Samsung Galaxy A52/A52 5G/A52s 5G - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Mkey92 4. 7. 2023 09:48

Tak teď jsem ho měl obráceně, to je displejem od těla a po vyndání z kraťas zablokováno na 56 minut. asi s tim švihnu o zem.
Mkey92
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Briko 7. 7. 2023 10:18

Ahoj,
možná sem natvrdlej, ale jak poznám na kterou SIM mě přišla SMS, když používám dvě SIM ? Používám vestavěnou aplikaci samsungu "ZPRÁVY", kde se ukáže vlákno s přijatými SMS, ale nikde narozdíl od například Volání nevidím na kterou SIM zpráva přišla. Je na to nějaký fígl ?
Briko
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 7. 7. 2023 11:17

nainstaluj apku Tetra SMS tam je spousta nastavení
https://play.google.com/store/apps/deta ... c8PlKqp6Ao
Nick Cave
Moderátor

Odeslat příspěvekod Briko 7. 7. 2023 13:40

Dík, zkusím to s jinou aplikací na SMS. Zpětně v aplikaci Zprávy to již nejspíš nezjistím.
Briko
Junior

Odeslat příspěvekod MíraLD 26. 7. 2023 20:28

Poprvé v životě jsem si koupil Samsung (a zrovna A52 5G) - nahrány nejnovější aktualizace.
Jakmile se baterie dostane na 5%, tak telefon téměř zhasne. Dá se to nějak přenastavit?
Také je bohužel nestabilní párování Bluetooth s autoradiem Kenwood, to mne zamrzelo opravdu hodně.
MíraLD
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod myšpulín 27. 7. 2023 06:12

Nechávat baterku vybíjet až na 5 % je cesta jak ji brzo zlikvidovat. Jak je baterka pod 30 % dobíjím, klidně i dříve.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod hurec 28. 7. 2023 15:04

Reálně fyzicky bude mít tak 15% (vždy tam jsou bezpečnostní rezervy). Takže nedoporučuje se to, ale že by baterka umřela. To fakt ne.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod myšpulín 28. 7. 2023 16:19

Jasně že jí to hned nezničí, ale když to někdo dělá opakovaně tak prostě snižuje životnost.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod goman 17. 8. 2023 19:51

Poslednich par tydnu, me uplne nahodile vypadava mobilni internet na tomhle telefonu. I kdyz to pise 4g, tak neni pristup na internet. A prohlizec pise offline. Po nejake chvili, asi par minut zase sam zpet naskoci. Nedeje se to nekomu take a nevi, co s tim?
goman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod goman 19. 8. 2023 04:28

Tak zda se, ze alespon prozatim pomohlo, kdyz jsem jednu sim nastavil 5g/lte/3g/2g automaticke pripojeni a Sim 2 pouze 3g/2g automat. Neni to idealni reseni, ale zda se, ze pomohlo. Kdyby nekdo znal lepsi reseni, budu rad za radu :-)
goman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mirdasl 5. 12. 2023 12:43

K dispozici UI 6.0 A52S
mirdasl
Junior

Odeslat příspěvekod Deawon 13. 12. 2023 12:01

No A14 a UI6 zatím nic moc. Zdá se mi, že mobil se rychleji vybíjí a hlavně mi hrozně blbnou notifikace. Mesenger, Outlook i Teams mi někdy vyskočí zpráva, kterou jsem si již přečetl před 1-2h.
Motorola T180 Talkabout(jo, kde jsou ty časy), Alcatel 302, Alcatel 535, SE W810i, HTC Touch Pro, Nokia N86 8MP, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S4 LTE-A (I9506), LG G4 leather black, LG G7 Platinum, Samsung Galaxy A52s 5G
Deawon
Junior

Odeslat příspěvekod mirdasl 13. 12. 2023 12:18

To bude fiasko jako 5.1 pro baterii..
Ano, stačí se dotknout aplikace a jede to dolu.Pokud se baterie učí poznávat systém, pak ok..ale opačně to bude fiasko opět..
Fallout 1 a Fallout 2 herní klenoty této planety.

Mirek
mirdasl
Junior

Odeslat příspěvekod MíraLD 6. 1. 2024 23:26

Messenger se mi docinkával při přechodu z mobilních dat na wifi i u předchozí verze UI.
Věděl by někdo, co s tou příšernou nečitelnou roletou u UI 6.0? Šédošedá hrůza...
MíraLD
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mirdasl 7. 1. 2024 06:37

Prišerná je, číst se dá :D ale co vubec nechápu a je mimo lidské chápání, proč zešedne celá obrazovka :D proč to nemohlo zustat. Jo aby byla inovace../ ironie / jsou to dement*
Fallout 1 a Fallout 2 herní klenoty této planety.

Mirek
mirdasl
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka