Samsung S22, S22+, S22 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mac999 1. 4. 2022 15:03

Zajímavé, to může být klidně tím. Wi-Fi 6 zatím moc lidí nemá. Taky to nemám kde otestovat.
S23 base (předtím, Xperia Mini pro, SP, XZ1, S22)
mac999
Junior

Odeslat příspěvekod ludam 1. 4. 2022 15:09

S22 tak jsem přepnul na Wi-fi a Deep sleep zase OK. Jen mám vypnuté automaticky synchronizovat data.
Přílohy
Screenshot_20220401-160255_CPU Spy.jpg
ludam
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JakubAsgard 1. 4. 2022 16:11

Jak registrovat sluchátka na bonus, když to nechce nechat nahrát účtenku??? Navíc to tvrdí, že mám expired Samsung Account. Nejde to třeba i z počítače?
JakubAsgard
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod red98 1. 4. 2022 16:31

31 dni s Galaxy S22:

Co sa mi paci:

- relativne kompaktne rozmery
- vynikajuci displej
- one ui
- samsung bonusy (200e zlava + buds pro za 1e)
- ukazkova podpora

Co sa mi nepaci:

- bateria je tazky podpriemer
- automatizovane setrenie vypina AOD
- nekvalitny zvuk z reproduktorov pri maximalnej hlasitosti
- relativne tazky
- gesta v androide su s krytom na pi..
Argumentum ad hominem je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
red98
Junior

Odeslat příspěvekod Andoritek 1. 4. 2022 16:34

esquire píše:Uz se nekomu zmenil stav objednavky na Ultru od Samsungu? Psali, ze 1.4. uz urcite dodrzi.

Mně přišla už včera ze Samsung shopu, ikdyž měla být až 1.4.

-- 1. 4. 2022 17:38 --

Jinak dnes dorazila aktualizace, ač jsem včera měnil CSS kvůli nahrávání hovorů na ukrajinskou.. Takže aktualizace chodí..
Andoritek
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod Mates237 1. 4. 2022 16:38

Mám předobjednávku přímo v Samsung z 12. Února S22 128GB Green. Do dnešního dne se mi status objednávky nikam nepohl. Kamarádka ze Samsung objednala včera 31. 3. Úplně stejný telefon S22 128GB Green a dneska ho má odeslaný a v pondělí přijde :). Tak naštvaně volám na podporu jak je to možné a paní nebo slečna mi jak kolovrátek tvrdí že prvně se expedují předobjednávky a potom další a já ji říkám no právě proto volám, že přesně to se nestalo :). No výsledek je, že prej mám počkat, že nejpozději se i moje objednávka odešle v pondělí. Telefony naskladnili a odesílají velké množství objednávek. Očividně v tom mají bordel...
Mates237
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lostsoul81 1. 4. 2022 17:05

wychr píše:Včera jsem koupil S22 a nejde mi odemknout telefon pomocí otisku prstů. Nevíte co s tím.

Napiš, jestli máš nalepené sklo, nebo folii. Je lepší naskenovat jeden prst víckrát a následovat pokyny ke skenování prstu na obrazovce. Při skenování prstů je potřeba zakrýt celý senzor a mírně tlačit prstem na display.
lostsoul81
Junior

Odeslat příspěvekod wychr 1. 4. 2022 18:11

Kupoval jsem to v MP, tam mi lepili i sklo. Displej je citlivý, půjdu to reklamovat.
wychr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod guiz 1. 4. 2022 18:19

Andoritek píše:
esquire píše:Uz se nekomu zmenil stav objednavky na Ultru od Samsungu? Psali, ze 1.4. uz urcite dodrzi.

Mně přišla už včera ze Samsung shopu, ikdyž měla být až 1.4.

-- 1. 4. 2022 17:38 --

Jinak dnes dorazila aktualizace, ač jsem včera měnil CSS kvůli nahrávání hovorů na ukrajinskou.. Takže aktualizace chodí..

Samozřejmě že budou chodit aktualizace,proč by nechodily ,pořád se na to ptá někdo dokola. :roll: Zněníš CSC a chodí aktualizace daného CSC. :-D
Moderátor fóra MobilMania.cz
Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Samsung Galaxy watch 7 LTE
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod andrejo777 1. 4. 2022 18:21

chemer píše:K té kritice S22. Já nedávno koupil jako sekundární telefon M52 5G a ten telefon mi snad přijde lepší než S22+. :D

Ze by kvoli Snapdragonu?

-- 1. 4. 2022 19:26 --

A rovno 1TB verziu :-)
andrejo777
Junior

Odeslat příspěvekod lostsoul81 1. 4. 2022 18:36

wychr píše:Kupoval jsem to v MP, tam mi lepili i sklo. Displej je citlivý, půjdu to reklamovat.

Odlep sklo a bude po problému. Temperované sklo je nevhodné pro tento typ čtečky, neboť zhoršuje její přesnost. Věř mi, mluvím z vlastní zkušenosti.
lostsoul81
Junior

Odeslat příspěvekod HUN73Rcz 1. 4. 2022 19:11

JakubAsgard píše:Jak registrovat sluchátka na bonus, když to nechce nechat nahrát účtenku??? Navíc to tvrdí, že mám expired Samsung Account. Nejde to třeba i z počítače?

Účtenka se musí zmenšit. Pak nahrát jde. Taky jsem s tím bojoval.
HUN73Rcz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Andoritek 1. 4. 2022 19:18

Guiz: tak na tu aktualizaci při změně CSC se tady konkrétně někdo včera ptal a slíbil jsem mu odpověď.. Tak asi tak..
Andoritek
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod yetti1 1. 4. 2022 19:23

Jinak po aktualizaci se mi zdá, že se telefon méně zahřívá, ale může to být pouze subjektivní.
Samsung S22 Ultra
yetti1
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka