Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
renek1 píše:tielk100
Ty seš taky jeden z těch co to nechápe, že tohle není žádná soutěž. Vždycky bude někde něco v něčem lepší, ale v jiným zase horší a je jen na tobě co chceš a co preferuješ, co se ti líbí a naopak. Pokud sem na forum budou chodit lidi co jen papouškujou cizí názory, zkušenosti a testy, pak je to vo ničem. člověk si má udělat nejdřív vlastní názor a vycházet z vlastní zkušenosti, než něco zavrhne, nebo naopak bude chválit.
Mám podezření, že největší kecalové jsou ty, který ten telefon ve skutečně ani nechtěj, nebo na něj nemaj a jen tu vyvolávaj právě tyhle dohady.
Kapr99 píše:No dneska jsem sel kolem tak jsem se na ty novy Samsungy kouknul.
Ultra ze zadu(meli tam bilou verzi) neni tak "jednoducha" jak na fotkach a videu a za mne celkem ok.
Zepredu je to proste Note 20 Ultra...spatnej urcite nebude ale pro mne uz je to asi trochu moc velky.
Co mne prekvapilo u S22 ze jsem ho cekal asi o neco mensi...zase tak "kompaktni" telefon to neni.
Sachmar píše:renek1 píše:tielk100
Ty seš taky jeden z těch co to nechápe, že tohle není žádná soutěž. Vždycky bude někde něco v něčem lepší, ale v jiným zase horší a je jen na tobě co chceš a co preferuješ, co se ti líbí a naopak. Pokud sem na forum budou chodit lidi co jen papouškujou cizí názory, zkušenosti a testy, pak je to vo ničem. člověk si má udělat nejdřív vlastní názor a vycházet z vlastní zkušenosti, než něco zavrhne, nebo naopak bude chválit.
Mám podezření, že největší kecalové jsou ty, který ten telefon ve skutečně ani nechtěj, nebo na něj nemaj a jen tu vyvolávaj právě tyhle dohady.
Tady se tě lidi na něco ptají a ty zatím chrlíš jen samé výkaly. Místo toho a bys psal k věci na takové kecy my ti trousíme.Houmre. Jestli aji v práci víc nakecáš než uděláš toš bych tě hnal svinským krokem.
Kapr99 píše:No dneska jsem sel kolem tak jsem se na ty novy Samsungy kouknul.
Ultra ze zadu(meli tam bilou verzi) neni tak "jednoducha" jak na fotkach a videu a za mne celkem ok.
Zepredu je to proste Note 20 Ultra...spatnej urcite nebude ale pro mne uz je to asi trochu moc velky.
Co mne prekvapilo u S22 ze jsem ho cekal asi o neco mensi...zase tak "kompaktni" telefon to neni.
renek1 píše:Sachmar píše:renek1 píše:tielk100
Tady se tě lidi na něco ptají a ty zatím chrlíš jen samé výkaly. Místo toho a bys psal k věci na takové kecy my ti trousíme.Houmre. Jestli aji v práci víc nakecáš než uděláš toš bych tě hnal svinským krokem.
Promiň, nějak jsem přehlédl na co ses tedy ptal? Pokud budu vědět rád ti odpovím?
Jestli myslíš rozdíl mezi foťáky, pak na to ti odpovědět zatím nedokážu, jelikož telefon se prodává až příští pátek a já opravdu nemůžu mluvit o něčem co nemám vyzkoušené a papírové rozdíly si snad umíš najít sám
petr311 píše:Kapr99 píše:No dneska jsem sel kolem tak jsem se na ty novy Samsungy kouknul.
O víkendu jsem měl také příležitost v Datartu si osahat Samsung Galaxy S22 Ultra. Za mě jednoznačně parádní mobil, Teda pokud se to ještě dá nazvat mobilem, protože tohle zařízení je už spíše hodně dobrá videokamera a fotoaparát s funkcí telefonu. Mně osobně přijde ten mobil spíše malý, teda především do šířky. Dost mi vadí, že mobily se spíše prodlužují na délku, že to vypadá spíš jako plácačka na mouchy. Spíše bych uvítal větší šířku, především u tohoto nejvyššího modelu. Osobně kdybych do tohoto mobilu šel, bych ho bral především právě jako mobilní a rychlou videokameru, která nabízí poměrně velmi kvalitní výstup, a také jako fotoaparát, případně pro následnou editaci, náhled, přehrávání videa a tak dále. K těmto účelům je určitě lepší větší displej, zejména na šířku. Ideálně s poměrem stran 16:9 nebo alespoň 18:9 maximálně. To prodlužování délky displejů a naopak ponechání šířky nebo ještě případně i zúžení opravdu k těmto účelům moc nesvědčí. Otestoval jsem si funkci kamery i fotoaparátu, za mě pecka. Pohled na objektivy ze zadní strany je také famózní, ty objektivy budí docela respekt.
Měli na prodejně i předchozí model samsung galaxy s21 ultra, ten vypadá taky super, možná by i ten byl dobrý. U něj mi chybí pero, ale to bych mohl použít i z note 20. No uvidíme, pro který model se rozhodnu, spíše co se bude dát sehnat za rozumnou cenu. S21 ultra už prakticky zmizel z nabídky, takže asi moc nebude z čeho vybírat.
petr311 píše:No myslet si můžeš co chceš, tvůj problém. Kameru a fotoaparát mám hlavně na mysli ovládání, mám note 20 a už s tím jsem hodně spokojen, tak asi těžko bude horší kvalita.
A že nejsou S21 ultra, za tím si trvám. Myslíš, že neumím hledat??? Já nechci tu základní 128gb, ale minimálně 256gb, a tu v datartu skutečně nemají a ani u seriózních obchodníků, kde jsem zvyklý, tak tu že sebe nedělej chytrolina. A 256gb verze není dostupná ani u samsungu. Takže nazdar, máš ještě něco??
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků