Samsung Galaxy A52/A52 5G/A52s 5G - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod szantus 21. 5. 2021 07:04

Zabezpečení (PIN, Gesto, Otisk, Sken tváře) nastavíš v menu / Nastavení / Biometrika a zabezpečení...
V mobilní branži od roku 1997 - můj první: Ericsson GA628, pak dlouhá řada...
Nyní Samsung S24 - 8/256GB, Google Pixel 8a , iPad Mini Cellular (2021), iPhone 13 128GB, Win 10 PC/Win 11 NTB.
szantus
Junior

Odeslat příspěvekod zumzumzum 23. 5. 2021 14:42

Samsung Galaxy A52 a Samsung Galaxy A52 5G obdrželi novou aktualizaci: A525xXXU2AUE1 a A526BXXU2AUE1

Novinky:

Enhanced Quick Share
Improve file sharing between Galaxy devices using Quick Share
Supports background effects function during video call via some 3rd party apps
The performance of Camera has been improved
The stability of Touch screen has been improved
Call quality has been improved
The security of your device has been improved
► Sháním: Sony Xperia Z5 Premium za nepřemrštěnou cenu! ( telefon se 4K displayem ] ◄ Momentálně používám Xiaomi 13 Flora Green
zumzumzum
Místní informátor

Odeslat příspěvekod vormen 28. 5. 2021 11:04

Aktualizace pro A52 LTE je dostupná od dnešního dne.
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod uNfEiL 5. 6. 2021 12:31

Čaute, stále sa neviem rozhodnúť či sa mi oplatí priplatiť si za 5G verziu.

Mňa osobne podpora 5G nezaujíma, popravde ani tých 120Hz (stačí mi aj 90Hz s o niečo lepšou výdržou) ale rozmýšľam či ten 750G je veľký skok od 720G. Hry nehrám vôbec, telefón používam na bežné veci a údajne je rozdiel iba 5-10%. Nejaký skúsený názor? Vďaka.
uNfEiL
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kitt2002 5. 6. 2021 13:26

Já bych řekl,že jako běžný uživatel rozdil mezi nimi nepoznáš,možná v rychlosti UI.Rozdil 2000,- už ano.Ja bych bral levnější 4G variantu. Ale mě se to povídá,píšu z S10+. Pro mě jsou ty levnější Samsungy moc pomalé.Ale v ruce jsem měl jen opravdu jen levnou třídu A3,A40,M21. A52 vypadá moc dobře.Nemit S10,šel bych do ní.
Kitt2002
Junior

Odeslat příspěvekod vormen 6. 6. 2021 08:54

Já jsem měl vždy vlajky od Samsungu a iphony a teď A52 a vůbec nepociťuju nějaký nedostatek výkonu, hry nehraju vůbec a S10 jsem měl samozřejmě taky a A52 má mnohem spolehlivější čtečku otisků a celkově se líp drží, rovný displej a matný plast jsou lepší varianta. Takže vlajky už nikdy kupovat nebudu, vyhozený peníze a navíc snapdragon je vždy lepší než exynos, zatím.
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod bloodfrozen 6. 6. 2021 11:43

Ahoj. Ja mám A52 5G a myslím si, že klasická verzia Ti určite bude stačiť, pochybujem že by som zistil rozdiel vo výkone keby som mal porovnať. Inak ten displej 120 hz je asi naj vec na ňom.
bloodfrozen
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod uNfEiL 6. 6. 2021 12:57

Vďaka za vaše postrehy ľudia. Pôjdem do tej 4G verzie. Pôvodne som chcel S21, ale rozhodol som sa nedávať toľko peňazí za telefón, keď A52 splní všetky moje požiadavky. Až na tú veľkosť no. Chcel som kompaktný telefón ale tak budem si musieť zvyknúť na niečo väčšie. Ako ste si zvykali na väčšie uhlopriečky?
uNfEiL
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod adam.jacques 6. 6. 2021 13:22

Ahoj, snad nedopadneš jako já. Taky jsem šetřil a koupil A52. Druhy den jsem si šel vrátit. Pro mě moc velká a navic hrozně lacinej plast. Zadní kryt se promačkával. Nakonec jsem stejně skončil u S21 a naprostá spokojenost.
adam.jacques
Junior

Odeslat příspěvekod romo.11 6. 6. 2021 19:04

Na zadok si das nejaky obal a potom sa to nebude premackavat. Za svoju cenu je to podareny mobil. Podla mna je lepsie kupit s 5G, aspon pre toho kto nemeni mobil kazdu chvilu.
romo.11
Junior

Odeslat příspěvekod Kunyak 8. 6. 2021 09:12

Já kupoval A52 5G a naprostá spokojenost .... a že se promačkávají záda, nechápu, to jako na to tlačíte jako sloni čí co, nevšiml jsem si toho ani když jsem neměl kryt a s krytem už vůbec ne. Foto, displej i výdrž parádní 8-)
Kunyak
Junior

Odeslat příspěvekod P-BEPE 23. 6. 2021 17:09

Můžete prosím poradit? Mám mobil Samsung Galaxy A52. Dokoupil jsem si k němu gimbal Zhiyun Smooth 4. Po instalaci aplikace ZY Play a spuštění aplikace via bluetooth však gimbal s aplikací jaksi nekomunikuje :-S . Na mobilu se objeví pouze černá obrazovka s několika ikonami, které dle mě bezprostředně s gimbalem nesouvisí, ale jakákoli komunikace, ovládání, jak popisuje manuál ke gimbalu, neexistuje. Tím myslím spouštění natáčení, focení, nastavování různých režimů atd. V pasivním stavu bez spojení s apkou gimbal samozřejmě normálně funguje, ale přece je to jistý diskomfort proti očekávání.
P-BEPE
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zumzumzum 27. 6. 2021 09:08

Nová aktualizace: A525FXXU2AUF3 červnové bezpečností záplaty. + vylepšení odemykání rozpoznávání tváře.
► Sháním: Sony Xperia Z5 Premium za nepřemrštěnou cenu! ( telefon se 4K displayem ] ◄ Momentálně používám Xiaomi 13 Flora Green
zumzumzum
Místní informátor

Odeslat příspěvekod zumzumzum 15. 7. 2021 15:03

Nová aktualizace!

Obrázek
zumzumzum
Místní informátor

Odeslat příspěvekod vormen 19. 7. 2021 07:05

a pro 4G je k dispozici OTA se záplatama z července 8-)
vormen
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka