Samsung Galaxy Z Fold3 5G & Z Flip3 5G - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod aaaa 6. 7. 2024 07:55

Kazdopadne telefon funguje, jen ho nesmim ohybat. Mate nekdo tip na pouzdro, ktere by mi telefon Flip3 udrzelo v otevrenem stavu a nedovolilo mi ho uzavrit?
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod ripper6 8. 7. 2024 13:10

A pozor u techto telefonu se prilis neuznavaji reklamace, nahodne jsem to natrefil kdy resim neco jineho :(
telefon za 43 tisic a muze to dat na smetak :(

https://www.vasestiznosti.cz/stiznost/7 ... o-telefonu
ripper6
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 8. 7. 2024 13:35

ripper6: Reklamace se uznávají zcela bezproblémově - pouze nesmí být na telefonu žádné znatelné opotřebení, nebo ťukance - technik pak není schopen určit primární příčinu závady a reklamaci zamítne. Netýká se to jenom skládaček, týká se to všech telefonů - pokud s S24U půjdu do servisu s tím, že mi přestal fungovat displej a budu mít na rámu odřeniny, nebo oťukané rožky, reklamaci mi zamítnou. Tečka.
Galaxy S23, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Buds3 Pro, Galaxy ZFlip3 OlympicEdition
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod ripper6 8. 7. 2024 21:36

Eaazy: popisove se me nikdy nestalo, mam telefon v outdoor pouzdru a vzdy to nej sklo. Vzdy ale skrabanecek najdou u vseho, stalo se me to uz driv u jineho draheho predmetu, kdy jsem mel mensi problem. Mozna to neumim a nebo ty veci jsou silne nachylne na kazdy skrabanec, poskrabu cokoliv :( Vzhledem ke kluzkosti Samsungu, je pro me az nebezpecne nemit treba pouzdro s uchytem na prst.
ripper6
Junior

Odeslat příspěvekod ZMilanZ 9. 7. 2024 05:32

Řešíte tu hlouposti. Ochranné sklo na skládačku? Blbost.Kupovat skládací mobil a neuzavírat? Blbost. A srovnávat funkčnost Flip3 a 5 nebo 6 je další blbost.
ZMilanZ
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 9. 7. 2024 12:17

ZMilanZ: Ochranné sklo, nebo fólie, na vnější displej, je povinnost - díky tomu pak mohu používat telefon ve Flex režimu, kdy jej zlomený na ten displej posadím...
Galaxy S23, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Buds3 Pro, Galaxy ZFlip3 OlympicEdition
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod ZMilanZ 9. 7. 2024 13:21

A že má Flip3 sakra velký vnější displej
ZMilanZ
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 20. 8. 2024 19:26

Eaazy píše:ripper6: Reklamace se uznávají zcela bezproblémově - pouze nesmí být na telefonu žádné znatelné opotřebení, nebo ťukance - technik pak není schopen určit primární příčinu závady a reklamaci zamítne. Netýká se to jenom skládaček, týká se to všech telefonů - pokud s S24U půjdu do servisu s tím, že mi přestal fungovat displej a budu mít na rámu odřeniny, nebo oťukané rožky, reklamaci mi zamítnou. Tečka.

Tak to ani náhodou, milý zlatý. Minimálně první rok záruky platí, že důkazní břemeno je na prodejci a pokud není schopen jednoznačně prokázat, že vada vznikla nevhodným používáním (technik není schopný určit primární příčinu závady), tak smůla a nemůže reklamaci zamítnout, jelikož je na vadu automaticky pohlíženo tak, že ji produkt měl již z výroby.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod orgáč 21. 8. 2024 07:20

Teorie je to hezká, ale pokud máš v protokolu zprávu ze servisu, že vada byla způsobena mechanickým poškozením, nezbyde ti nic jiného, než to, co pánovi s Flipem.
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 21. 8. 2024 10:43

To jo, co se reálně napíše do protokolu, už je pak věc, o které si nedělám iluze, kde čekám, že mnozí prodejci vsadí na to, že spotřebitel kvůli telefonu nepůjde za znalcem a k soudu. Jde mi spíš o to, že argument s nemožností určení původu závady není de iure důvodem, na jehož základě by šlo zamítnout reklamaci a onen soud by v takovém případě byl velice rychlou záležitostí.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod Radek.Hulan 12. 11. 2024 10:43

Samsung má momentálně docela pěkné Black-Friday akce, Z Fold 6 / 512GB vyšel z 50.000 na 38.400 Kč v nové "Samsung Shop" aplikaci.
Radek.Hulan
Junior

Předchozí stránka