Samsung S22, S22+, S22 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod pepapepapepa 1. 3. 2022 18:14

GPS je uplně v pohodě. Signál chytám aj v bytě.
pepapepapepa
Junior

Odeslat příspěvekod Mobil-man 1. 3. 2022 18:19

CZC informace o dodání 512 GB burgundy:
Není skladem - Neznáme termín dodání. Ještě včera tam bylo - předobjednávka.

Trapáci, příště už u nich nic nekoupím, když to neustále mění a nejsou schopni informovat ani ty, co mají předobjednávky už skoro měsíc. Kdyby ten předprodej nebyl spojen s bonusy, které už nyní využít nejde, tak to u nich okamžitě zruším. Nejsou schopni ani odpovědět na dotaz.
Naposledy upravil Mobil-man dne 1. 3. 2022 18:20, celkově upraveno 1
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod Sateza 1. 3. 2022 18:20

Jako že jsem musel vždycky swipnout "zpět" a znova dát navigovat, chvíli se to chytlo a za 100 metrů zase na displeji vyskočila hláška: hledám signál GPS. Nechal jsem to tak a signál se nechytil. Dal jsem "zpet" a znova navigovat a chytlo se to a po 100 metrech zase: hledám signál GPS.
Sateza
Junior

Odeslat příspěvekod Sibelius_cz 1. 3. 2022 18:30

Taky mi GPS u Ultry funguje bez problémů, najeto 150km s navigací.
Sibelius_cz
Junior

Odeslat příspěvekod bubakkaja 1. 3. 2022 19:02

Teď email z Alzy že předpokládaný termín dodání zítra po 16 hodině.Alza Frýdek-Místek.Černá s22 256.Objednaná 9.2.
bubakkaja
Junior

Odeslat příspěvekod HansS75 1. 3. 2022 20:01

Koukám že kasa.cz má skladem jeden vinovy ultra 512GB. Bonus také prodloužen až do 31.3. takže asi nějaké problémy s dodávkou budou
HansS75
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sachmar 1. 3. 2022 23:06

bubakkaja píše:Teď email z Alzy že předpokládaný termín dodání zítra po 16 hodině.Alza Frýdek-Místek.Černá s22 256.Objednaná 9.2.

Ten tam byl vystavený minulý pátek jak jsem tam byl pro S21 a můžu říct je to trpaslík ten S22 pro 10 leté děcko za ty prachy bych ho nechtěl. Snad za rok ale S22+ jestli skočí pod 20k :D
Naposledy upravil Sachmar dne 1. 3. 2022 23:34, celkově upraveno 1
Sachmar
BAN

Odeslat příspěvekod Eddward 1. 3. 2022 23:30

gerremi píše:Je tu vobec niekto aj SR co mu dorazila už Ultra? Ci všetky kusy sa dostali len do CZ? :D

jasne ze ano, ja mam Ultru od 21.2., viac ako tyzden... 256GB cierna, z Alzy... objednal som 10.2. poobede
PC: Core i7 8700K@4.8Ghz, 16GB DDR4 Corsair, MSI Z370 GAMING PRO CARBON, MSI RTX 2080 GAMING X TRIO, Win 11
Laptop: Core i5 1240P@4.4Ghz, 16GB DDR4, 500GB NVMe, Win 11
Phone: SG S25 Ultra 512GB Black w/ Buds Pro, Android 15
Eddward
Junior

Odeslat příspěvekod glider 2. 3. 2022 00:23

pavlis42 píše:male info k baterce u zakladni S22 - horko tezko se dostavam v 4hod SOT pri mem setupu (dualsim, hodinky, naramek na spani apd.). Uvidime snad si to sedne ale oproti S10e zadny velky rozdil, max v kdyz je tel v klidu tak mam pocit ubyvaji % pomaleji, ale pri praci s telefonem leti % dolu slusne. Cili zatim ne uplne tragedie ale nic moc a spatenka, ja to nikdy moc neresil jelikoz nabijim vetsinou prubezne doma, prace apd, ale pro nekoho to muze byt problem. Pro me to uplne KO neni, navic neni moc kompaktnejsi alternativy

Fu nicmoc.
Tiez zvazujem prechod z S10e, ale cakal som zlepsenie voci S10e.

Ad. podobne kompaktny - Asus Zenfone 8.
No tolko penazi za Asus nedam.
glider
Junior

Odeslat příspěvekod alonzopong 2. 3. 2022 08:06

Mám zamluvenou Ultru u Alzy, ale pořád se rozhoduji, jestli ji vzít. Čtu na různých fórech problémy s Exynosem. Nevíte, jestli už se to nějak pohlo, přiznal Samsung chybu, popřípadě vaše zkušenosti s Ultrou?
alonzopong
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Carismatico 2. 3. 2022 08:31

Tak S22 v zelené 256gb je doma, už od pátku byla k vyzvednutí v Datartu.

První dojmy jsou, že foťák je příjemným překvapením, odladěnost prostředí je zatím také dobrá, displej jako vždy je tradičně skvělý. Jediný, co mě nemile překvapilo je výrazně slabší citlivost antén na signál. Kde má moje Xiaomi 3 - 4 čárky, tam má S22 jednu čárku. Baterka zatím mizí opravdu hodně, ale to chce alespoň 2 - 3 týdny. Navíc si myslím, že aktuální software s lednovými záplatami nebude finální. Objevila se nová skoro 800Mb velká aktualizace. Uvidíme.
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod pavlis42 2. 3. 2022 09:15

signal je obecne slabost samsungu, antena je myslim dole tak i to vadi pri uchopu. S tou baterkou je to fakt spatenka vcera jsem mel jen 2hod SoT. Update ja uz mam s breznovymi zaplatami.
pavlis42
Junior

Odeslat příspěvekod Diferenciall 2. 3. 2022 09:33

Budu rád, když někdo poradíte s krytem na S22 Ultra. Jde mi hlavně o co tloušťku. Chtěl bych co možná nejtenčí kryt. Na S21U jsem používal Nillkin Super Frosted a ten byl ideální. Na S22U Mám objednaný za 215 Kč Nillkin Super Frosted Pro, ale tam mi trochu vadí ten výřez pro foťáky a nevím, jak to bude s tou tloušťkou. Kvůli těm jednotlivým výsekům na foťáky se mi líbí Spigen Liquid Air nebo Thin fit. Sice jsou dražší, ale to úplně nevadí. Bohužel není kde si je osahat. Nemáte někdo ty Spigeny? Mohli by jste se hodit fotku, kde bude ta tloušťka? Děkuji
Diferenciall
Junior

Odeslat příspěvekod mifey 2. 3. 2022 09:53

alonzopong píše:Mám zamluvenou Ultru u Alzy, ale pořád se rozhoduji, jestli ji vzít. Čtu na různých fórech problémy s Exynosem. Nevíte, jestli už se to nějak pohlo, přiznal Samsung chybu, popřípadě vaše zkušenosti s Ultrou?

Staci si precist rok starou debatu o S21U ..taky bylo vse spatne a nakonec to tak spatny nebylo :) ... urcite S22U propadak nebude :)
mifey
Junior

Odeslat příspěvekod BaldaP 2. 3. 2022 09:57

Koukni na Latercase z karbonu. Já vždycky kryty nesnášel kvůli jejich tloušťce a tenhle je v pohodě, má jen 0,6 mm.
BaldaP
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka