od Sateza 21. 2. 2022 12:56
Tak nevím, jestli nejrozumnější, jsou to prostě mé zkušenosti.
I když s Renkem zde v 95% toho, co napíše, nesouhlasím, tak v tomhle má pravdu...lidi hodnotí něco, co nemají. Buď jen na základě pár recenzí na netu a nebo jen proto, že to někde četli. Často jsou to i lidé, co jen prostě trollují.
Jak jsem psal, mám objednanou bílou S22U a je již k vyzvednutí. I tak ale váhám. Ne proto, že bych ho nechtěl, ale proto, že zkušenost velí, že tenhle telefon bude vychytaný zase až za nějaký ten update, což může být i za 3, ale i více měsíců. A já nevím, zdali toto chci nyní podstupovat, když mám vymazlenou S21U.
Fotím strašnou spoustu fotek na horách a při sportu. I když je fakt, že 90% je statických fotek. Na IG je to jedno, tam se zmrší stejně všechno a pro reklamní nebo propagační fotky a videa mi S21U stačí. Když třeba natáčíme sportovní videa, tak to mám stejně ve stativu, resp. ve stabilizatoru se stativem.
Hodně děláme dneska populární foto s rozmazaným pozadím a třeba u S22U podle recenzí tenhle efekt má být špičkový.
Takže jak jsem psal, dneska se na něj zajdu mrknout, pokud se mi naživo bude líbit, tak ho možná vemu, ale možná taky ne. Ještě uvidím, protože nechci čekat další 4 měsíce, než Samsung poladí SW.