No nevím, je to nějaké divné, už to zkouším asi podesáté, a S21u si teď vždy nejdříve vyžádá připojení k WiFi, aby si mohl stáhnout SSS, ovčem pak WiFi nedovolí vypnout, jinak odmítá pokračovat. Napoprvé byl SSS hned v paměti telefonu a připojení k WiFi nepotřeboval.
Když mu WiFi ponechám, tak se telefony přes kabel spojí, SSS dlouze skenuje Honor, pak nabídne přenos dat cca 190GB za cca 3.5 hod. a po odsouhlasení jenom krátce problikne a začne nastavovat mobil přes Google účet, byť ten nemám vůbec zadaný! Takže to vždy co nejdříve zase ukončím a znovu vyresetuji S21U.
Já nechci nastavovat, já chci přenést a pak to nastavit! Nebo mám všechno nejdříve nastavit a pak se ten přenos obnoví? Minule to zamrzlo a po nastavení se nic dal nedělo, byť v horní roletce byl přenos indikován, ale stále na 0.6%!
-- 1. 4. 2021 22:04 --Edit1: A když se proces přenosu po nastavení Google účtu obnoví a data se přesouvají, tak cca po cca 15 minutách zahlásí ztrátu spojení a hotovo! A to, prosím, přes KABEL!

Edit2: Tak jsem se díval na svůj oblíbený CloneIt, a ten již také zmršili - prý už neumí SMS a historii hovorů! Také nevím, jak podobný program dost do telefonu, abych jej předtím nemusel připojit ke Google účtu a nezačaly se stahovat ostatní data. Na předchozích telefonech jsem to řešil přes CloneIT.apk na microSD.

Apple iPhone 13 Mini 128GB Black|Apple iPad mini Cellular 256GB|Apple Watch Series 8 45 mm Cellular Graphite Steel|Apple AirPods Pro 2 (2022) | Apple MacBook Air 13,3"/M1/ 8GB/256GB/stříbrný.