Samsung S22, S22+, S22 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod glider 25. 2. 2022 14:52

mikake píše:tak zakladni zelenou s22 jsem si dneska vyzvedl v MP

Kedy si objednaval?
.bad.decision.matters.

goes 24.5.2020 23:11
:D dnes jsi vitez

evlo 29.3.2021 13:26
Gliderovo doporučeni autowerks cajk
glider
Junior

Odeslat příspěvekod Andoritek 25. 2. 2022 15:00

Tak a je to v *****.. Volali mi ze Samsungu, že mi dnes potvrzenou objednávku Ultry nepošlou.. Příští týden snad... Do ***** i a předobjednávkama..
Andoritek
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod hhitmen 25. 2. 2022 15:06

V jakém stavu jsi měl objednávku? Odesláno? Já tam mám stále připravuje k odeslání a vyzvedávat vždy na pobočce Samsung. Ale moc tomu nevěřím.
hhitmen
Amatér

Odeslat příspěvekod Andoritek 25. 2. 2022 15:11

hhitman: ve stavu zpracování, doprava DPH.. A houbelec..
Andoritek
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod andrejo777 25. 2. 2022 15:13

Aspon ked nam tak zadlho pride, bude uz v obehu vysnivany ubdate a nebudeme musiet pouzivat predprodukcny FW. Na to, ze tu nove telefony maju poniektory ludia uz tyzden, tak nic extra som sa nedozvedel. Riesia sa tu iba puzdra:-) Dakujem vsetkym, ktory sa dokazu pozerat aj kriticky a negativne a na nejake problemy, nedostatky tu poukazali. Niekto vydrz, iny fotky, zahrievanie, neplynulost v prostredi atd. Narocnych uzivatelov je tu naozaj malo a povecsina vyuziva mobil jako strednu triedu... inac by tu taky klud nebol, aspon s informacii, ktore som si sam dohladal.
andrejo777
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 25. 2. 2022 15:31

Však update už v oběhu je i u nás. ;-)
Moderátor fóra MobilMania.cz
Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Samsung Galaxy watch 7 LTE
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod Mobil-man 25. 2. 2022 15:36

Andoritek píše:Tak a je to v *****.. Volali mi ze Samsungu, že mi dnes potvrzenou objednávku Ultry nepošlou.. Příští týden snad... Do ***** i a předobjednávkama..

Všude jinde už uvádí, že další dodávky přijdou až 11.3., takže bych na to moc nespoléhal, pokud se opět neobjeví pár kousků dříve.
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod mongos 25. 2. 2022 15:38

Andoritek píše:Tak a je to v *****.. Volali mi ze Samsungu, že mi dnes potvrzenou objednávku Ultry nepošlou.. Příští týden snad... Do ***** i a předobjednávkama..

Mě pro změnu dnes přišla sms že připravují mojí objednávku k odeslání hádám že asi se dostalo na všechny
mongos
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KrylP 25. 2. 2022 15:44

andrejo777 píše:Aspon ked nam tak zadlho pride, bude uz v obehu vysnivany ubdate a nebudeme musiet pouzivat predprodukcny FW. Na to, ze tu nove telefony maju poniektory ludia uz tyzden, tak nic extra som sa nedozvedel. Riesia sa tu iba puzdra:-) Dakujem vsetkym, ktory sa dokazu pozerat aj kriticky a negativne a na nejake problemy, nedostatky tu poukazali. Niekto vydrz, iny fotky, zahrievanie, neplynulost v prostredi atd. Narocnych uzivatelov je tu naozaj malo a povecsina vyuziva mobil jako strednu triedu... inac by tu taky klud nebol, aspon s informacii, ktore som si sam dohladal.

Zkus to na čobolských stránkách, každý nemá čas dělat ti testera.
Samsung S22 Ultra 12/512 GB, Samsung S21, Asus 8
KrylP
Junior

Odeslat příspěvekod Hoffmanns 25. 2. 2022 15:46

Antutu test na 120Hz Full HD mi vyšel na 880 000... Dělal jsem ho v klidu asi hodinu po updatu... Zajímalo mě to, protože některé recenze měli skóre třeba 720 až 750 tisíc.... Tak jen pro info :-)
Hoffmanns
Junior

Odeslat příspěvekod andrejo777 25. 2. 2022 15:55

KrylP

Neviem co su cobolske stranky... upresni prosim tento pojem pocujem prvy krat. Inac suhlasim, nikto mi neni povinny robit testera. Testery tiez nehovoria vsetko. Preto potom tolko rozcarovani.

Ked to budem mat konecne doma zodpoviem kazdemu. A to teda niesom ziadny jablckar. Len sa snazim veci vidiet objektivne.
andrejo777
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 25. 2. 2022 16:15

andrejo777
Chtěl tě trochu urazit, jelikož čobol je hanlivé označení Slováka.
Jinak nesmíš bejt v tomhle zas tak agresivní, jelikož to, že je někdo s telefonem spokojenej a nepozoruje žádný neduhy není zaslepenost, ale prostě to tak je. Já mám telefon týden a za celou tu dobu nemám ve všem co používám žádný problém a tak nevím proč bych si stěžoval. Mám telefon na práci a využívám ho k tomu k čemu je určenej. Tudíž volám - žádnej problém, Píšu sms, emaily, v messengeru - žádnej problém, projíždění internetu, překlady, využívám víc jak 100 aplikací - žádný problém, Poznámky psané S-Penem - žádný problém, focení a natáčení videa - opět žádný problém a takhle můžu pokračovat napříč včema funkcema. Takže sorry pokud nejsem kritickej jen abych byl v něčích očích objektivní.
A né nechci srovnávat s jinejma telefonama, jelikož jsem si vybral tenhle telefon a jinej mě tak nějak nezajíma a na srovnání jsem měl jen S21Ultra a oproti němu je to zas lepší sice né o mílový krok, ale o kousek přeci. ;-)

Edit: Možná mi jen chybí nahrávání hovorů :lol:
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/512GB Titanium Black
Folie S24/25Ultra: https://www.youtube.com/watch?v=6afHTQWMlnU
Sklo S25Ultra: https://www.youtube.com/shorts/R0CF30CoPr0
Nativní nahrávání hovorů: https://www.youtube.com/watch?v=A9LRnRvuee4
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod jjrr 25. 2. 2022 16:40

Na nahrávání hovorů musíš změnit CSC.
jjrr
osobne

Odeslat příspěvekod renek1 25. 2. 2022 16:47

jjrr
No ono to zas prej není tak jednoduchý, jelikož teď jsou FW trochu jiný a třeba Indonesie má snapdragon a nikdo to asi otestovaný nemá.
Tohle taky vím z předchozího telefonu, ale pokud chceš poradit, tak buď konkrétní a podrobný s podloženým fungováním a odkazy. Napsat "musíš změnit CSC" umí každej.
Tím tě nechci urazit, ale pokud to máš otestovaný pak budu rád za ty odkazy a podrobnosti právě k S22U exynos.
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/512GB Titanium Black
Folie S24/25Ultra: https://www.youtube.com/watch?v=6afHTQWMlnU
Sklo S25Ultra: https://www.youtube.com/shorts/R0CF30CoPr0
Nativní nahrávání hovorů: https://www.youtube.com/watch?v=A9LRnRvuee4
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod jjrr 25. 2. 2022 16:57

No musíš změnit pouze CSC soubor, ne celou ROM. V ROMce máš krom CSC ještě soubor s bootloaderem, soubor s firmwarem modemu a soubor se systémem Android, tyhle další soubory neměň.
jjrr
osobne

Předchozí stránkaDalší stránka