Samsung S22, S22+, S22 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Kapr99 27. 3. 2022 17:04

Hele ma tu taky nekdo(nebo vic lidi) problem s volanim? Myslim tim to ze se mu hovor "prerusi" na par vterin(neni nic slyset a proti strana slysi chrceni)?

Koukal jsem na Samsung forum a tam to resi celkem dost lidi.

Kdyz pominu ze to je/ma bejt jejich vlajka a ze to muze mit nejaky problemy tak tenhle je ale docela zasadni.
Zkousel jsem vsechno mozny a nic nepomohlo.
Kapr99
Junior

Odeslat příspěvekod GalaxyS22plus 27. 3. 2022 17:07

U mě vše ok s voláním 22+ t-mobile
GalaxyS22plus
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod jjrr 27. 3. 2022 17:13

Vypnout 5G?
jjrr
osobne

Odeslat příspěvekod paulusek 27. 3. 2022 17:21

Údajně pomůže vypnout VOLTE. Já jsem zatím takový problém nezaznamenal (ťuky ťuk).
paulusek
Junior

Odeslat příspěvekod GalaxyS22plus 27. 3. 2022 17:33

Vypnuté 5g mám. Ale VoLte zapnuté mám to nevypínám nikdy. Nechci nikoho slyšet bez HD voic
GalaxyS22plus
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Kapr99 27. 3. 2022 17:51

No ja prave mam vypnute 5G a VoLTE a stejne to nepomohlo...

Jo nekdo pise ze zapnout jen 2G/3G prej pomuze(asi taky ne vsem) ale to pak clovek muze zapomenout na internet.
Navic to fakt neni reseni v roce 2022 a telefonu za 35k :-D
Kapr99
Junior

Odeslat příspěvekod jjrr 27. 3. 2022 18:14

3G je zbytečné zapínat, vždyť ho všichni operátoři v ČR zrušili, to už raději jen 2G.
jjrr
osobne

Odeslat příspěvekod Kapr99 27. 3. 2022 18:42

Jo to je mi jasny ale to je jen tak pro "info"...oboje je v roce 2022 k nicemu :-D

Jinak co jsem tak koukal: https://eu.community.samsung.com/t5/gal ... -p/4926213

Tenhle problem ma opravdu hodne lidi tak jsem zvedavej kdy a jestli vubec to opravi.
Kapr99
Junior

Odeslat příspěvekod GalaxyS22plus 27. 3. 2022 19:04

Já jsem hlavně zvědavý, kdy to přesně vůbec opraví. A zda o tom Samsung vůbec ví. Nějak dlouho jim to trvá ten update. Kdo ví do jaké míry to je problém Samsungu, ale koho jiného taky že?
GalaxyS22plus
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod jjrr 27. 3. 2022 19:06

2G je stále funkční a má nejlepší pokrytí.
jjrr
osobne

Odeslat příspěvekod Kapr99 27. 3. 2022 20:12

GalaxyS22plus píše:Já jsem hlavně zvědavý, kdy to přesně vůbec opraví. A zda o tom Samsung vůbec ví. Nějak dlouho jim to trvá ten update. Kdo ví do jaké míry to je problém Samsungu, ale koho jiného taky že?

Hele lidi psali ze Samsung o tom vi a ze je to SW problem.
Dokonce i USA maj problemy s volanim...ale na EU foru to ma daleko vic lidi(aspon tam teda pisou)

Ja pockam do dalsiho updatu(rikaj do 14 ale kdo vi) a kdyz se to neopravi tak asi reklamace/vraceni pac i kdyz je ten mobil jinak skvelej tak bez volani je dost na nic :-(

@jjrr: jo ale internet z dob krale klacka :-D
Kapr99
Junior

Odeslat příspěvekod GalaxyS22plus 27. 3. 2022 20:34

Jjrr: tak si to používej tu náramkové 2g síť. To co se tu někdy dočtu je neskutečné
GalaxyS22plus
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod HUN73Rcz 27. 3. 2022 21:01

To volání mi blbne taky a už mi to děsně pije krev. A celkově těch problémů je víc. Od dojebané GPS, přes přehřívání, lagy až po neskutečně hroznou stabilizaci videa kde každý můj krok roztřepe obraz. Tohle je nejvíc neodladěná vlajka od Samsungu co jsem kdy měl. Měním vždy co dva roky ale tentokrát je to vážně hrůza a jakmile začnu dělat na telefonu něco trochu náročnějšího tak okamžitě přehřívání a throttling. Exynos 2200 je vážně katastrofa. Buď prostě vypustili šrot soc nebo je to neodladěné a nemají udělané optimalizace pro aplikace. Ať už je to jak chce, u telefonu za tyhle peníze si to výrobce nemůže dovolit.
HUN73Rcz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod GalaxyS22plus 27. 3. 2022 21:08

Hunter: ani jedna věc kromě volání na plusku u mě třeba nedělá. Stabilizace vyzkoušená vše ok, gps ok, dal jsem mu zahul cely den nejake hry atd. ale topení se nekonalo. Ano teplejší byl, ale jinak ok. Zajímavé jak jsou problémy odlišné. Jinak problemy na S21 loni taky byly tak klídek. Vše se řeší za chodu i když tohle dobré jméno Samsungu neděle.
GalaxyS22plus
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod miromen4 27. 3. 2022 21:15

Dneska jsem si hral s nastavenim knk s virtualni paměti RAM a s rychlosti zpracovani ktera se přenastavuje v sekci baterie.

Co se tyče virtualni paměti RAM tak jsem netušil, že ji nelze uplně deaktivovat a minimalni nastaveni je využiti 2GB, defaultni nastaveni jsou 4GB. Každopadně sniženim na 2GB nepozoruji žadne změny při běžnem, středně naročnem uživani.

Co se tyče nastaveni změny rychlosti z defaultniho "Optimalizovano" na "Maximalni" tak zde je rozdil nebojim se nazvat zasadni. Je to jako by se k motoru u auta přidalo ne soft, ale potentni turbo.
Spouštěni některych aplikaci je da se řict prakticky okamžite a celkove reakce a pohyb jsou značně svižnějši oproti nastaveni "Optimalizovano".
Co se tyče dopadu na baterii zatim sloužit nemužu, ale nečekam, že to bude ve stejnych šlepějich jako v defaultu.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka