Samsung S22, S22+, S22 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod konvas2 31. 3. 2022 13:38

Tak po dnešní aktualizaci to vypadá že problém "občas se mi někdo nedovolá" vyřešen!!! Posledních 10 hovorů bez problémů, sláva.

EDIT: Tak už mi zase přišla rovnou SMS o zameškaném hovoru. Možná se snížila četnost, ale neopravili to :(((
Naposledy upravil konvas2 dne 31. 3. 2022 14:51, celkově upraveno 1
konvas2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod katypilarx 31. 3. 2022 13:59

Zdravím ve spolek. Konečně jsem se také dočkal své S22 256Gb v bílé ale co mě nemile překvapilo bylo, že přes předobjednávku vytvořenou v 21.2.2022 nemohu získat sluchátka. Protože jsem nevytvořil předregistraci... ještě při vytvoření předobjednávky jsem volal do MP zda je třeba něco řešit se Samsungem, nebo to za mne vyřeší MP a údajně ano. Moje chyba byla, že jsem nečetl řádně podmínky.... Teď dost zvažuji, že telefon nechám někomu dalšímu, bez sluchátek mě to tak moc neláká, protože bych je musel dokupovat. ALE, jelikož jsem si všiml, že zde občas někdo poskytl token kód na sluchátka, které nevyužije, raději se taky zeptám, zda by někdo neměl jeden navíc. Prosím, pokud se někdo takový najde tak se mi ozvěte soukromou zprávou. Pokud mám smůlu se sluchátky, telefon nechávám na prodejně :-)
katypilarx
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sibelius_cz 31. 3. 2022 14:03

konvas2 píše:Tak po dnešní aktualizaci to vypadá že problém "občas se mi někdo nedovolá" vyřešen!!! Posledních 10 hovorů bez problémů, sláva.

Já se po aktualizaci dostal do stavu 1 dílek signálu (do teď 2), neměl jsem problém, že by se mi někdo nedovolal, ale s několika 1s výpadky během hovoru. Po aktualizaci je to jeden 10s dlouhý vypadek.. proveden teda jen jeden hovor, ale ach jo
Sibelius_cz
Junior

Odeslat příspěvekod orgasmic 31. 3. 2022 14:05

NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 31. 3. 2022 14:22

Teď třeba potvrdí ti co mají nahrávání hovorů přes změnu Csc, jestli aktualizace funguje. :idea:
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/512GB Titanium Black
Folie S24/25Ultra: https://www.youtube.com/watch?v=6afHTQWMlnU
Sklo S25Ultra: https://www.youtube.com/shorts/R0CF30CoPr0
Nativní nahrávání hovorů: https://www.youtube.com/watch?v=A9LRnRvuee4
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod GalaxyS22plus 31. 3. 2022 14:28

Eddward píše:Zatial som si vsimol ze opät trosku pokazili finish animacie ikony pri stlaceni domovskeho tlacidla. Nevadi no.

Udělej wipe Cash a budeš mít po problému jako já. Vyzkoušeno :)
GalaxyS22plus
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Eddward 31. 3. 2022 14:42

Opravene po wipe cache ? Zaujimave, skusim. Musim ist do auta po kabel :D
Cache premazana ale je to take iste, nevadi, aj tak po update to nie je zle urobit.
PC: Core i7 8700K@4.8Ghz, 16GB DDR4 Corsair, MSI Z370 GAMING PRO CARBON, MSI RTX 2080 GAMING X TRIO, Win 11
Laptop: Core i5 1240P@4.4Ghz, 16GB DDR4, 500GB NVMe, Win 11
Phone: SG S25 Ultra 512GB Black w/ Buds Pro, Android 15
Eddward
Junior

Odeslat příspěvekod konvas2 31. 3. 2022 14:52

Sibelius_cz píše:
konvas2 píše:Tak po dnešní aktualizaci to vypadá že problém "občas se mi někdo nedovolá" vyřešen!!! Posledních 10 hovorů bez problémů, sláva.

Já se po aktualizaci dostal do stavu 1 dílek signálu (do teď 2), neměl jsem problém, že by se mi někdo nedovolal, ale s několika 1s výpadky během hovoru. Po aktualizaci je to jeden 10s dlouhý vypadek.. proveden teda jen jeden hovor, ale ach jo

Tak bohužel nic neopravili, na telefon se opět občas nedá dovolat.
konvas2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sibelius_cz 31. 3. 2022 14:54

konvas2: ach jo, ach jo...

Edit: tak po aktualizaci jsem bez signálu... vysílač O2 mám cca 500 metrů od sebe s přímým výhledem... a to jsem do aktualizace měl signál na dvou dílcích a jen občasné výpadky.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :/
Naposledy upravil Sibelius_cz dne 31. 3. 2022 15:18, celkově upraveno 1
Samsung Galaxy S25 Ultra | Samsung Watch 6 44mm
Sibelius_cz
Junior

Odeslat příspěvekod GalaxyS22plus 31. 3. 2022 15:12

Edward: tak to sorry mi to už teďka nedělá nic.

Jinak dovolat se mi každý, naprostá spokojenost. Síť t-mobile zaplé VoLte vše v cajku. Jsem zatím nad míru spokojen.

Edit: řekněte mi jednu věc. Update 1,4gb a neopraví problémy co zde čtu že signálem a voláním. Co tento update jako zahrnuje? :D
Naposledy upravil GalaxyS22plus dne 31. 3. 2022 15:25, celkově upraveno 1
GalaxyS22plus
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Fenix88 31. 3. 2022 15:16

Dobrý den, mam objednany svoz telefonu od novysamsung do MP ma byt na baliku nejaka adrese nebo staci balíček jen předat PPL a oni uz vše zařídí ?....S pozdravem F.L
Fenix88
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mobil-man 31. 3. 2022 15:23

Sibelius_cz píše:konvas2: ach jo, ach jo...

Edit: tak po aktualizaci jsem bez signálu... vysílač O2 mám cca 500 metrů od sebe s přímým výhledem... a to jsem do aktualizace měl signál na dvou dílcích a jen občasné výpadky.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :/

Tak to je aktualizace šitá horkou jehlou. Čekáte na to 3 týdny a oni to do*ebou ještě víc.
Co ostatní problémy: zpoždění zvuku/videa, výpadky GPS, nadměrná spotřeba přes noc (wifi idle)?
Předpokládám, že teď přijde rada na hard reset a nepoužívat smart switch, což jistě ty, kteří jej dělají podruhé v měsíci, potěší.

Jinak, k dostupnosti S22U 512 GB mám od prodejce informaci, že z 1. 4. se předpokládaná větší dodávka posouvá na 13. 4. Snad do té doby vydají aktualizaci zpackané aktualizace :mrgreen:
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod pokpetr 31. 3. 2022 15:24

WiFi idle drain to neresi :roll:
pokpetr
Junior

Odeslat příspěvekod Sibelius_cz 31. 3. 2022 15:25

Výpadky s GPS jsem neměl, takže tam nemůžu sloužit, leda teda, že bych je měl nově po aktualizaci :D ale ten signál, to je fakt průser...
Samsung Galaxy S25 Ultra | Samsung Watch 6 44mm
Sibelius_cz
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 31. 3. 2022 15:25

Ne nic tam být nemá. Kurýr si doveze vytištěný štítek a vše vyřídí. Jo dá ti papír o převzetí balíčku. :-D
Jinak po dnešní aktualizaci zmizel jediný problém co jsem našel a to trhaná animace na zamykací obrazovce při odemykání telefonu. :-D
guiz
Moderátor

Předchozí stránkaDalší stránka