+,také jsem nahodil AUT fw.