Samsung S22, S22+, S22 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod GalaxyS22plus 30. 3. 2022 08:14

Tak z toho co jsi tu vyjmenoval to funguje korektně a jak dlouho ale bude? Za to mi to nestojí.
GalaxyS22plus
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod bagr3210 30. 3. 2022 08:36

Nikdo Te do toho nenuti..delej co chces..
Fungovat to bude dlouho,pouzivam to od dob N8 a furt to funguje korektne..
Pro mne TOP k nahravani hovoru..
bagr3210
Junior

Odeslat příspěvekod GalaxyS22plus 30. 3. 2022 08:39

Na xda někdo píše že nechodí pak updaty tak co je pravdy zase na tomhle?
GalaxyS22plus
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod hhitmen 30. 3. 2022 08:53

A co by mělo přestat fungovat? I tobě může přestat něco fungovat. To bych vůbec neřešil. Já co pročítal, tak aktualizace normální chodí.
hhitmen
Amatér

Odeslat příspěvekod JakubAsgard 30. 3. 2022 09:00

Ještě někdo věří že telefony v pátek budou? Nebo je to apríl?
JakubAsgard
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod andrejo777 30. 3. 2022 09:05

SerifJohn: Mas odomna uz mesiac neprecitanu SZ :)
andrejo777
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 30. 3. 2022 09:10

GalaxyS22plus píše:Na xda někdo píše že nechodí pak updaty tak co je pravdy zase na tomhle?

Každým dnem se objeví aktualizace, tak to pak ten kdo csc přehrál může potvrdit.
Já zatím používám na nahrávání Call Recorder - Cube ACR a protější strana je slyšet obstojně a moje strana výborně. Takže zatím nechvátám.
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/512GB Titanium Black
Folie S24/25Ultra: https://www.youtube.com/watch?v=6afHTQWMlnU
Sklo S25Ultra: https://www.youtube.com/shorts/R0CF30CoPr0
Nativní nahrávání hovorů: https://www.youtube.com/watch?v=A9LRnRvuee4
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 30. 3. 2022 09:14

Tak aktualizace chodit budou,nebudou EUX ale SEK.
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod bagr3210 30. 3. 2022 10:04

GalaxyS22plus píše:Na xda někdo píše že nechodí pak updaty tak co je pravdy zase na tomhle?

Tak kdybys to cetl poradne,tak bys vedel,ze tomu frajerovi nebudou chodit updaty proto,ze zmenil CSC na Snapdragonu,kde mel mit uplne jiny CSC.. Ale nevadi,presne takhle se vytvari Hoaxy a patlaniny..

Krom toho,uz jsem psal,ze zadny aktualizace jeste nevysli,abych mohl nejak upresnit,ze to nefunguje. Verim ale,ze po predchozich zkusenostech s Thajskou SIM,apod,to proste funguje korektne..To,co nefunguje,mne osobne nezajima,nevyuziju,nebo nahradim jinou app..
A jak jsem uz psal vyse,delej jak myslis,je to jen Tva vec..

Taky nechapu,jak nekomu funguje,tady v CZ ACR CUBE,kdyz to je proste zakazano..Ja to zkousel na nekolika mobilech(mysleno od Samsungu) a nikdy jsem druhou stranu neslysel..Proto je pro mne osobne volba interniho nahravani uplne maximalne nejlepsi a nejvhodnejsi..
bagr3210
Junior

Odeslat příspěvekod GalaxyS22plus 30. 3. 2022 10:25

Má někdo taky takovou zkušenost z Buds Pro? Do teďka jsem používal Buds+ a dneska došli Buds Pro. Zvuk jsem čekal o parník lepší. Ale ten wow efekt se jaksik nekoná. O tom, že to nebude v uších držet jako pluska jsem tak trošku počítal, ale že se ve zvuku neposunu ani o krok k lepšímu tak to je pro mě maximální zklamání :(
GalaxyS22plus
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod jan.machalik 30. 3. 2022 10:36

Ja ted take prechazel z Buds+ na Buds Pro a zvuk se mi zda lepsi, lip to basuje, maximalni hlasitost je vyssi a celkove se mi zda zvuk o neco cistsi. Jinak me drzi v usich normalne. Bal jsem se, kdyz jsem videl, jak jsou velke, ale je to v pohode. Co me trosku zamrzelo je ANC, cekal jsem vetsi ucinek.
Galaxy Spica>Xperia X1>HTC Touch HD>Galaxy Ace>Galaxy S Advance>Galaxy S2>Galaxy S4>LG G3>LG G4>Honor 8>Huawei P10>P20>P20 Pro>P30 Pro>Galaxy S10+>S20+>Mi10T Pro>S21U>S22U>S23U>S24U->S25U
jan.machalik
Junior

Odeslat příspěvekod GalaxyS22plus 30. 3. 2022 10:41

Tak to nemůžu teda říct já. Hlasitost na pid stejná dle mě. Čistota o to bych se fakt musel hádat. A basy? Ok to je tak jediné malé plus, ale to mě moc nevytrhlo. A vážně ty pluska v uších drží o dost lépe, když pořádně zatřepu hlavou, tak to letí na zem.Ten design navrhl fakt .... jinak si to neumím vysvětlit. Prostě pokrok u mě nulový a ANC je jen sw trýček.

Edit: ještě mě napadlo že pluska se museli trošku rozehrát. A pak to bylo taky lepší. Dám jim šanci na chvíli a pak poletí do šuplíku:D
GalaxyS22plus
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Libb 30. 3. 2022 10:57

bagr3210 píše:Libore,popisuji to na Androidforum..

Prosím tě link? Asi stárnu, ale nepodařilo se mi tam už ani najít sekci pro S22 a psát velkým moderátorům už asi ani nemá cenu... :(
Libb
Junior

Odeslat příspěvekod bagr3210 30. 3. 2022 11:05

Libore v poho..
Muj je zde:
https://androidforum.cz/viewtopic.php?p ... 8#p1208737
Ale tady frajer se s tim vyhral a dal to vsude i na XDA tak jsem malinko prekvapen,ze jsi to nezaregistroval ^^
https://androidforum.cz/viewtopic.php?p ... 8#p1208748
bagr3210
Junior

Odeslat příspěvekod GalaxyS22plus 30. 3. 2022 11:19

Bagr: tak si to tam najdi. Baví se tam o tom dost lidí v jedné sekci.
GalaxyS22plus
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka