Já bych sem dal s dovolením srovnání. Přešel jsem z P30 na S20, teď mám S21 a plánuji S22. Přechod byl dělaný hlavně z důvodu podpory Google a neumím fungovat bez platební karty v mobilu, vím, že dnes už to mají nějak pořešené.
S20 a S21 jsou téměř stejné telefony, mimo zahřívání, které S21 vyřešila. Tak budu srovnávat jen Samsung obecně.
Od první chvíle mě telefon zaujal a moc hezky překvapil, výborné prostředí, telefon funguje skvěle, kde bohužel ztrací je foťák. Absence maker a kvalitních fotek v pohybu mě vyloženě štve.
V tuto chvíli nemám chuť od Sasmsungu přejít, protože ten telefon splňuje všechno... mimo foťák. Tak se omlouvám, ale přidám se vedle těch, kteří si stěžují a řeší kvalitu fotek. Telefon chci, ale tímto tempem se za chvíli foťak srovná s Xperii, která je taktéž perfektní, ale ten foťák. Za 3 roky s tím v Sasmungu vůbec nepohnuli. To je myslím dost času na pořádné řešení.
Omluva typu S21 byla na začátku taky špatně optimalizovaná, dejte S22 čas... v té době už budu řešit S23 a trochu bych čekal, že poznatky ze starších modelů si berou sebou, ale teď když zase mění parametry foťáku, to *****í průserem....
Sám mám předobjednávku na S22 ultra. Měl jsem S22, ale ta malá baterka a dislej mě bohužel děsí, tak budu muset jít do pádla. Přecházím S21, která je skvělá, ale ty bonusy, ty je škoda nevyužít.