andrejo777 píše:gerremi: Diky
Sateza:
Pre S22U som sa rozhodol, ako pre univerzalny stroj. Je vnom vsetko.
Zlepsilo sa nieco ohladom fotiek za ten rok na S21U? A ked tak v com? Boli ine farby, alebo boli ostrejsie?
Ja mam skusenost iba za 14dni. Preto neschvalujem nieco, co kupis a dufas, ze snad sa to zlesi. Ja to berem, ze pokial nieje nejaka chyba nic zlepsovat nebudu. Podanie fotiek z S21U bolo pre mna prirodzenejsie, krajsie, pre mna lubivejsie. Vratil som kvoli sisatym hlavam, prehrievaniu, vydrzi a mal som zaseky vo videu. Neskor mi bolo aj luto... tak som skusil stastie znova... Chapem, ze sme vo vlakne o S22U tak, asi len SZ, lebo niektori vyletia z koze:-) A ak mi vies poradit nieco ine, kludne pisni, ja sa neurazim. Za ten rok som si mal na 14dni kvoli fotkam vyskusat toho viacej, potom by som mal aspon prehlad. Fotit mobilom je mozno kravina, ale ja to tak chcem

Celkově se chod S21U podstatně zlepšil. Zlepšil se i foťák, resp. soft - postprocesing. pamatuji si, jak jsme to loni tady řešili, ty šišaté hlavy. Já pak ale znova S21U koupil po iP12 Pro a 13 Pro a tenhle efekt jsme již nepozoroval. Všichni to tady vědí, že samsung už od řady S10 vše řeší až po vydání celé řady, ať už přehřívání, ladí foťáky, ladí chod systému, prostě spoustu věcí. A ty, po zkušenostech s S21U jdeš a hned po vydání koupíš S22U, abys přesně tyhle věci zase kritizoval a stěžoval si. A teď mi nejde o to, že kritizuješ ty problémy, které S22U má, to víme všichni, mě jde o to, že o tom víš, víš, že tě to nasere/nebude vyhovovat, ale stejně to uděláš, abys to pak zde mohl napsat a do 14 dnů vrátit. Už když jsi tady napsal, že ti mobil přišel, tak jsme stejný den napsal, že ho stejně vrátíš! Mě je úplně jedno, za co utrácíš svoje peníze, to je tvoje věc, mi jde jen o tvůj postoj. Nevím, jestli to je nějaká forma sebemrskačství a sadomasochismu. To je jako by sis koupil domů telku, o které víš, že se ti stejně na ní nebude líbit obraz, barvy atd. Tohle bys asi neudělal. Ale mobi se vrací podstatně lépe. Sám to vím moc dobře. Já jen nechápu, že ty máš všechny tyhle info a stejně do toho jdeš, abys sis to pak jen potvrdil. S21U jsi vrátil do 14 dnů a pak už jí neměl, takže nemůžeš vědět, jaký byl posun po aktualizacích.
Add jiný mobil: to jsem se ale ptal já, co právě očekáváš od mobilu, a zejména od mobilní fotografie, která je pro tebe priorita. Já to mám stejně, pro mě je mobil prostě foťák. Chci a vlastně i potřebuji to nejlepší. A už jsme to zde psal před několika dny... i když teď zase některé naser.u, že to zde zase motám, ale ono to souvisí i s S22U... Má zkušenost je taková, že chci rychlost, stabilitu a výdrž baterie iPhonu, ale fotografii Samsungu. A jelikož je pro mě ta fotografie důležitější, mám zatím samsung. Kdybych to měl všechno kde s sebou tahat a mohl si dovolit dát 70.000 Kč za 2 telefony jen tak, tak to tak udělám. Mít ale jeden mobil jen na foto a propojení s TV a podobně a druhý na volání a takovou kancelář je pro mě prostě neúnosné a spíš by to byla rozežranost. Takže jsme volil mezi kompromisy a zatím tedy vyhrává samsung. Až iP přestane barvy tak přepalovat a strašně do nich "šahat" postprocesingem, udělám klidně změnu a budu mít vše podle svých představ.
4 all: já po včerejší aktualizaci zatím taky nepozoruji žádné problémy. Ale třeba GPS jsem ještě nezkoušel. HOW - domluvil jsem