Samsung S21 5G, S21+ 5G, S21 Ultra 5G - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod xzeit 26. 1. 2021 11:06

[quote="SerifJohn"]Xzeit: Ty fakt nejsi nejostrejsi tuzka v penale.

Ono by bylo lepší, kdybys s těmi osobními útoky nezačínal.
xzeit
Junior

Odeslat příspěvekod soniqo 26. 1. 2021 11:08

Tak u mna velke sklamanie pri s20 ultra, citacka je akasi spomalena, a to som aj zapol funkciu citliveho dotyku. Mozno to bude aj tou foliou, casom ju asi dam prec. Ale horsie, ze dnes som hned telefon posielal na reklamaciu, lebo pri sirokouhlom fotaku mam v hornom lavom rohu cierny pruh. Som sklamany ze za taku cenu si dovolia dat na trh taky fail. Uvidim ako to bude s reklamaciou, snad nestratim pri tom nervy
soniqo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bubakkaja 26. 1. 2021 11:13

Tak dnes jsem vyzvedl s21 z Alzy a u hovoru pomalu neslyším volajícího.A to jsem volal na samsung,iphone,hujahej a nevím co ještě.U s10 jsem to musel ubírat.To mně dost štve.
bubakkaja
Junior

Odeslat příspěvekod DirtyKing 26. 1. 2021 11:31

Zatím jak tak koukám, tak spousty a spousty nespokojených uživatelů. Nejen u nás, ale všude možně po světě.
Přílohy
Výstřižek.JPG
Výstřižek.JPG (78.56 ) Zobrazeno 1778 krát
HP Z2 G9 Intel Core i9 13900k, Nvidia RTX A4000 16GB, 64 GB DDR5, 2 TB SSD
Apple MacBook Air 13,6" M2, 16GB RAM, 1TB SSD
iMac 24" 16GB RAM, 1TB SSD
iPad Pro 11" 512 GB
iPhone 15 Pro Max 1TB Natural Titanium
Apple Watch Ultra
DirtyKing
Junior

Odeslat příspěvekod Sateza 26. 1. 2021 11:34

soniqo píše:Tak u mna velke sklamanie pri s20 ultra, citacka je akasi spomalena, a to som aj zapol funkciu citliveho dotyku. Mozno to bude aj tou foliou, casom ju asi dam prec. Ale horsie, ze dnes som hned telefon posielal na reklamaciu, lebo pri sirokouhlom fotaku mam v hornom lavom rohu cierny pruh. Som sklamany ze za taku cenu si dovolia dat na trh taky fail. Uvidim ako to bude s reklamaciou, snad nestratim pri tom nervy

Jaka reklamace? Bych to normalne vratil do 14 dnu a kdyz, tak vzit novy kus!!!
Sateza
Junior

Odeslat příspěvekod xzeit 26. 1. 2021 11:41

No...tyhle problémy. Mám na to řešení, ale bez Google služeb. Huawei.
xzeit
Junior

Odeslat příspěvekod DirtyKing 26. 1. 2021 11:44

Děkuji. Huawei jsem měl. Několik. Pak kvůli problémům jsem přešel na Xiaomi. A to bylo ještě mnohem větší krám. Pak přechod na OnePlus 8 PRO. Ten byl relativně super, ale taky měl svoje SW mouchy, už to holt není tak jako dřív. Ale hlavně foťák byl dost bída, na danou cenovku dost podprůměr.
iPad Pro 11" 512 GB
Apple Watch Ultra
DirtyKing
Junior

Odeslat příspěvekod SerifJohn 26. 1. 2021 11:48

Tak to je teda zklamani. Jako minuly rok. Nejprve hype a pak se zacne ukazovat, ze to zase jen nedoladili po sw strance.
Ono slepit ty nejlepsi komponenty proste nestaci :(
Snad se to zlepsi casem.
SerifJohn
Junior

Odeslat příspěvekod DirtyKing 26. 1. 2021 11:54

No padající různé aplikace tak nějak reportují všude. A bohužel jich není málo. Sice tohle se pořeší updatem, nicméně nechápu, že tohle vydají. Za ty prachy bych si představoval, že to bude fungovat špičkově.
iPad Pro 11" 512 GB
Apple Watch Ultra
DirtyKing
Junior

Odeslat příspěvekod SerifJohn 26. 1. 2021 12:08

Chyby maji vsichni, ale je pravda, ze ne tolik.
I kdyz Huawei - to bylo jeste mnohem horsi. Ale to si tenkrat jeste nehrali na premii.

-- 26. 1. 2021 12:09 --

Sateza píše:
soniqo píše:Tak u mna velke sklamanie pri s20 ultra, citacka je akasi spomalena, a to som aj zapol funkciu citliveho dotyku. Mozno to bude aj tou foliou, casom ju asi dam prec. Ale horsie, ze dnes som hned telefon posielal na reklamaciu, lebo pri sirokouhlom fotaku mam v hornom lavom rohu cierny pruh. Som sklamany ze za taku cenu si dovolia dat na trh taky fail. Uvidim ako to bude s reklamaciou, snad nestratim pri tom nervy

Jaka reklamace? Bych to normalne vratil do 14 dnu a kdyz, tak vzit novy kus!!!

Pod to se podepisu.
SerifJohn
Junior

Odeslat příspěvekod xzeit 26. 1. 2021 12:11

Těžko říct. Fungoval jsem na Huawei Mate 20 pro rok a čtvrt a žádný problém. Aku držel neuvěřitelně. Bohužel jsem chytil vadny LG display.

Přítelkyně má Huawei Mate 20 pro rok a otec to samé rok a půl (tady už displeje v absolutním pořádku a problémy nikdo žádné, aku drží ukazkově)
xzeit
Junior

Odeslat příspěvekod SerifJohn 26. 1. 2021 12:26

No super, takze to mame dukaz, ze 3 zarizeni funguji skvele :D
Takze statisticky vzato muzeme vyloucit, ze Huawei melo kdy jakekoliv problemy.
Jeste ze te mame :D
SerifJohn
Junior

Odeslat příspěvekod xzeit 26. 1. 2021 12:31

Řekl bych, že každé další stejné zařízení bude fungovat stejně dobře - tedy takto funguje zcela normálně, pokud je vse v pořádku, stejně jako SW na onom zařízení. Žádné vybíjení nikdy nezaznamenano. Pokud se nekde vyskytne nějaký problém, s největší pravděpodobností bude příčina mezi mobilem a židlí, po případě nějaká vada (která se může projevit, nebo tam je od začátku) na reklamaci.
xzeit
Junior

Odeslat příspěvekod Sateza 26. 1. 2021 12:32

Tvl lidi, jako uz vazne jsem tak nalomeny, ze ho snad ani nebudu vyzvedavat.

Reknete mi, co pak delaji "obycejni" lide, kteri nechodi nantahle fora a nejsou treba takovi zapaleni do gsm sveta a mobilu?

Vzdyt tohle je prece neprispustne!!! A ne, ze budu verit a myslet si, ze to MOZNA nejaka dalsi aktual. spravi! Vzdyt prave na zacatku by mel mobil slapat na 130%!

Ale nakonec slysime stiznosti ze vsech stran a prakticky na uplne vsechno...spatne foto v nekterych oblastech, spatne video, spatny zvuk, spatny zvuk pri volani, blbne aplikace fotoaparatu... Nevim, nechapu to!
Sateza
Junior

Odeslat příspěvekod miho 26. 1. 2021 12:37

Jak to tady tak čtu, tak ten preorder zruším a vydržím ještě rok na S8+ :-)
miho
Hlavní administrátor

Předchozí stránkaDalší stránka