Samsung S22, S22+, S22 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Mobil-man 26. 1. 2022 14:03

Já vím, zvláště po 1,5 roční pauze od představení note 20, kdy řada majitelů note 10 (stejně jako já) ani neupgradovala, protože rozdíly byly malé. Já s cenovkou 35k za variantu aspoň 256 GB počítám, protože aktuálně na trhu není a zřejmě ani nebude adekvátní konkurence.
Spíše jsem chtěl říct, že pokud základní cena (bez slev) přesáhne cenu vrcholné verze iPhone, nebude to působit dobře.
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod orgasmic 26. 1. 2022 16:09

Podle leaku má být verze s 256GB levnější jak 13 Pro Max se stejným uložištěm.
Ale pořád mi přijde ujeté říct, že pokud bude Ultra dražší jak iPhone, tak si ho nekoupím :D
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Junior

Odeslat příspěvekod Kapr99 26. 1. 2022 16:32

Tak ber to tak ze S21 Ultra s 512Gb(ale i 16Gb RAM coz tady neni...) stal bez slev atd 38k

Ja cekam jestli budou delat pripadne vykup a za kolik...a taky jestli se mi bude realne libit :-D
Kapr99
Junior

Odeslat příspěvekod Mobil-man 26. 1. 2022 17:07

Na reálné fotky jsem zvědavý. Zatím mám favorita v zelené barvě a dle cenovek se ještě rozhodnu, zda 256/512 GB. U Note 10 mám využito 120 GB, takže 256 by mi stačilo, ale zase fotky a videa to mohou naplnit a bude-li rozdíl do 3 tis. Kč, má to pro mě smysl.

U zelené barvy očekávám, že půjde o odstín, který samsung použil u watch 4. Mám je v zelené a ve skutečnosti je to moc povedená barva na světle i v přítmí.
Mimochodem, na samsung members mi přišlo avízo události s tím, že když se registruji, dostanu ještě nějaký bonus. Očekávám cash back s výkupním bonusem :)
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod red98 26. 1. 2022 19:44

Galaxy S22 256GB bude stat tolko, co Iphone 13 128GB. Samsung nasadil cenovku nadoraz. Uvidme aky bude vykon, zahrievanie a hlavne pre mna - vydrz na jedno nabitie.
Argumentum ad hominem je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
red98
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 8. 2. 2022 14:03

Samsung u řady S22 slibuje 4 generace Androidu a 5 let security update
https://samsungmania.mobilmania.zive.cz ... fault.aspx
Nick Cave
Moderátor

Odeslat příspěvekod Mobil-man 8. 2. 2022 17:49

Tak kdo bude hned zítra předobjednávat S22 ultra/note?
Já na 90 %, protože cena potom stejně přinejmenším půl roku neklesne a v rámci předobjednávek dávají aspoň něco navíc.
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod vladop F1 9. 2. 2022 15:05

Taky jdu do toho, jsem zvědavý na bonusy, už za hoďku 8-) 8-) 8-)
vladop F1
Junior

Odeslat příspěvekod Loader 9. 2. 2022 16:30

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Administrátor fóra MobilMania.cz | Příspěvky odporující pravidlům fóra nahlašujte.
Loader
Administrátor

Odeslat příspěvekod Mobil-man 9. 2. 2022 16:41

Jdu do zelené, potěšila cenovka, akorát zvažuji jestli 256 nebo 512. Aktuálně mám 256 zaplněno z poloviny, ale fotky a videa ukrajují nejvíc, příplatek je jen 2,5... asi vezmu vyšší.
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod Kapr99 9. 2. 2022 16:53

Hele jak funguje ten vykup stareho telefonu u Samsungu? Koukal jsem na jejich stranky ale pri vyberu noveho tam maj porad jen Flip a Fold...
Navic to funguje asi tak ze ho nekam poslu/prinesu a oni na to maj az 35 dni?
Funguje to tak ze jim ho dam az po koupi noveho nebo musim pred?

Dik
Kapr99
Junior

Odeslat příspěvekod chemer 9. 2. 2022 17:02

- Na stránky to brzy doplní.
- Ještě než budeš mít nový telefon, zaregistruje si tam výkup starého. Až nový dorazí, doregistruješ tam jeho účtenku a potvrdíš svoz starého. Pro ten si přijede PPL. Takže třeba týden po tom, co dostaneš nový telefon.
- Po cca týdnu, až starý telefon dorazí do výkupu ti napíšou, že výkup je hotový, případně navrhnou změnu cenové kategorie. Po vykoupení ti hned pošlou výkupní cenu za telefon a pak do 35 dní i bonus.
Fold6 | S24+ | Watch6 Classic | Tab A8 | Redmi Note Pro 5G
chemer
Junior

Odeslat příspěvekod kvido79 9. 2. 2022 17:15

S tím výkupem je to zajímavé, nedávno jsem si pohrával s myšlenkou, že koupím Flip3 výměnou za S21 - výkup 10500. Teď při koupi S22 - výkup stejného telefonu 9000...
jinak se mi líbí barva u S22 cream, ale ta je jen na ofiko eshopu Samsungu. Ale jinak vezmu asi bílou, a asi počkám na první recenze, ty bonusy Samsung bude nabízet beztak delší dobu jako u předešlé řady, tu jsem taky kupoval až po prvních recenzích a pak to trvalo ještě docela dlouho.
kvido79
Junior

Odeslat příspěvekod .soul 9. 2. 2022 17:20

Přemýšlím zda vzít S22+ nebo S22 Ultra jako náhradu za Note 10+. Je mezi S22+ a S22 Ultra vůbec nějaký rozdíl krom stylusu, velikosti displaye a baterie? Na kvalitu fotografií si počkám na recenze, to asi rozhodne, na stylusu netrvám, naopak docela znatelně nižší hmotnost a rovný display u S22+ bych ocenil.
.soul
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka