Samsung Galaxy Z Fold3 5G & Z Flip3 5G - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod orgáč 6. 11. 2022 15:00

Před stržením folie varuje Samsung, je to v podmínkách. Pokud ti byla jedna výměna málo, třeba na Amazonu jsou kvalitní folie za pár korun.
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod jjrr 6. 11. 2022 20:02

V listopadu Android 13?
https://dotekomanie.cz/2022/11/kdy-ziska-vas-samsung-aktualizaci-na-android-13/
jjrr
osobne

Odeslat příspěvekod nalejfrtana 6. 11. 2022 22:24

Zdravím vás. Mohl bych někoho znalého poprosit o přesný postup, jak zprovoznit funkci nahrávání hovorů pomocí indonéské sim ? Na z fold 3 5g. Model : SM-F926B/DS Android 12 One UI 4.1.1
nalejfrtana
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jjrr 6. 11. 2022 22:49

Pochybuji, že to půjde, já to zkoušel na Flip3 s thaiskou SIM a nešlo to. Jde to ale naflashováním indoneské ROM nebo jen indonéského CSC.
jjrr
osobne

Odeslat příspěvekod orgáč 7. 11. 2022 11:27

Podle mě se spletl a chtěl napsat ROM.
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod nalejfrtana 7. 11. 2022 20:58

Ok. A můžete sem teda hodit nějaký nejjednodušší způsob naflešování té Thaiské ROM ? , nebo CSC, nebo , co funguje?
nalejfrtana
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod orgáč 7. 11. 2022 21:04

Pohledej tady v tématu, už tu návod je.
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod heffy 21. 11. 2022 11:21

Ahoj všem, tak jsem tu od začátku do konce přečetl všechny příspěvky � Velice zajímavé.
Jsem léta uživatel Apple a používám iPhone 13 pro max a Samsung jsem používal to, už je dávno. Velice mě zaujal Fold, je tu někdo kdo opustil iPhone a přešel na Fold? Líbí se mi možnost větší produktivity a celkově ta velikost je prostě bomba. Jak jsem tady četl, spokojenost tu je veliká a platí to i teď? Samozřejmě, uvažuji jen o Fold, protože přejít na Ultra nemá smysl, to můžu zůstat u Apple. Hodně používám pencil na iPad, takže tam tu přidanou hodnotu vidím. Jen mě trochu brzdi ten předchod, proto se ptám, jestli někdo přecházel. Díky všem.
heffy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod orgáč 21. 11. 2022 11:46

Já přešel opačně, z Fold na Iphone :D
Velikost Foldu je super na hry a internet, hrozné na videa.
Jinak při přechodu z 13 Pro Max ti budou asi vadit tyto dva základní body:
Horší foto a o dost horší výdrž na baterii.
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod heffy 21. 11. 2022 12:55

Já na iPhone vydržím s baterií max 2 dny. Ale je fakt, že jsem naučený z iPhone 12 pro dávat telefon do nabíječky každý den, tam jsem vydržel sotva 1 den. Foťák je super, ale je fakt, že tolik nefotím, spíš jsem si pořídil iPhone kvůli škole /Word, čtení textů do školy a YouTube a občas nějaký ten film/, ale asi bych právě zvládl ten větší display, podobný tabletu/ nebaví mě všude ssebou tahat i iPad.
heffy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod orgáč 21. 11. 2022 13:12

Třeba u mě je problém, že mi kolikrát Fold nevydržel ani den, dokázal jsem ho skoro vybít do odpoledne, to se mi s iPhone 13 Pro Max/14 Pro Max ještě nepovedlo.
Pokud budeš hodně využívat vnitřní display, budeš mít u Folda o polovinu horší výdrž, než na iPhone.

Na YT a filmy je nahovno ten poměr stran u Folda, ve finále máš obrovské horizontální pruhy a výhoda velkého displaye je fuč, to mě nejvíce iritovalo u Folda, že je na filmy a YT vlastně ze své podstaty nepoužitelný.
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod nalejfrtana 29. 12. 2022 12:20

Zdravím vás. Nevíte někdo, jaké parametry musí splňovat redukce USB C - Jack 3,5 na Z fold3? Případně jakou redukci používáte? Zkusil jsem tuto : https://www.zbozi.cz/vyrobek/premiumcord-ku31zvuk01/ , ale píše mi to, že : připojené zařízení USB není podporováno.
nalejfrtana
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod monty1234 29. 12. 2022 13:37

Samsung Galaxy S23 Ultra 12GB/512GB Black
monty1234
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 13. 2. 2023 14:28

Uživatelé Foldu 3 hlásí praskání displeje těsně po záruce
https://www.mobilizujeme.cz/clanky/sams ... -po-zaruce
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod orgáč 13. 2. 2023 14:47

Zajímavé, asi jsou telefony určené pro trhy s 1 rok zárukou horší kvality, když se nepíše o stejných problémech z krajů, kde je záruka 2 roky :D
orgáč
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka